Pedofilska mreža

Kdo vse sestavlja elitno pedofilsko mrežo (1.del)

Zadnje čase se veliko govori o pedofiliji in trgovini z ’’belim blagom’’, vendar pa je veliko informacij glede tega prikritih in zlorabljenih za namen zavajanja javnosti. Pedofilija in trgovina z otroci sega v vrhove državnih vlad in državnih organov, prežema vse družbene ravni, pri teh aktivnostih pa jih ščitijo mediji, ki so prav tako del orodja piramide moči. V piramidi moči, se dnevno podkupuje ali grozi osebi spodaj, da se podreja vsem željam ljudi, ki se nahajajo višje.

Višje kot plezamo po piramidi, večja je sprevrženost, ki se danes v medijih počasi že oglašuje kot civilizirana, vrhunska, napredna in svobodomiselna. Človek, ki se poda na pot raziskovanja tega področja lahko poklekne pod goro informacij, povezav in grozot, ki jih spremljajo. Pa vendar, zagrizimo v temo in vanjo pripeljimo svetlobo spoznanja.

Govorka TEDx, Mirjam Heine je na Univerzi Würtzberg v Nemčiji, zagovarjala, da bi morala biti pedofilija sprejeta kot ”naravna spolna usmerjenost”

Pedofilija je obravnavana kot psihiatrična motnja, kjer odrasli ali starejši adolescent izkuša primarno ali izključno spolno privlačnost do mladoletnih oz. pred pubertetnih otrok. Beseda ”pedophilia” prihaja iz grške besede ”pais oz. paidos”, kar pomeni ”otrok” in ”philia”, kar pomeni ”ljubezen” ali ”prijateljstvo”. Manj znana je Infantofilija, ki je pod tip pedofilije in označuje preferenco do otrok pod starostjo 5 let. Tukaj žal ni prostora za bolj poglobljeno predstavitev tematike saj ta zajema ogromno informacij, ki se tičejo temeljev človeške civilizacije, simbolizma skritih družb, genetike, genologije, psihologije, programiranja in kontrole uma, trgovanja z belim blagom itd.  Vse te stvari bom pojasnjeval ob naši poti skozi najtemnejši labirint človeškega obstoja, v katerega vstopimo skozi  raziskovanje afere ’’pizzagate’’.

”Pizzagate”

Afera ”pizzagate” je usmerila pozornost javnosti k zakoncema Clinton, katera naj bi bila vodji obroča zlorabe in trgovanja z otroki, skupaj z vodjo predsedniške kampanije Hilary Clinton, Johnom Podesto (ital.Podestà ali Potestà; pomeni ”moč”). John David Podesta je ameriški politični svetovalec, ki je služil v Beli hiši kot šef osebja pod predsednikovanjem Billa Clintona (1998-2001) in kot svetovalec predsednika Baraka Obame (2014-15). Pred tem je služil v Clintonovi administraciji kot sekretar v Beli hiši (1993-95) in namestnik vodje kabineta Bele hiše (1997-98). John Podesta je danes pisec kolumn za The Washington Post.

John D. Podesta

Afera pizzagate” je trdila, da so elektronska sporočila Hillary Clinton, ki jih je pisala Johnu Podesti, vsebovala šifrirana sporočila, ki so povezovala več visokih uradnikov demokratske stranke in restavracij z trgovino z ljudmi in spolno zlorabo otrok. Ena izmed ustanov naj bi bila tudi pizza restavracija Comet Ping Pong v Washingtonu D.C., v lasti zbiralca umetnin Jamesa Alefantisa.

James Alefantis

Picerija Comet Ping Pong

Potrebno je vedeti, da se pedofili, prav tako kot ostale organizacije kabale, med seboj sporazumevajo s simboli s katerimi naznanijo svoje spolne preference. Člani pedofilskih organizacij uporabljajo opise kot so ”boylove, girllove in childlove”, oz. ”ljubitelj dečkov, deklic in otrok”. S temi opisi predstavijo svoje preference glede spola in vsi ti opisi sovpadajo z določenim simbolom. Te simbole uporabljajo predatorji otrok v svojem oglaševanju.

Trikotnik/spirala ”ljubitelj dečkov” in srce oz. metulj ”ljubitelj deklic”

Šifre pedofilov

Da bi lahko razumeli prepletenost povezav pedofilskega omrežja, povejmo, da je poleg omenjene picerije, tam še trgovina za ribolov in opremo za taborjenje, prav tako v lasti Alefantisa. Ostale zgradbe v neposredni bližini so, glede na njihove logotipe, prav tako povezane z aktivnostmi zlorabe otrok.

”Ulica pedofilov”

Ljubezenski partner Jamesa Alefantisa, po imenu David Brock, je ustanovitelj neprofitne organizacije Media Matters for America, levo usmerjeno neprofitno organizacijo, ki deluje kot nadzornik desno usmerjenih medijev. Gre za enega najvplivnejših operativcev demokratske stranke, ki je veliko donacij namenil Pete Buttigiegu, Rhodesovemu štipendistu in nekdanjemu ameriškemu ministru za promet. Poleg tega je Alefantis prijatelj Tonya Podeste (brat Johna Podeste), lobista in dolgoletnega prijatelja Dennisa Hasterta, pravnomočno obsojenega serijskega nadlegovanja otrok.

Tony Podesta in Dennis Hastert

V ta krog sodi tudi Ronald Wayne Burkle, ameriški milijarder in poslovnež, prijatelj Michaela Jacksona, ki je gostil srečanje donatorjev za Billa in Hillary Clinton, Johna Kerrya, Corya Bookerja, Terrya McAuliffa in Arnolda Schwarzeneggerja. Financiral je tudi televizijo Al Gora ’’Current TV”, ki je bila kasneje prodana kanalu Al Jazeera. Ime Ronalda Burkla se skupaj z Billom Clintonom, pojavi na seznamu letalskih poletov zloglasnega Jeffrey Epsteina.

Jeffrey Epstein in Bill Clinton

Jeffrey Edward Epstein je bil ameriški finančnik in obsojeni spolni prestopnik, ki je ustvaril elitni družbeni krog in zavajal veliko žensk in otrok, ki so bili nato spolno zlorabljeni s strani Epsteina in njegovega kroga. Leta 2005 ga je začela preiskovati policija na Floridi, po tem ko so se starši 14 letnega dekleta pritožili, da jo je spolno zlorabil. Epstein je priznal in dobil kazen 13 mesecev z obširnimi službenimi izhodi. Bil je obsojen samo za dva zločina. spolne zlorabe in omogočanje otroške prostitucije, kot del dogovora z državnimi uradniki, kljub temu, da so ti identificirali 36 deklet, katere je Epstein domnevno zlorabil. Velika verjetnost je, da je Epstein deloval kot obveščevalni agent Cie in izraelskega Mosada.

Epstein je bil znova aretiran leta 2019 zaradi obtožb trgovine z mladoletniki na Floridi in New Yorku. V zaporu naj bi naredil samomor, vendar pa to nihče ne verjame. Epstein je že pred tem domnevno želel narediti samomor, pri tem pa je bil zaslišan Nicholas Tartaglione, s katerim si je delil celico. Tartaglione je bivši policist, ki čaka na sojenje zaradi ugrabitve in umora štirih oseb v povezavi s trgovino z mamili v katero se naj bi zapletel po odhodu iz policije. Epsteinov ”samomor” se je zgodil po tem, ko so v javnost prišli zapečateni dokumenti z imeni vplivnih ljudi in politikov, ki so potovali na Epsteinovem letalu. Ti so nato zanikali povezavo s škandalom.

Nicholas Tartaglione

Z Epsteinom je delala Ghislaine Maxwell, ki je bila zadolžena za napeljevanje in rekrutiranje deklet za Epsteinove zabave. Bila je njegova najbližja sodelavka, ki je pomagala, omogočala in prispevala pri njegovi zlorabi mladoletnih deklet. Ghislaine in Epstein sta se z dekleti najprej spoprijateljila in jih vabila po nakupih in v kino. Nato je bila Ghislaine tista, ki je poskušala normalizirati spolno zlorabo, ko se je z njimi pogovarjala o temah glede spolnosti in se slačila pred žrtvami. Žrtve so bile ”negovane” v Epsteinovih domovanjih v New Yorku, Floridi, Parizu, Novi Mehiki in domu Ghislaine v Londonu.

Jeffrey Epstein in Ghislaine Maxwell

Pri tem je Epstein uporabljal privatna letala, vključno z Boenigom 727, poimenovanim ”Lolita Express”, s katerim je prevažal žrtve med njegovimi domovanji in Deviškimi otoki, kjer je bil lastnik otoka Little Saint James. Epstein je dobil idejo za ime iz filma Lolita (1962), ki ga je režisiral Stanley Kubrick. Film je zasnovan na noveli Vladimirja Nabokova, ki govori o profesorju, ki se zaljubi v mladoletno dekle. Mnogo kritikov je film napadlo zaradi prikazovanja otroške spolne zlorabe.

Lolita; 1962

Epstein je otroke redno vozil na izlete v Disney World. Skupaj z otroki se je vkrcal v njegovem domovanju v Palm Beachu, kjer so se s kratkim letom pripeljali do Orlanda in potem do Disney World-a. Skupina je dobila VIP karte in spremstvo, da jim ni bilo potrebno čakati v vrstah. To nas ne sme čuditi saj je korporacija Disney globoko povezana s trgovino z otroki, pedofilijo in programiranjem uma preko svojih številnih animiranih filmov, filmov in ostalih izdelkih. V zasebni tožbi proti Ghislaine so priplavali na površje tudi letalski seznami elitnih potnikov, ki nam bodo pomagali razkriti razvejani labirint svetovne pedofilske mreže.

Notranjost ”Lolita Expressa” je bila urejena v stilu 80-ih

Epstein na ”Lolita Expressu”

Na žalost je še vedno tako, da ljudje, ki raziskujejo ozadja svetovnih dogodkov, pri tem podcenjujejo dovršenost strategije kabale. Ta je bila že od nekdaj organizirana tako, da je sama ustanavljala organizacije in ustanove, ki so se ukvarjale s preganjanjem in raziskovanjem kriminalnih aktivnosti, katerih nosilci pripadniki kabale. Če tukaj pogledamo na medije, najdemo določenega Dona Podesto, svetovalca v Centru za podporo mednarodnih medijev (CIMA) in bivšega pomočnika glavnega urednika The Washington Post, kjer je delal 27 let. Pred tem je delal kot namestnik urednika pri The Washington Star, za katerega danes piše John Podesta.

Jeffrey Preston Bezos, lastnik Amazona in The Washington Post-a

Poleg tega je Don Podesta bivši član upravnega odbora direktorjev pri Medameriški tiskovni agenciji (IAPA). Direktne povezave z Johnom Podesto sorodstvene povezave sicer ne najdemo, vendar pa lahko obstaja slika, na kateri je Jane Podesta, žena Dona Podeste, ki je prav tako zaposlena pri The Washington Post kot fotografinja in pisec. Jane je na sliki na pikniku na zelenici pred Belo hišo, skupaj s svojima sinovoma Brianom in P.J. Podesto, ter Bill Clintonom. Slika je bila posneta v času, ko je John Podesta sedel v Beli hiši. Naključje?

Jane, P.J. in Brian Podesta z Bill Clintonom

Tukaj povejmo še, da je Brian Podesta,  pisec kolumne za časopis Washington Post (!), hkrati zaposlen kot višji analitik v Mednarodnem centru za pogrešane in izkoriščene otroke (ICMEC). Brian Podesta ima od svojega 20 leta, varnostno dovoljenje za stroge tajne/občutljive informacije (TC/SCI), kar priča o tem, da dela tudi za eno izmed obveščevalnih služb. Torej, ko prijavljate karkoli v zvezi z zlorabo otrok, v svetu ali ZDA, bo za to Brian Podesta izvedel med prvimi. ICMEC ustvarilo tudi sestrska organizacijo z naslovom Nacionalni center za pogrešane in izkoriščene otroke (NCMEC). Obe organizaciji se ”borita” proti otroški spolni zlorabi, otroški pornografiji in ugrabitvam otrok.

NCEMC (logo!) in ICMEC

ICMEC je imel prvo srečanje upravnega odbora leta 1999 v britanskem veleposlaništvu v Washingtonu, D.C., s strani takrat prve dame, Hillary Clinton, Cherie Booth Blair, žene britanskega premierja Tonyja Blaira in baronese Catherine Irene Jacqueline Meyer, žene bivšega britanskega veleposlanika v ZDA, sir Christopherja John Rome Meyer (član viteškega reda Vitez poveljnik Sv. Mihaela in Sv. Jurija). 

Catherine Meyer, Hillary Clinton in Cherie Blair

Ustanovitveni sponzor ICMEC-a je bil sir Richard Branson, lastnik korporacije Virgin Group. Njegova mama, Eva Branson je bila ustanovni član in članica upravnega odbora. Branson je prav tako povezan s skladom Clinton Foundation, kateri naj bi ukradel denar, ki je bil zbran po uničujočem potresu na Haitiju (2010). Branson je bil leta 2012 s Clintonovima na Haitiju pri otvoritvi Caracol Industrial Park. Clinton Fundation je zbrala preko 30 milijonov dolarjev, vendar pa so leta 2015 aktivisti protestirali pred njihovo zgradbo v New Yorku, ker naj bi preko Začasne komisije za obnovo Haitija, ”izgubili” na stotine milijonov dolarjev davkoplačevalskega denarja. Ko se je razvedelo, da iz sklada Clintonovih za Haiti ne bo denarja,  je Bransonovo podjetje, Virginia Unite, objavilo podporo skladu.

Bill Clinton in Richard Branson

Bransonov zasebni otok, po imenu Necker, je blizu zloglasnega otoka Jeffreyja Epsteina, Little St. James, ki se nahaja na Deviškem otočju. Pri časniku Guardian so poročali, da je bila Bransonova telefonska številka v Epsteinovi knjigi kontaktov, ko je izbruhnil škandal s princem Andrew-jem. Morda se spomnite izginotja deklice Madeleine Beth McCann leta 2007 na Portugalskem.

Madeleine Beth McCann

Takrat je Branson ponudil 100.000 funtov za pravno pomoč staršema deklice, Gerryu in Kate McCann, ki sta bila nekaj časa uradna osumljenca za izginotje svoje hčerke. Potrebno je povedati, da sta bila s staršema povezana vsaj dva člana upravnega odbora ICMEC. To sta bila Ernie Allen in Elizabeth Bagley. Poročila so s primerom povezala tudi Johna in Tony-ja Podesto, ki naj bi bila v tistem času tam na dopustu. Scotland Yard je leta 2013 objavila sliko fotorobota dveh osumljencev, ki neverjetno sovpadata z videzom bratov Podesta.

Domnevno naj bi bila brata Podesta, v času ugrabitve, nastanjena v vili znanega pedofila sir Clementa Freuda, vnuka Sigmunda Freuda. Verjeli ali ne, po ugrabitvi je Freud v svojo vilo večkrat vabil Garryja in Kate. Le zakaj bi si starša želela obiskovati vilo znanega pedofila?

Sir Clement  Raphael Freud

Nadaljevanje sledi…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.2 5 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link