Pedofilska mreža

Kdo vse sestavlja elitno pedofilsko mrežo (2.del)

Elitna pedofilija in trgovina z belim blagom je javnosti v večji meri prikrita, zato se ta niti približno ne zaveda njene razsežnosti. Zaradi navezave in večjega razumevanja tega zapisa priporočam, da si bralec najprej prebere zapis ”Kdo vse predstavlja elitno pedofilsko mrežo (1.del)”. Namreč, različne organizacije in ustanove, ki služijo kot krinka za zlorabo in trgovino z ljudmi, tvorijo pravi labirint povezav. Eno takšnih povezav predstavlja že omenjeni sir Clement Raphael Freud, vnuk Sigmunda Freuda, obtožen spolne zlorabe več deklic.

Sigmund Freud

To kar nam o njegovem slavnem dedu, Sigmundu Freudu, niso povedali je to, da je bil reden uporabnik in zagovornik kokaina. Kokain, ki ga je razpečeval svojim prijateljem in znancem je užival vse do smrti leta 1939. Pri svojem delu je obravnaval veliko primerov, kjer so ljudje poročali o spolni zlorabi v otroški dobi. Najprej je predlagal, da je večina mentalnih bolezni posledica zgodnje spolne zlorabe, nekaj let kasneje pa je zaključil, da so spomini na spolno zlorabo le fantazije in popolna izmišljotina. Šel je celo tako daleč, da je dejal, da otroki naravno stremijo po staršu in iščejo telesni oz. spolni užitek.

Sigmund Freud s hčerko Anno

Resnica je med tem ta, da posilstvo otroka predstavlja grozljivo zlobo saj travmatizira otroka za vso življenje. Tudi ko je dejanje končano, bolečina ne preneha. Otroka napolni z nezasluženim sramom in nizko samopodobo za vso življenje. Za nekatere odrasle, ki so to doživeli, bolečina postane tako nevzdržna, da  naredijo samomor. Izkušnja zlorabe lahko permanentno spremeni otrokovo razumevanje spolnosti. Nekateri trpijo za hiperseksualnostjo (včasih imenovana nimfomanija), nekateri pa se popolnoma zaprejo spolnim odnosom. To, kar je grozljivo je to, da so žrtve, ko odrastejo, same nagnjene k zlorabi drugih. Temu pravimo ”cikel zlorabe”.

Freudov oče je zlorabljal svoje lastne otroke, ki so izkazovali jasne simptome stiske in travme. Sigmund Freud se je poročil z vnukinjo glavnega židovskega rabina v Hamburgu, Martho Bernays. Bil je prikrit homoseksualec in pedofil, ki je zlorabljal svojo najmlajšo hči Anno. Anna je kazala znake stiske in mentalne bolezni, kar jo je kasneje zaznamovalo kot ”ljubosumno, mazohistično, anoreksično, homoseksualno najstnico”. V zgodnji adolescenci je razvila hudo psihopatologijo, sestavljeno iz sadomazohističnih fantazij, ki jih je spremljalo kompulzivno samozadovoljevanje, motnja hranjenja in depresija.

Anna Freud

Anna Freud je postala priznana psihoanalitičarka, ki se je ukvarjala z otroki. Med leti 1925-34 je delovala kot sekretarka Mednarodnega psihoanalitičnega združenja, kasneje pa je bila izbrana za tujega častnega člana Ameriške akademije umetnosti in znanosti in častno predsednico Mednarodnega psihoanalitičnega združenja. S svojo ljubeznijo in partnerko Dorothy, je leta 1952 ustanovila kliniko, prvi otroški psihoanalitični center za opazovalne raziskave, poučevanje in učenje z imenom ”The Hampstead Child Therapy Course and Clinic’‘. Po njeni smrti se je center preimenoval v Anna Freud Centre. Naj tukaj omenim, da je bilo polno ime njene partnerke Dorothy Trimble Tiffany Burlingham, ki je bila vnukinja Charlesa Lewisa Tiffanyja, poslovneža in draguljarja, ustanovitelja prestižne draguljarne Tiffany&Co, sedaj v lasti mednarodne korporacije LVMH oz. Moët Hennessy Louis Vuitton.

Dorothy Burlingham in Anna Freud

Anna Freud Centre, danes poimenovan kot Anna Freud National Center for Children and Families, je center za raziskavo otroškega mentalnega zdravja, vadbo in zdravljenje, v centru Londona. S projekti je bližnje  povezan tudi z University College London in univerzo Yale. Center je sodeloval tudi s propadlo dobrodelno organizacijo Kids Company, ki jo je vodila psihoterapevtka iranskega rodu, Camila Batmanghelidjh, ki se je urila na zloglasni Tavistock Clinic.

Camila Batmanghelidjh

Organizacija je predstavljala ”intenzivni terapevtski model za delo z zapostavljenimi otroki, ki so bili izpostavljeni nasilju, spolni zlorabi, trgovanju z mamili”. Kljub temu, da je vlada organizaciji v 15-ih letih namenila 42 milijonov funtov, poleg na stotine milijonov funtov zbranih donacij, je organizacija doživela ”finančni zlom”. Podpirali so jo tipične organizacije in posamezni pripadniki kabale: Credit Suisse, Morgan Stanley, John Lewis Partnership, kot tudi JK Rowling, Jemima Khan oz. Jemima Marcelle Goldsmith iz družine Goldsmith in glasbena skupina Coldplay. Njihova kraljevska pokroviteljica je bila žena princa Williama, vojvodinja kambriška Kate Middleton. Priimek njene mame Carole je Goldsmith.

”Skrb za mlade ume”

Organizacija Kids Company se je branila obtožb izkoriščanja in spolne zlorabe otrok, ter trgovanja z mamili in po vsej verjetnosti je to pravi vzrok, zakaj so zaprli vrata. Tukaj vidimo, da gre za enak vzorec kabale, kjer se je organizacija ”za pomoč zlorabljenih otrok”, uporabila za krinko njihovega izkoriščanja in zlorabe. V tej verigi so bile povezane ustanove: Anna Freud National Center for Children and Families, Kids Company, Institute od Psychiatry, University College London, Tavistock Clinic in Oxford University. 

Anna Freud Centre logotip (666)

Sestra Sigmunda Freuda, Anna Freud, se je poročila z Ely-jem Bernaysom, bratom Sigmundove žene. Skupaj sta imela sina Edwarda Bernaysa, ki je bil znan kot ”oče propagande”. Edward, poročen z aktivistko feminističnega gibanja, Doris Fleischman, je družinsko znanje o psihologiji uporabil pri manipuliranju uma  javnosti. Pod okriljem vlad in korporacij je  ženskam ”prodal” idejo, da so cigareti ”baklje svobode” in tako odprl poglavje družbenega inženiringa za namen zlorabe ljudi. 

”Baklje svobode”

Marco Randolph

Morda se bi lahko tukaj spotoma dotaknili tudi žene princa Harryja, vojvodinje Susseške, Meghan Markle, ki si želi postati pilot. Prve ure letenja je dobila s strani glasbenika Richarda Jonesa, ki sodeluje tudi z radiem Virgin, v lasti sir Richarda Bransona. Richard Jones je mož igralke in pevke Sophie Ellis-Bextor (”Murder On The Dancefloor, Get Over You, …”), katere mama, Janet Ellis, je bila voditeljice otroških televizijskih programov na BBC Blue Peter in Jigsaw. Njen oče, Robin Bextor, je režiser in producent, ki je vodil televizijsko produkcijsko podjetje Ardent Productions, ki ga je ustanovil najmlajši sin britanske kraljice, princ Edward.

Sophie Ellis-Bextor

Meghan in Richarda je seznanil Nick Jones oz. Nicholas Keith Arthur Jones, ustanovitelj Soho House, verige restavracij z zasebnim članstvom po vsem svetu in priljubljenemu shajališču bogate elite. Njen 60% lastnik je že omenjeni ameriški milijarder Ronald Burkle (1.del), katerega ime najdemo na Epsteinovem seznamu. Na njemu je tudi Nick Jones, ki je tudi član Redu britanskega imperija. Drugi, 30% lastnik pa je multimilijonar Richard Allan Caring, ki podpira dobrodelno organizacijo z imenom Nacionalno društvo za preprečevanje krutosti nad otroki oz. National Society for the Prevention of Cruelty to Children (NSPCC).

Richard Caring z bivšo ženo Jacqui in Bill Clintonom

Nick Jones, James Corden in zloglasni spolni predator, Harvey Weinstein, v Soho House

Harvey Weinstein, Jeffrey Epstein in Ghislaine Maxwell

Pa se vrnimo nazaj k že omenjenemu sir Richard Bransonu (1.del), ki je ”oddal” 2 milijardi dolarjev svojega premoženja, ker je spoznal, da so ”najpomembnejše stvari na svetu, družina in otroci”. Milijarder sir Richard Charles Nicholas Branson je lastnik in ustanovitelj Virgin Group, ki kontrolira 400 podjetij oz. znamk iz različnih področij. Njegovo ime in telefonska številka se prav tako pojavi v Epsteinovi ”črni knjižici”.

 

Branson je lastnik otoka Necker na Karibih, otoka Moskito na Deviškem otočju, otoka Makepeace v Queenslandu, Avstraliji in dveh ogromnih posestev v Ulusubi, Afriki. Poleg tega je lastnik verige hotelov ”Virgin Hotels”, podjetja ”Virgin Voyages” (križarjenje za odrasle) in križarke po imenu ”Scarlet Lady”.  Je tudi lastnik letalskega prevoznika Virgin Airlines in Virgin Atlantic. 

Bransonova rezidenca na otoku Necker

”Scarlet Lady”

Virgin Atlantic in Richard Branson

Tako je Richard Branson skupaj z zakoncema Clinton praznoval odprtje nove ”solarne farme” na karibskem otoku Saint Lucia. Skupaj vodijo projekt širjenja obnovljivih virov, ki zavzema celotne Karibe in je znan pod imenom ”Ten Island Challenge”. Richard Branson je z zakoncema Clinton, ki imata v lasti preko 50 skladov in organizacij, povezan preko podjetja Carbon War Room. Podjetje v lasti Bransona se je združilo z inštitutom Rocky Mountain Institute in postala podružnica korporacije RMI. Ta podjetja so v partnerstvu z Global Initiative on the Ten Island Chalenge. V projektu sodeluje tudi koalicija imenovana Breakthrough Energy Coalition, ki predstavlja skupino 28-ih investitorjev iz 10 držav. Ti so: Bill Gates, Jeff Bezos, George Soros, Tom Steyer, Mark Zuckerberg, Marc Benioff, Jack Ma, Reid Hoffman, Meh Whitman, Nat Simons,…

”Posel”

Bill Gates je lastnik Bogue Caye, največjega otoka republike Belize. Leta 2016 je kupil Four Seasons Resort Nevis v Karibih, letovišče kamor zaradi zasebnosti rada zahaja zvezdnica pogovornih oddaj Oprah Winfrey, igralka Meryl Streep in kanadski premier Justin Trudeu. Skupaj s savdijskim princem Alwaleedom Bin Talalom je lastnik 111-ih hotelov Four Seasons in letovišč, ter 41 rezidenčnih posestev po vsem svetu. 

Bill Gates in Bogue Caye

Gatesova jahta ”Aqua”

Omenjeni projekt naj bi zajemal otočja kot so Haiti, Dominikanska Republika, Jamajka, Aruba, Bahame, Puerto Rico, Venezuelo, Kolumbijo, Kenijo in Tanzanijo. Seveda pa gre tukaj le za krinko! Glede tega, da gre za območja hurikanov, proti katerim solarni paneli nimajo veliko možnosti za preživetje, pa je to območje glavna pot prekupčevalcev z mamili in otroki oz. ljudmi. Tukaj gre za strateško premišljeni načrt kabale, ki vključuje vlade, politike, milijarderje, energijska podjetja in največje industrije ladijskega prometa na svetu.

Postavljene ”solarne farme”

Eden izmed otokov, ki ga poredko prizadenejo hurikani je Aruba, ki je bila že od nekdaj znana kot središče tranzita ladijskih pošiljk kokaina v ZDA. Kljub temu jo je leta 1999, Bil Clinton kot predsednik ZDA, umaknil iz seznama držav proizvajalk in tranzita mamil. Zakaj? Južna Amerika proizvede skoraj celotno količino svetovnega kokaina, ki se ga v 88% porabi v ZDA in Evropi. Ta trg je bil leta 2003 vreden 70 milijard dolarjev! Karibi niso samo območje trgovine z mamili, ampak tudi za trgovino z otroki in ljudmi. Še posebno Aruba, predstavlja območje za tranzit žensk, moških in otrok, ki so izpostavljeni trgovini s seksom in prisilnim delom. 

V letu 2016 je bilo ocenjeno, da je 1 od 6 primerov ogroženih pobegov, o katerih so poročali ameriškemu Nacionalnemu centru za pogrešane in izkoriščane otroke (NCMEC), verjetno žrtev trgovine z otroki. Izmed teh je bilo 86% otrok v času pobega v oskrbi socialnih služb ali rejniški oskrbi. Vse to dodatno podpre trditev, da  namen NCMEC-a in Mednarodnega centra za pogrešane in izkoriščane otroke (ICMEC) ni preprečevati trgovino in zlorabo otrok, temveč jo nadzorovati in izkoriščati. Od takrat ko sta bili organizaciji ustanovljeni se je trgovina in zloraba samo povečala. V prvem zapisu sem omenil, da je sir Richard Branson ustanovitveni član ICMEC-a, ki je bila ustanovljena s strani NCMEC-a (glej 1.del).

Upravni odbor ICMEC (2014)

Poleg škandala iz leta 2007, kjer so številni vojaški uradniki v Pentagonu in obrambni pogodbeniki, bili na službenih računalnikih naročeni na otroško pornografijo, so leta 2018 aretirali Nasinega pogodbenika, Anthonya Josepha Culotto Jr. Zaposlen v Kennedy Space Center Launch Services Program, je bil  Culotta  aretiran zaradi obtožb otroške pornografije, ki so jo odkrili na njegovem službenem prenosnem računalniku. Preko 1.000 slik, ki so jih našli na računalniku, so bile slike znanih žrtev prejšnje identifikacije s strani NCMEC-a. To vsekakor podkrepi trditve o tej organizaciji in ostalih, ki smo jih spoznali do sedaj.

Se nadaljuje…

 

0 0 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link