Skoči na vsebino

Afriški sev nad slovenskimi otroci

Dragi starši in vsi ostali prebivalci slovenske dežele, zastraševanje medijev se nadaljuje. Zdravnik je iz Afrike pripeljal hudo nalezljiv ”afriški sev”. Prav neverjetno je, koliko simbolike je v tem primeru. Zdravnik je odšel v Afriko, kjer je streljal nedolžna in veličastna bitja, sedaj pa ga mediji uporabljajo za ”streljanje” po slovenskih prebivalcih, da jih priganjajo v cepljenje in pogubo.

Žal je tako, da se je človeški instinkt ugasnil do te mere, da človek ne sliši njegova opozorila o nevarnostih današnjega časa. Človek pač že dolgo ne živi v vsakdanji borbi za preživetje in to je dodobra ohromilo ta naravni ’’detektor laži’’, ki je najvišje orodje vsakega posameznika. Razumevanje tega ’’aparata’’ so dodobra izkoristili zlonamerni družbeni inženirji , ki so poskrbeli, da je propadel v tisoč in enem vsakodnevnem impulzu, ki moti njegovo delovanje.

Vse to je pripeljalo do današnjega časa, kjer ljudje nimajo nobenega zaupanja v samega sebe, ampak se za različne usmeritve, navodila oz. celo ukaze, povsem zanašajo na ustanove. Prav zaradi tega pomanjkanja samozavesti je večina ljudi nedoraslih osnovni nalogi vsakega starša. To je zaščititi svoje otroke. Starši sedaj ne zaupajo svojemu občutku, ki pravi da je nekaj hudo narobe, tudi ne zaupajo pronicljivemu sosedu, sorodniku ali komur koli drugemu, ki ni ’’potrjen’’ s strani institucije.

To kar je naredil sistem je to, da je postalo zaupanje v samega sebe in sočloveka, valuta, ki je ni veliko v obtoku. Zaradi tega se bojimo, da nas bodo oropali, ogoljufali, preslepili posamezniki ali škodovali našemu zdravju, med tem pa nam to ves čas počne država. Tako bolj zaupamo v zakone, rešetke, policijo, varnostna podjetja, kot pa v ’’moža besede’’, rokovanje, človeka in njegovo srčno kulturo.

Ali veste komu zaupate vaše otroke starši? Ali veste Slovenci komu dopuščate, da vodi našo državo in družbo? Ali se sprašujete po njihovi srčni kulturi ali pa je za vas uspeh to, koliko premoženja so uspeli nagrabiti v svojem življenju? Ali je vaša družina ustanova ali pa so to ljudje? Sledite bleščeči lupini ali srčni vsebini?

Starši, ko pošiljate otroke v šolo se vprašate: ”Ali je to najbolj primerno okolje za rast in razvoj vaših otrok? Kam in komu jih tam zaupate? Kakšno je to okolje? Je varno ali polno prikritih nevarnosti? Prav smešno je kako se je človek postavil nad živali, ob tem pa ne dojema svojih osnovnih življenjskih vlog. Za živali so instinktivne in srž njihovega obstoja. Starši, očetje in mame…zazrite se v oči leva na sliki in začutili boste odločnost in ponos, ki zahteva spoštovanje. To je edini resnični ”afriški virus” s katerim se morate okužiti

Ko ste okuženi, boste začutili odločnost, prisotnost in moč. In kaj potem naredite z njimi?

”Uporabite jih za medsebojno povezovanje in pri tem se prepustite domišljiji, ker s pomočjo razuma boste prišli od A do Ž, s pomočjo domišljije pa vsepovsod.”

0 0 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
4 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
4
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link