Nekategorizirano

FINALE EVROVIZIJE 2024: Ritual kronanja nespolne identitete s strani satanistične čarovnice

Preko visoko simbolnih nastopov in daljnosežnimi pripovedmi, ki so bile del skrbno spisanega scenarija, je bil finale Evrovizije dejansko demonski ritual. Evrovizija je obsežen televizijski dogodek, ki poteka vsako leto od leta 1956. V preteklih letih je tekmovanje lansiralo nekaj najbolje prodajanih singlov na svetu in številne izvajalce spremenilo v svetovne super zvezde. Seveda je morala svetovna elita to glasbeno tekmovanje spremeniti v izhodišče za svojo  indoktrinacijo. In glede tega niso prav nič več subtilni. Celotna stvar je morala postati težko utelešenje Sodome in Gomore. To ni pretiravanje, ampak dejstvo. Postopni premik Evrovizije k vsesplošni elitni norosti je postal popolnoma očiten že med finalom leta 2019. Razen vedno večjega spodbujanja degeneracije je finale dosegel vrhunec v zelo ritualnem nastopu Madonne, ki je napovedal prihod COVID-19.

Madonna Does Diplo-Produced "Future" (w/ Quavo) @ Eurovision 2019 (& Calls For Israel-Palestine Peace) [WATCH] - LIVE music blog

Madona na Evroviziji 2019

Od takrat je Evrovizija začela krepiti napade na občinstvo z elitnimi smetmi. Leta 2021 je bila pesem Cipra z naslovom El Diablo, tako satanistično očitna, da je pesem izzvala proteste v domači državi. Kljub temu je bila izdaja tekmovanja leta 2024 še posebej izjemna pri promociji agende. Pravzaprav je krovna pripoved finala predstavo spremenila v popoln mega ritual. Kot običajno so se množični mediji osredotočili na vse drugo, razen na dejansko satanistično vsebino  in poskrbeli, da so ljudje ignorirali zlo, ki jim sililo v oči. Dejansko se je večina medijskega poročanja o Evroviziji 2024 osredotočila na kontroverzno sodelovanje Izraela na tekmovanju. Temu ni pomagalo dejstvo, da se je pesem Eden Golan – s prvotnim naslovom October Rain – nanašala na napade Hamasa 7. oktobra. Tudi Miša Molk je gledalce usmerila v dvoličnost tekmovanja glede nastopa Izraela, med tem, ko satanistične nastope ni omenila.

Let Me Be The One" - Eurovision Through The Ages! : [LMBTO] Eurovision 2021 Day 2 - The Devil & The Dance Studio...

El Diablo

Med finalom je Izrael doživel veliko neodobravanja, ko je gostitelj nerodno želel ignorirati napetost v množici. Na koncu, kljub protestom in kontroverznosti je Izrael pristal na 2. mestu pri glasovanju popularosti. Glede na to, da pesem ni bila nič posebnega, lahko predvidevamo, da so glasovi podprli državo Izrael in ne pesmi. To je bilo načrtovano saj je tekmovalec iz Izraela dal medijem možnost, da so znova povsem ignorirali zakaj se pri Evroviziji dejansko gre: Poklon satanizmu in splošni degeneriranosti!

V nasprotju s prejšnjimi izdajami šova so eksplicitni nastopi Evrovizije 2024 – v kombinaciji z neizogibnim zamegljevanjem spolov – razjezili ljudi, ki so še vedno pričakovali, da bo šov družinam prijazen. Španski nastop je predstavil dva moška plesalca v steznikih z vrvicami in škornji z visokimi petami, ki sta stresala z zadnjicami. Med glasovanjem običajno tekmovalci mahajo z zastavami svojih držav. Pa vendar smo v določenih primerih, kot pri Španiji, opazili bolj vidno predstavljene LGBT zastave. Glede na to, da si elita želi izbrisati nacionalne identitete in jo zamenjati z ”globalno kulturo”, je to pričakovano.

Predstava Špancev

Britanska izvedba se je vrtela okoli homoseksualnega skupinskega seksa v umazani kopalnici in zvijanje demonov ob plezanju po stropu.  Videti je bilo, da so vsi sovražili to predstavo. V bistvu, niso prijeli niti ene točke občinstva. In to ne zaradi ”homofobije”, ampak, ker je bilo grozljivo, grobo in je morda ustvarilo novo obliko spolno prenosljive bolezni, ki se jo lahko nalezeš kar preko tv ekrana. Predstavnik Finske je prav tako to glasbeno tekmovanje obrnil v perverzijo. Med tem ko naj bi bila njegova točka humoristična je večina čutila predvsem, kot da bi se preverzen moški razkazoval mlademu občinstvu.

Predstava Britanca in Finca

Glede na to, da je bilo tekmovanju na Švedskem je finale upodabljal ovekovečenje skupine ABBA, slavno skupino, ki je osvojila tekmovanje natanko pred 50 leti. Seveda ABBA ni prišla na to tekmovanje, je pa prišel Conchita Wurst, zmagovalec Evrovizije leta 2014 in zapel pesem ABBA. On je seveda moški z brado oblečen v žensko obleko. Drugega razloga ni. To je tudi razlog, zakaj so ga povabili na nastop v Evropskem parlamentu in Združenih narodih. On je idealna predstavitev agende zameglejevanja spolov.

Switzerland wins Eurovision Song Contest 2024

Conchita Wurst

Seveda je Slovenija sledila naročilu in na Evrovizijo poslala Raiven, katere pesem je imela naslov Veronika, kar je napeljevalo na Veroniko Deseniško. Kot vemo je bila Veronika obtožena čarovništva in za to tudi sojena. Bila je oproščena, vendar so jo zaprli in na koncu utopili. Koreografija nastopa Raiven je bil videti kot ples golih čarovnic, ki ob polni luni izvajajo ritual. 

Predstava Slovenije

Videti je, da je bilo to vse del celotnega rituala, ki je postajal vedno bolj temačen. Šlo je za demonski ritual. Med tem, ko so bili mnoge izvedbe precej temačne in izžarevale demonske vibracije je nastop Irske predstavljal dejanski demonski ritual. Irska pevka Bambie Thug je nosila satanistično ”krono” iz trnjev, ki so jo nekoč posadili na glavo  Jezusa, ob dodatku rogov. Med izvedbo je pevka prižgala sveče okoli obrnjenega pentagrama, kjer se je na sredini nahajalo ”vsevidno oko”. To vsekakor ni več razvedrilo, ampak dejanski ritual. Nato pevka na oder prikliče demona oz. ga dvigne iz globin pekla v centru ritualističnega kroga.

Obrnjeni pentagram in romantičen odnos s priklicanim demonom

In ko si čarovnica in demon izmenjujeta romantične trenutke, so se družine doma v dnevnih sobah spraševale, če še vedno gledajo glasbeno tekmovanje. Center kroga se nato spremeni v dodekagram, 12 krako zvezdo povezano z 12-imi znaki zodiaka, 12 plemeni Izraela in ostalimi okultnimi pomeni. Zadnje del pesmi je sestavljen iz kričanja pevke, ko uporablja svoje čarovniške moči za zvijanje demona na tleh. Predstava se zaključi z besedami ”Crown The Witch”. Te besede dobijo jasen pomen na koncu tekmovanja. Ali mislite da je bil, triskelion, starodaven keltski simbol na pevkinem čelu, po naključju stiliziran tako, da je bil videti kot tri šestice? Irska je po televizijskem glasovanju pristala na 6. mestu. Tudi glasovi sodnikov so ji zagotovilo 6. mesto, kar je na koncu zadostovalo za skupno 6. mesto. Torej 666!

Zvijanje demona pod močmi čarovnice in triskelion na njenem čelu

Merymovidas (a.k.a. Euromovidas) on X: "🇮🇪 CROWN THE WITCH #Eurovision 📸 @carlos_pecha https://t.co/oRje7WNbHw" / X

Okronajte čarovnico!?

Evrovizija se je odvijala na Švedskem, kjer so del zgodovine tudi runski kamni. Pa vendar je bilo pri predstavitvi runskega kamna nekaj namensko nepravilnega. Na dnu je bil predstavljen obrnjen križ in kot vemo, takšna runa ne obstaja. Ves del je bil samo opravičilo za predstavitev satanističnega simbolizma milijonom gledalcem. Da bi vse to potrdili, se je tekmovanje končalo na najbolj možen simboličen način.

A.Y.X on X: "This is hands down the strangest #Eurovision I've seen so far. I like the runestone though. https://t.co/bZN69xhDqW" / X

Runski kamen

Zmagovalec tekmovanja je bil Nemo, moški, ki je bil oblečen v roza kratko krilo. Nemo je zastopal Švico, vendar pa je bila prava zmagovalka agenda elite. Pesem Nema z naslovom The Code je ”oda pevčeve poti proti sprejemanju nespolne identitete”. Seveda je morala zmagovalna pesem imeti sporočilo v skladu z agendo. In ko so pevca razglasili za zmagovalca, so stvari postale še posebno simbolične. Ob njegovi zmagi je Bambie Thug, ”kronala” Nema s satanistično krono iz trnja. Nemo je obdržal krono, ki je bila ”prekleta” v demonskem nastopu Barbie Thug. Tako vidimo, da scenarij ni dopuščal nobenih naključij. Nemo je ob tem tudi po nesreči razbil trofejo, kar nakazuje prekletstvo.

Barbie Thug predaja krono s trnjem zmagovalcu Nemu

V celoti gledano je bila cela izkušnja Evrovizije 2024 žalostna. Šlo je za družbeno indoktrinacijo, ki vsebuje glasbo.  Ta fenomen že več let opazujemo v masovnih medijih in Evrovizija ni izjema. Tako se je to tekmovanje letos vrtelo okoli dveh obsesij elite, brisanje spolov in čaščenje satanizma. Ti dve agendi potekata z roko v roki, kar ni presenetljivo saj Bafomet, kot glavno satanistično božanstvo okultne elite, uteleša oba spola. Evrovizija 2024 ni bilo ”tekmovanje”, ampak napisana pripoved, kjer je bil produkt agende brisanje spolov elite, ”okronan” s strani satanistične čarovnice. Tako pač je na ”koncu časa”, kjer se na križišču poti, nekateri odločajo za pot navzdol v pekel, spet drugi, pa bolj jasno vidijo, pot navzgor.

Vir: https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-eurovision-2024-finale-was-basically-a-demonic-ritual/

Z donacijo preko aplikacije ”buy me a coffe”, ki se odpre s pritiskom na ikono kozarčka (levo spodaj), mi lahko pokloniš ”kavico”. S tem podpiraš nadaljnje razkrivanje ozadij izza ustanov, ki narekujejo dogodke in usmerjajo usodo človeštva. Le z ozaveščanjem in srčnostjo lahko smer obrnemo v pozitivno smer. Vse dobro bralec in hvala ti 🙂 

5 5 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
3 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
3
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link