Okolje,  Slovenski prostor

Ali bo Slovenijo kmalu prizadel močan potres?

Ljudje so po večini še vedno precej nebogljeni in ne zmorejo spregledati strategije globalistov in njihove široke palete orožij, ki so jim na voljo. Slovenci se niti približno ne zavedajo svojega potenciala in našega pomena za celoten svet. Naša nevarnost za globalistične načrte se je deloma odkrila, ko so globalisti za nekaj ur ugasnili nekatera družbena omrežja. S tem so želeli onemogočiti organiziranje ljudi za protest naslednjega dne. Upor Slovencev in državljanov Slovenije je za načrte globalistov izjemno nevarno, zato so sedaj naročili slovenskim politikom, da poskušajo speljati upor k predčasnim volitvam, ki seveda ne predstavljajo nobene resnične spremembe.  Zaenkrat je rešitev globalistov oz. ohranjanje moči režima v predčasnih volitvah ali pa razglasitve izrednih razmer. In kaj se zgodi, če Slovenci spregledamo to zavajanje in ne podležemo temu, da se protesti sprevržejo v vsesplošno nasilje, zaradi katerih razglasijo izredne razmere?

Zavajanje s predčasnimi volitvami

Kot smo lahko spoznali, se je ”Epidemija Covid-19”, začela že s simulacijo poteka hipotetične epidemije na dogodku imenovanem Event 201. Ta dogodek lahko primerjamo z mednarodno praktično vajo, ki je potekala med 4. in 8. oktobrom v okviru projekta SIQAUKE2020https://www.siquake2020.eu/dogodek/prakticna-vaja-siquake2020-full-scale-exercise-fsx/?fbclid=IwAR0KkzsUvXT0H__8iF3EGAA3jytGoI7pJZFweQ8EgDKC84_zoLODBMdPuvQ).

Scenarij vaje je predvideval, da osrednjo Slovenijo, v zgodnjih jutranjih urah, prizadene potres z intenziteto VII-VIII po evropski potresni lestvici (EMS). Žarišče potresa je 10 km JV od Ljubljane. Poleg tega dogodka je Slovenska vojska na virtualni novinarski konferenci predstavila mednarodno vojaško vajo, ki bo potekala v Sloveniji med 18. in 29. oktobrom. Vaja se imenuje ”Zaščita” in bo namenjena ”krepitvi pripravljenosti vojske za sodelovanje v sistemu varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami (https://www.sta.si/2951102/v-sloveniji-cez-14-dni-mednarodna-vojaska-vaja-zascita-resevanje-in-vojaska-mobilnost).

Prejšnje leto smo lahko videli, kako je potres z magnitudo 6.4 prizadel Petrinje na Hrvaškem. Potres smo čutili tudi v Sloveniji, pa tudi v Avstriji, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Madžarski, Slovaški in Italiji. Mnogi ”teoretiki zarote” so bili prepričani, da gre za umetno sprožen potres s pomočjo tehnologije, s katero razpolagajo psihopatski globalisti. Ali bi bilo lahko to teoretično mogoče?

Petrinje (marec 2020)

Pri raziskovanju te možnosti se moramo vsekakor obrniti najprej na slavnega Nikolo Teslo, ki je bil fasciniran nad močjo resonance. Z njo ni eksperimentiral samo električno, ampak tudi mehanično. Znan je primer, ko je v svojem laboratoriju gradil mehanične oscilatorje in testiral njihovo moč. V enem eksperimentu so mu stvari ušle izpod kontrole. Tesla je na železni steber pritrdil malo a močno napravo na stisnjeni zrak in odšel po opravkih. Med tem so se v ulici začele majati stavbe katerim so odpadali ometi, šipe so pokale in trgale so se vodovodne cevi. Teslina naprava je bila sinhronizirana z resonančno frekvenco globoke peščene plasti pod njegovo stavbo, kar je sprožilo potres.

Nikola Tesla

V drugem eksperimentu je Tesla pozabil vklopljen oscilator na svoji mizi in kmalu se je zibala celotna zgradba. In prav v trenutku, ko so policaji, ki so bili že vajeni, da so se ob nenavadnih dogodkih najprej zglasili pri Tesli, vdrli v hišo, je Tesla s kladivom razbil napravo. Spet v drugem eksperimentu je Tesla oscilator na baterije v velikosti budilke, pritrdil na železno ohišje stavbe v gradnji in jo prilagodil na primerno frekvenco. Zgradba se je kmalu začela migati in prav tako tudi tla pod njegovimi nogami. Kasneje se je Tesla hvalil, da bi lahko s takšno napravo zrušil Empire State Building. In da ta trditev ne bi bila dovolj ekstravagantna je dejal, da bi z veliko resonančno vibracijo lahko ”prepolovil Zemljo”.

Teslini oscilatorji; skici patenta in prototip

Teslini oscilatorji so bili podobni Teslinim batnim motorjem (kot je npr. Patent No. 511,916). Ti so izkoriščali elastičnost plinov, tako kot njegovi električni ”oscilatorji” in navitja, ki so izkoriščali elastičnost v električnem mediju. V članku 11. julija 1935 izdaje New York Time American z naslovom ”Tesla’s Controlled Earthquakes” je o Tesli dejal:

”Eksperimenti v prenašanju mehaničnih vibracij skozi Zemljo – ki jih je poimenoval umetnost tele-geodinamike – so znanstveniki opisovali kot nekakšen kontroliran potres.”

Članek je citiral Teslo, ki je dejal:

”Ritmične vibracije gredo skozi Zemljo s skorajda nič izgubljene energije. Tako postane možno prenesti mehanične učinke k najbolj oddaljenim krajem in ustvariti najrazličnejše edinstvene učinke. Izum je lahko uporabljen z uničujočim učinkom v vojni.”

Učinek te tehnologije je postal znan kot ”Teslin efekt” in glede na znanost tega področja je možno elektromagnetne signale določenih frekvenc prenašati skozi Zemljo za ustvarjanje stoječih valov v sami Zemlji. V nekaterih primerih je mogoče inducirati koherentnost tega stoječega vala, pri čemer velik, naraščajoč elektromagnetni val Zemlje dodaja in poveča induciran stoječi val. Velike stoječe valove se lahko združi v usmerjeni žarek ogromne energije. Z njim se potem lahko ustvari potrese na oddaljenih ciljnih točkah. Tesla je izkazal veliko zaskrbljenost glede učinkov te tehnologije, ker gre za določen tip tehnologije, ki lahko uide izven kontrole in začne vibrirati celotno Zemljo. Lahko se zgodi, da povzroči vibriranje Zemlje, kjer posledično razpade na kose.

Eden izmed vodilnih raziskovalcev Tesle in jedrski inženir, polkovnik Thomas Bearden, je v svoji predstavitvi na simpoziju US Psychotronics Association (USPA) leta 1981, dejal:

”Tesla je ugotovil, da bi lahko postavil stoječe valove na Zemlji (v staljeni lavi) ali pa jih vzpostavil skozi skale oz. telursko aktivnost v kamninah. Ti valovi bi zagotovili večjo potencialno energijo kot tista, ki bi jo vnesel.”

Thomas Bearden

Ta koncept je Bearden imenoval ”Tesla Magnifying Transmitter” (TMT). Bearden razloži kako deluje:

”Šli bodo skozi vse. To kar naredite je, da vzpostavite stoječi val skozi Zemljo in tekoča lava začne hraniti val. Ko imate ta stoječi val, ste postavili ”triodo”. To kar ste naredili je to, da tekoča lava hrani energijo in vaš signal, ki ga oddajate, ustvarja mrežo. Nato spremenite frekvenco. Če spremenite frekvenco na en način, potem odlagate energijo v atmosfero preko točke na drugi strani Zemlje na katero ste osredotočeni. Tako začnete ionizirati zrak, s čimer lahko spreminjate vzorec vremenskega toka – vse to lahko spremenite – če ga postopoma, resnično postopoma oddajate – močno vplivate na vreme. To je odličen vremenski stroj. Če ga oddate signal na hitro, ne dobite takšno malo ionizacijo. Takrat boste dobili bliske in ognjene krogle plazme, ki bodo prihajale na površje Zemlje…. lahko povzročite ogromne vremenske spremembe preko celotnih področij, s tem ko se igrate naprej in nazaj.”

Diagram delovanja TMT-ja

HAARP

Večina raziskovalcev ”teorij zarot” že lep čas pozna tehnologijo HAARP. Vsi se spomnimo arktične postaje v kraju Anchorage na Aljaski, kjer je Pentagon postavil močan oddajnik zasnovan, da oddaja več kot gigavat energije v zgornjo atmosfero. Znan kot ”Projekt HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), eksperiment vključuje največji ”grelec ionosfere” na svetu. Naprava je zasnovana, da žarči nebo kilometre nad Zemljo, z visokofrekvenčnimi radijskimi valovi.

HAARP na Aljaski

Podobno HAARP postajo naj bil imeli tudi na Hrvaškem, ki naj bi se nahajala v gozdu v državnem lastništvu, blizu Petrove gore in Karlovca. Območje je zastraženo s strani vojske, ki ne dopušča približevanja. Postaja naj bi bila sprva vidna na ”google mas”, potem pa so jo zbrisali s pomočjo photoshopa (http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/04/16/panika-u-hrvata-otkrivene-stravicne-haarp-antene-u-hrvatskoj-nalaze-se-u-hrvatskim-sumama-i-u-blizini-ovog-hrvatskog-grada/)

HAARP postaja pri Karlovcu, pred in po uporab photoshopa

Zakaj bi obsevali nabite delce ionosfere, ki z energijo iz naravnih procesov tvorijo prelep pojav poznan kot severni sij? Glede na ameriško mornarico in Air Force, sponzorjev projekta je to za: ”opazovanje kompleksnih naravnih variacij ionosfere Aljaske”. Ob tem Pentagon priznava, da tudi za razvoj novih oblik komunikacij in nadzora, ki bi omogočile vojski pošiljanje signalov nuklearnim podmornicam in pregledovanja globin podzemlja. Pa vendar, vse od kar je HAARP postal znan javnosti, so številni raziskovalci opozarjali, da ima operacija skrito agendo, ki vključuje: modifikacijo vremena, kontrolo uma, visokotehnološke vojaške eksperimente in sprožanje potresov.

Skici patenta

Jerry Smith v svoji knjigi HAARP – Ultimativno orožje Zarote (The Ultimative Weapon of the Conspiracy), opozarja atmosferske znanstvenike, ki delujejo v skrivnostnih vojaških projektih, da se morda niti sami ne zavedajo, kakšen zlohotni potencial ima HAARP. Sam zapiše:

”Če je HAARP Teslin TMT in ti raziskovalci pravilno razumejo Teslino delo, bi lahko bili v velikih težavah. Možno je, da znanstveniki, ki delajo na HAARP-u, ne vedo, s čim se igrajo… Poleg tega bi lahko njihovo nevednost še povečali, če je HAARP res skrivnosten vojaški projekt črnih operacij. Vojska je razvila način varovanja skrivnosti, imenovan ”kompartmentalizacija”, kjer vsaka enota ve le tisto, kar mora vedeti… Samo kontrolna skupina ve, kaj se dogaja… Če obstaja kontrolna skupina, ki pozna TMT, ki usmerja dejanja znanstvenikov, ki niso usposobljeni za Teslino tehnologijo, bi lahko te nižje delavce usmerili, da povzročijo opustošenje zaradi ustvarjenega vremena ali proizvedenih procesov. ”

Da vojska natančno ve kaj ima v rokah nam potrdi glavni um izza HAARP tehnologije, ameriški fizik Bernard Eastlund, ki je patentiral izum (patent; US4686605 A) , ki je vodil v nastanek HAARP-a. Če sodimo po APTI patentu, je bil Tesla velika inspiracija za Eastlundov ionosferski grelec. Leta 1966 je bil profesor  Gordon J.F. MacDonald pridruženi direktor Inštituta za geofiziko in planetarno fiziko na Univerzi v Kaliforniji in član svetovalnega komiteja ameriškega predsednika. Sam je objavil dela, ki so opisovala uporabo tehnologij za kontrolo okolja v vojaške namene.

Gordon J.F. MacDonald

Gordon je nekoč komentiral:

”Ključ za geofizično vojskovanje je indentifikacija okoljskih nestabilnosti, katere bi ob dodani manjši količini energije, sprostile veliko obsežnejše količine energije.”

Gordon, svetovno znani znanstvenik je razvil ideje za uporabo okolja kot sistem oborožitve in s tem prispeval nečemu, kar je bilo takrat obravnavano kot znanstvena fantastika. Ko je napisal poglavje ”Kako uničiti okolje” za knjigo ”Unless Peace Comes”, se vsekakor ni veliko šalil. V njem je opisal uporabo: manipulacijo vremena, modifikacijo klime, topljenje ledenikov, ali njihovo destabilizacijo,  tehnike uničevanja ozona, inženiring potresov, kontrolo valov oceana (tsunamiji) in uporabo  planetarnih energijskih polj za manipuliranje možganskih valov. Špekuliral je o uporabi teh orožij, ki jih žrtve ne bi zmogle odkriti.

Ali je mogoče, da se Sloveniji obeta enak scenarij kot v Petrinjah? Tam so ljudi, ki so ostali brez strehe nad glavo, nastanili v zbirnih centrih, kjer so jih pot pretvezo okriljem izrednih razmer cepili proti Covid-19 ( https://www.vecernji.hr/vijesti/beros-od-subote-cijepimo-ljude-u-potresom-pogodenom-podrucju-1457888). Ali se to lahko zgodi tudi Slovencem, ki se še niso cepili, vendar pa bodo zaradi izgube domov in šoka zaradi potresa podlegli pritisku oblasti? Ali bo potres izgovor za prihod tuje vojske na slovenska tla?

Videti je, da so strokovna javnost in mediji že opravili del naloge programiranja in zavajanja ljudi, kje se nahajajo vzroki za prihajajoči potres? (https://www.24ur.com/novice/tujina/zaradi-stika-afriske-in-evrazijske-tektonske-plosce-potresi-na-balkanu-pricakovani.html) Ali bo Ljubljana novo Petrinje?

Za poznavalce simboličnega jezika pa je tukaj še logotip vaje ”Zaščita”. Trikotnik lahko primerjate s predhodno sliko z naslovom ”Diagram delovanja TMT-ja” (TESLA EFECT, TYPE 1), tri šest krake zvezde celjskih grofov, pa  tvorijo zloglasno število 666.

 

 

 

4.3 11 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
20 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
20
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link