Skoči na vsebino

Trump in Q upanje za svet: ”Skladatelji prevare imenovane Qanon” (7.del)

Za branje tega zapisa, ki se navezuje na predhodne zapise pod naslovom ”Trump in Q upanje za svet”, svetujem, da preberete najprej predhodne zapise. Le tako lahko, skozi podroben opis, dojamete širino psihološke operacije Q. Namreč, pravi raziskovalec si, ne glede na predstavljene informacije, upa pogledati tudi izven ”drobtinic” in razišče, kdo mu podaja informacije. Vsekakor je za nas, ki smo dolga leta raziskovali večtisočletno zgodovino kabale, njene tehnike zavajanja, strategijo in zmogljivosti, dosti lažje  ločiti zrnje od plevela. Mi se zavedamo, da se kabala zna obleči v svetlobo, ki jo predstavi nič hudega sluteči javnosti, da bi se na koncu izkazalo, da gre za skrbno pripravljeno past.

Skupnost raziskovalcev zarot, se je nezadržno večalo skozi zadnjih 50 let in je že dosegla kritično maso, ki bi lahko zamajala moč kabale. Kabala je morala nekaj ukreniti. Z gibanjem Qanon ji je uspelo ugrabiti veliko umov prebujajočih se ljudi, tudi Slovencev, ki sedaj verjamejo, da se lahko svet spremeni brez aktivne vloge ljudi. Oni čakajo na odrešenika, na silo ”svetlobe”, ki bo spremenila svet. Oni sedaj čakajo in čakajo, od datuma do datuma. Spremembe so prikazane samo preko ekranov, skrbno zaigranih spodrsljajev, prirejenih slikah in ostalih dezinformacijah, s katerimi jih vsak dan obstreljujejo znova in znova. V resnici ni prav nič drugače, kot če bi spremljali uradne medije ali religijske evangeliste.

”Cerkev Qanon”

Serija zapisov ’’Trump in Q upanje za svet’’ metodično razišče izvor in povezave ustvarjenega fenomena gibanja Qanon. S tem dokaže, da gre za skrbno načrtovano in vodeno operacijo s strani kabale preko  obveščevalnih služb in razvedrilne industrije. Tukaj ne gre za to ali držijo predstavljene informacije o zarotah, ampak kdo drži niti podajanja informacij in kaj se dejansko dogaja pri končnem razkrivanju, ustavljanju in preprečevanju teh aktivnosti. Tukaj se v resnici ne zgodi ničesar! Gre za enak pristop, kot ga vidimo pri nas glede dogajanj okoli prevare Covid-19, kjer je vsakih 14 dni ključnega pomena.

Torej, zadnji zapis smo končali s Thomasom Schoenbergerjem, ki je javnosti znan kot skladatelj, ki uporablja šifriranje in podzavestna sporočila v svojih kompozicijah. On je na svojem popularnem Youtube kanalu, Sophia Music, prikazoval internetni zemljevid lova na zaklad, ki je bil povezan s predstavljeno skrivnostno skupino Cicada 3301. Ta specifična igra alternativne resničnosti, ki predstavlja temelj Q in Qanona, ga ne povezuje samo s Qanonom, ampak tudi s Cicado 3301 in njenimi člani, ki so ustvarili Q-ja kot ’’igro’’, ki je bila potem uporabljena za nastanek gibanja Qanon.

Thomas Schoenberger se na svoji spletni strani pohvali, da je ustanovitelj podjetij v industriji razvedrila, katerih lista strank zajema: Microsoft, Intel, General Electric, Pepsi, Amfac, Apple Computers in ostale velike korporacije. To dokazuje njegovo vpletenost oz. vpletenost kabale v projekt Q saj je bil Schoenberger eden njegovih glavnih ’’skladateljev’’. Pa vendar, mnogi so prepričani, da je Thomas Schoenberger le lažnivec in prevarant, ki se postavlja z delom drugih oz. je samo ”slamnati mož”, krinka za nekoga drugega. Mož izza njega naj bi bil Michael A. Levine, zelo uspešen hollywoodski skladatelj, glasbeni producent in pisec tekstov za Disney, zloglasno korporacijo kabale, ki preko svojih filmov, risank in ostalih izdelkov, promovira in v ume podzavestno programira otroško seksualiziranje.

Thomas Schoenberger in Michael A. Levine; na drugi sliki Levine nosi majico s simbolom Cicade 3301

Avgusta 2017 so Schoenberger in ostali uradno vstopili v digitalno dezinformacijsko kampanijo in oblikovali podjetje poimenovano ’’ShadowBox’’, kot ’’elitno internetno podjetje za ugled’’, ki je obljubljalo uporabo botov (spletni roboti) in sejanje ’’usmerjenega kaosa’’. Eden njihovih prvih klientov je bil Ed Butowsky (Morgan Stanley, ESPN), operativec Republikanskega nacionalnega odbora (GOP) z globokimi žepi, ki je promoviral teorijo o umorjenem Seth Richu. V tem času so se povezali tudi z Robert David Steelom (bivši marinec, CIA), ki je nato polagal temelje o adrenokromu v javnosti in Trevor Fitzgibbonom (ustanovitelj FitzGibbon, obtožen spolnega nadlegovanja) in William Binneyem, ključnim človekom zloglasne skupine Veteranski obveščevalni strokovnjaki za prisežnost (VIPS), ki jo sestavljajo upokojeni obveščevalci.

Ed Butowsky, Robert Steele, Trevor Fitzgibbon in William Binney

Zanimivo je, da je leta 2011 moški iz Pentagona po imenu Bijan Kian navezal stik s Thomasom Schoenbergerjem. On je nameraval imeti koncert v Turčiji na koncu pa je končal pri rekrutiranju bivših oficirjev za posebne operacije za ’’borbo proti ISIS’’. Bijan Kian je bil partner v podjetju Intel Group, ki je v lasti generala Michaela Flynna. On naj bi tudi seznanil Flynna z Zamelom, kar predstavlja končno povezavo med Flynnovo Intel Group in Zamelovo Psy Group in Schoenbergerjem, New Age neofašističnim ugankarjem.

Bijan Kian in general Michael Flynn

Če to še ni dovolj močen argument glede povezav med omenjenimi akterji, potem povejmo, da je bil Schoenberger poročen z iransko-ameriško glasbenico Faranak ”Fara” Shahroozi, sestrično Nasserja Kazeminya, ki je boter njunemu tretjemu otroku, sinu Wolfgangu. Leta 2005 sta Schoenberger in Kazeminy oblikovala Amadeus Investors LLC, ki je Schoenbergerju prineslo več kot 100.000 dolarjev. Kazeminy je ustanovitelj in član upravnega odbora NJK Holding Corporation (NJK). Ta korporacija je preko svoje podružnice v Minneapolisu generalu Michaelu Flynnu plačala 140.000 dolarjev za delo svetovalca. Flynn je služil kot podpredsednik podjetja GreenZone Systems, tehnološkega podjetja, ki ga je ustanovila omenjena korporacija NJK, vodil pa jo je Bijan Kian.

Bivša žena Thomasa Schoenbergerja Faranak ’’Fara’’ Shahroozi

Torej, Q oz. Qanon se je začel kot LARP oz. ARG (Alternative Reality Games), igra alternativne resničnosti, ki so jo ustvarili ljudje z uporabo sofisticiranih psiholoških tehnik za manipulacijo uma. Temelj te strategije je podrobno predstavljena na straneh podjetja Wikistrat, še enega podjetja za digitalen vpliv poleg Psy Group, ki ga je ustanovil Joel Zamel. Več o teh tehnikah bom predstavil v naslednjem zapisu.

S podporo Psy Group in Wikistrat je bila predsedniška kampanija Trumpa videti izjemno mogočna, vendar pa ne bi bila uporabna, če ne bi dosegla prave ljudi. In tukaj pridejo v igro podjetja kot je Cambridge Analytica, sedaj preimenovana v Emerdata, ki je z Bannonom na čelu, podpisala memorandum o sodelovanju s prijatelji pri Psy Group.

Wikistrat

Omenjena podjetja ustvarjajo kampanije in pri tem uporabljajo neverjetno veliko podatkov z namenom ciljanja vsebine na pravo tržišče. To počnejo s krirurško natančnostjo in z maksimalnim učinkom. Tukaj moramo vedeti, da gre za propagando in gradnjo političnega kapitala. Namreč, potrebno je bilo razširiti bazo volivcev z doseganjem novega občinstva, kjer je malo verjetnosti, da bi ti posamezniki volili za Trumpa. Potrebno jih je bilo ’’spreobrniti’’. Ciljali so na ljudi, ki ’’vadijo jogo, nosijo halje, prižigajo dišeče palčke in govorijo o uravnavanju čaker ter kristalih in so proti obstoječem sistemu vladanja’’. Ti običajno ne hodijo na volitve, še manj je verjetno, da bi volili nekoga kot je Donald Trump.

Po tem ko je lik po imenu FBIanon, CIAnon in ostali ”anoni” tlakovali Trumpu pot do zmage v predsedniški kampaniji s pomočjo afere Pizzagate, se je Q pojavil ravno preden je bilo videti, da je vojna med ZDA in Severno Korejo neizogibna. Takrat se je Trump srečal z vojaškimi poveljniki in opozoril, da gre za ’’zatišje pred nevihto’’. Q-jeve prve objave so bile direktne reference na to izjavo in postavljene pod naslovom ’’Calm before the Storm’’, vsa nadaljnja sporočila skrivnostnega lika, pa so postala poznana kot ’’nevihta’’ (The Storm). Qanon so promovirale tudi znane osebnosti z desnice: Sean Hannity, Roseanne Barr, Alex Jones, ….

Glavni posredovalec Q-jevih sporočil je bil prav Thomas Schoenberger in kot je tipično za vse prevarante je tudi on izgubil nit svojih laži. Pomotoma je pri svojem psihološkem mučenju člana Cicade 3301, Artura Tafoyovskya, uporabil elektronski naslov ’’A858’’. Ta elektronski naslov je Schoenberger oz. ’’Q’’ uporabljal za komuniciranje z Jerome Corsijem, ki ni vedel kdo stoji za Q-jem. Corsi, pisec uspešnic in raziskovalec teorij zarot, ki si je izmislil svoje povezave z ’’obveščevalno skupnostjo’’ je s to lažjo prepričal Tracy Diaz in Paul Furberja o resničnosti Q-ja. Res pa je tudi to, da sta si tudi sama obupno želela, da bi bil Q legitimen.

Jerome Corsi, Tracy Diaz in Paul Furber

Diaz, manjša Youtube zvezda, ki je nekoč gostila pogovorni šov na desničarskem radio Liberty Movement Radio si je pridobila določen krog oboževalcev z analiziranjem objav Wikileaksa in razpravo o aferi Pizzagate. Diaz je priznala, da je bil njen glavni motiv zgraditi podpornike Qanona, kar bi njej in ekipi prineslo večje število sledilcev. Njen Youtube kanal ima danes 134.000 naročnikov, več kot 97.000 ljudi pa jo sledi na Twitterju. Leta 2009 je preživela bankrot, danes pa lahko lepo živi od donacij, ki je njen edini vir dohodka in ji omogoča, da se posveča njenemu ’’raziskovanju’’.

Od tam se je z ekipo selila tudi na platformo Reddit, kjer so ustvarili skupnost CBTS_Stream (Calm Before The Storm). Tam je Jerome Corsi za občinsvo ’’dekodiral’’ Q-jeva sporočila. To je počel tudi na InfoWars pri Alexu Jonesu. Sam je promoviral lažno stran GoFundMe za zbiranje sredstev za generala Flynna. Kasneje se je izkazalo, da je bila stran za Flynna popolnoma druga stran na GoFundMe. Če je šlo za resnično pomoto ne moremo vedeti, jasno pa je to, da je Corsi na račun Qanona služil veliko denarja. Govorice so bile, da tudi do 3.000 dolarjev na dan.

Da, Qanon je postal donosen posel za promotorje gibanja in o tem ni dvoma saj lahko kupite nešteto izdelkov na tematiko. Da gre za skrbno vodeno psihološko operacijo, ki tudi s pomočjo resničnih informacij na koncu ljudi okuži z lažmi, predvsem glede Trumpa in stanja v ZDA, pove tudi to, da so podajalci informacij za to tudi plačani. Tako je tudi v Sloveniji. Ti ves čas podajajo ”dešifrirane drobtinice” in nikoli izpolnjene napovedi oz. prerokbe nič slutečim ljudem. S tem njihovo pozornost ves čas ohranjajo pripeto na razdvojenost, med Trumpom in Bidnom, med levo in desno ter obljubo, da bo svet osvobojen s pomočjo odrešiteljev, ki so v resnici del samega problema.

 

 

0 0 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
4 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
4
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link