Cepivo

Grozljiva napoved dveh znanstvenikov: ”Cunami bolezni in smrti”

Soustanovitelj Microsofta Bill Gates je priznal, da testirajo samo-sestavljajočo nanotehnologijo na javnosti z uporabo Covid mRNA cepiv. Pojavil se je video, kjer Gates vneto razlaga, kako financira trud za eksperimentiranje na javnosti z nevarno nanotehnologijo. Odkril je, da je njegova fundacija Bill&Melinda Gates, izkoristila pandemijo za testiranje nanotehnologije preko kovid cepiv. Gates daje vedeti, da njegova fundacija eksperimentira z mRNA cepivi in nanodelci pri zdravljenju ”vseh bolezni” za katere nimajo cepiva. Gates, ki ni ne zdravnik in ne znanstvenik pravi: ‘‘Za vsako bolezen, za katero nimamo cepiva, bomo poskusili mRNA.” In dodaja…”mi se moramo samo zafrkavati s tem”.

How Bill Gates Spends His $153 Billion Fortune

Bill Gates (https://www.bibliotecapleyades.net/videos/bill-gates-every-disease-vaccines.mp4)

Gates omeni, da obstaja veliko lipidnih nanodelcev in nekateri so zelo samo-sestavljajoči in da bodo lahko gradili tovarne za proizvodnjo cepiv, ki bodo cenejša od 2 dolarjev in dosegljiva v krajšem času kot za časa pandemije. Seveda pa se s tem, da bodo mRNA cepiva podpora ljudem, ne strinjajo vsi. Bivši svetovalec za cepiva pri Bill&Gates Foundation je posvaril pred ”valom morbidnosti” in ”mortalitete” med kovid cepljenimi. Znanstvenik in strokovnjak za cepiva dr. Geert Vanden Bosche je opozoril, da bo svetovna populacija kmalu izkusila ”popolnoma neprecendenčen potop”. Sam predvideva, da bo davek 30-40% med visoko precepljenimi državami.

Sam razlaga: ”Mutacije niso omejene samo na bodičaste proteine, kar nakazuje povečana aktivnost citotoksičnih T celic (CTL) za zmanjševanje virusnih okužb. In ta aktivnost CTL je odgovorna za upad T celic , ki dejansko spodbujajo nevtralizirajoča protitelesa, ki preprečujejo virulenco.”

”Na koncu bi ta razvoj neizogibno privedel do pojava zelo virulentne različice, ki bi povzročila valove hospitalizacij in hude bolezni v visoko precepljenih državah – seveda vedno enako, le v visoko precepljenih državah,” je poudaril Bossche. Strokovnjak je nato opozoril, da bo v teh zelo precepljenih državah kmalu prišlo do “nezaslišanega” števila smrti. “Po mojem skromnem mnenju je to, kar bomo videli, nekaj popolnoma, popolnoma brez primere glede na obseg vala obolevnosti in žal umrljivosti, ki ga bomo videli,” je dejal. “V nekaterih visoko precepljenih populacijah … Ne bi me presenetilo, da bomo imeli opravka z resnim zdesetkanjem populacije, v nekaterih populacijah morda do 30 ali 40 odstotkov,” je komentiral Bossche.

De mening van 'antivaxer-expert' Geert Vanden Bossche over vaccinatieplicht: veel halve waarheden, maar niet alles is van de pot gerukt | Het Nieuwsblad Mobile

Dr. Geert Vanden Bosche

Resnično stanje se seveda prikriva in javnosti se podajajo tudi razlogi za povečano rast smrtnosti in epidemijo različnih bolezni. To zavajanje vodijo strokovnjaki iz NIJZ, kjer epidemiologinja, nekdanja ministrica, danes pa predstojnica območne enote NIJZ v Celju, Alenka Trop Skaza, pravi:

”Vse bolj prihaja v ospredje imunski dolg. Pandemija covida in restriktivni ukrepi – nedruženje, socialna izolacija – so onemogočili kroženje raznih povzročiteljev nalezljivih bolezni, ki vzpodbujajo naš imunski sistem k tvorbi zaščitnih protiteles. Poleg tega cepljenje proti oslovskemu kašlju ne predstavlja dosmrtne zaščite in odpornost proti bolezni začne po nekaj letih usihati. Začela pa se je tudi spreminjati sama bakterija, ki povzroča oslovski kašelj. Zaporedje oz. seštevek vseh teh dogodkov rezultira v večji pojavnosti te bolezni.”

Trop Skaza: “Vedela sem, da bo zadeva težka in zahtevna, da bo tako zahtevno, pa ne” | Dnevnik

Alenka Trop Skaza

Med tem nam v drugem opozorilu Bossche pravi, da bo ”ogromen cunami kaosa” zdesetkal globalno populacijo cepljenih. Opozoril je, da je ”ogromen, ogromen val” bolezni in smrti med cepljenimi sedaj ”neizogiben”. Znanstvenik pravi, da bo ”ogromen cunami” povzročil kolaps bolnic in povzročil finančni, ekonomski in družbeni kaos. V tej napovedi ni osamljen. Prof.dr. Dolores Cahill je podobnega mnenja. Svetovno priznana imunologinja je objavila eksplozivno opozorilo javnosti, kjer je dejala, da bo vsak, ki je prejel kovid mRNA cepivo, kmalu umrl. Cahillova ima preko 25 let izkušenj z visoko zmogljivimi proteinskimi nizi, nizi protiteles, razvoj proteomske tehnologije in avtomatizacije.

Dolores Cahill: The strange world of Dolores Cahill: Gardaí probe Covid-denier links to Donegal patient removal | Irish Independent

Prof.dr. Dolores Cahill

Ne samo, da prof.dr. Cahill pričakuje val smrti, ampak opozarja, da bo na koncu umrla vsaka osebe, ki je prejela enega ali več odmerkov. Cahill pojasnjuje, kako mRNA v injekcijah škoduje vsem prejemnikom in deluje kot tiktakajoča tempirana bomba. Nato je podala naslednjo srhljivo napoved: “Vsak, ki prejme injekcijo mRNA, bo umrl v 3 do 5 letih, tudi če je prejel samo eno injekcijo.”

 

 

5 3 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link