CERN

CERN: Odpiranje meddimenzionalnih portalov (2.del)

V prejšnjem članku sem predstavil uvod v raziskavo CERN-a,  zibelke svetovnega omrežja World Wide Web (WWW), ki danes obvladuje ves svet. Če tega članka še nisi prebral/a, ti svetujem da začneš z njim, saj ti bo lažje slediti informacijam, ki jih bom predstavil v nadaljevanju (https://www.prebujanjezavesti.si/nekategorizirano/cern-mracne-slutnje-izza-najnaprednejse-znanstvene-ustanove/ ). To raziskovanje bo odkrilo, kako je CERN povezan s celotno zgodovino znanosti, arheologije, astrologije, arhitekture, satanizma, poganstva in okultnih ritualov. Prav tako je CERN povezan s svetovnimi voditelji, Vatikanom in ostalo globalno elito.
CERN VIP OFFICE: Vatican
Papež Janez Pavel II. v Cernu 15. junija 1952
Torej, najprej se seznanimo s samim položajem ustanove, ki nam običajno veliko razkrije o njenih ”temeljih”. Namreč, CERN se nahaja v Ženevi, globalnem mestu, finančnem centru in svetovnem centru za diplomacijo, ker so tam prisotne številne mednarodne organizacije, vključno z glavnimi sedeži številnih agencij Združenih narodov in Rdečega križa. Ženeva gosti največje število mednarodnih organizacij na svetu. Tukaj so bile podpisane ženevske konvencije, ki se nanašajo predvsem na ravnanje z  vojnimi ujetniki. Tako je Ženeva povezana z mesti kot so New York City (globalni sedež Združenih narodov), Basel (Banka za mednarodne poravnave) in Strasbourg (Svet Evrope), saj je mesto, ki služi kot sedež vsaj ene ključne mednarodne organizacije, ne da bi bil glavno mesto države. No, vse to je znano javnosti javnosti. Kaj pa je prikrito?
Ženeva in grb mesta
Kar se tiče mesta Ženeva, tega je v poznem 14.st. prevzela italijanska plemiška družina oz. Hiša Savoy, ki je del linije Črnega plemstva. Gre za plemiško kasto, ki nosi tako imenovani ”rdeči gen” (16q24.3), ki sega vse do vladarjev starodavnega Irana in Perzijskega imperija in še dlje, do Anunakov iz Sumerije. Te krvne linije predstavljajo tako imenovano ”zmajevo seme”. Seveda si ta genologija in njen pomen zasluži svojo serijo člankov, vendar pa naj povem le še to, da to, po prepričanju nekaterih, ”vražje seme”, prežema kraljeve rodove družin, ki kontrolirajo človeštvo zadnjih 5000 let. To so: Merovingi, Karolingi, Tudorji, Plantageneti, Stuarti, Hapsburgi, Hanoverji, Saxe-Goburg- Gotha, Bowes-Lyon, Battenbergi (Mountbatten), Guise, Savoy, Farnese, Orsini, Brakespeare,… Člani teh družin so ustanovili tudi jezuitski red, katerega simbol, IHS, lahko opazimo nad grbom Ženeve. Njihovi glavni centri moči pa so Vatikan, Washington D.C. in London City.
Grb Ženeve z jezuitskim pečatom in napisom Post Tenebras Lux ( ”Po temi, svetloba”, hm katera? Umetna!?), grb družine Savoy, zastava Švice, znak Rdečega križa in grb Vitezov Malte
Ideja za CERN je prišla s strani francoskega fizika, Nobelovega nagrajenca, enega od utemeljiteljev kvantne teorije in člana plemiške družine, Louisa Victorja Pierrea Raymonda, 7. Duc de Broglie. Dinastija de Broglie izvira iz okrožja Piedmont v severozahodni Italiji, ki se je kasneje ustalila v Franciji. Izšla je iz dinastije Gribaldenghi, ki je izvirala iz italijanskega mesta Chieri, katerega je podpirala prej omenjena Hiša Savoy. Carlo Alessandro Broglia de Gribaldenghi je bil jezuit iz kolegija v Chieri, kjer je bil posvečen tudi John Bosco, ustanovitelj centrov Don Bosco.

Zastava mesta Chieri in zastava Piedmonta 

Louis Victor Pierre Raymond in Don Bosco
Ustanovitelj francoske linije de Broglie je bil Francesco Maria, grof Revello, iz družine Broglia di Chieri. Rojen leta 1611 v Piemontu, je služil v francoski vojski v tridesetletni vojni in bil naturaliziran v Franciji po letu 1643. Tako je postal znan kot François-Marie, comte de Broglie. Umrl je kot generalpodpolkovnik pri obleganju Valenze. Njegov sin Victor-Maurice, grof de Broglie (1647–1727), je služil pod vodstvom Condéja, Turenna in drugih velikih poveljnikov iz obdobja Ludvika XIV. Leta 1676 je postal maréchal de camp, leta 1688 generalpodpolkovnik in končno maršal Francije leta 1724. Njegov vnuk François-Marie je leta 1742 postal vojvoda de Broglie,  njegovega pravnuka Victor-Françoisa, 2. vojvodo de Broglie, pa je leta 1759 cesar Franc I. imenoval za princa Svetega rimskega cesarstva. Vsi mlajši člani družine Broglie nosijo naziv princ de Broglie, medtem ko je glava družine vojvoda de Broglie. Mlajša linija je uporabljala naziv princ de Broglie-Revel po enem od svojih gospostev. Danes se veja v Italiji ukvarja tudi z vinarstvom in ima v posesti največji italijanski vinarski konzorcij La Meriana, ki ima v lasti 65 hektarjev vinogradov.

Vinogradi in vino konzorcija La Meriana

Če želimo raziskovati CERN-a, potem se moramo seznaniti s silami, ki jih časti ”duhovščina” v CERN-u in celotna globalna elita. Če ne verjamete v duhovni svet, potem je tukaj konec vašega branja saj od tukaj naprej za vas nič kar bo zapisanega ne bo imelo smisla. Če ne verjamete v metafizičen svet ni nič napačnega, vendar pa vanj, kot bomo videli, vsekakor verjame znanstvena in politična globalna elita. Oni se zavedajo, de je vesolje polno različnih dimenzij, različnih vibracij, frekvenc in zvokov. To katero lahko vidite je popolnoma sinhronizirana na vašo percepcijo. Gre za fizično resničnost, ki je naša dimenzija. Imamo nižje oblike dimenzij, nižje frekvence, nižje valovne dolžine, nize energij, s katerimi se večina ne želi obdajati. Te dimenzije so domovanje zlobnih, temnih sil narave, demonskih bitij, ki se hranijo z energijo, ki jo oddajate. Ko dobite ”slab občutek” glede prostora ali osebe, takrat vaša energija zaznava nekaj določenega, prisluhnite ji in upoštevajte jo.

The Spirit World - Most People Don't Even Realize What's Around Them - YouTube
Druge dimenzije obstoja 
Vse te dimenzije so ves čas okoli nas in čakajo, da se na njih pripnejo energije, ki jih oddajamo. Zaradi tega, se elita preko različnih medijev, trudi z lažnimi novicami pri ustvarjanju panike, strahu, jeze, zmede, žalosti, ker to so čustva, ki vas postavljajo v nižje stanje zavesti oz. obstoja. Tako lahko lažje vstopajo v vašo zavest. To je npr. tudi namen masovnih pobojev, pobojev v šolah in terorističnih napadov. Elita počne vse, da spremeni našo frekvenco in frekvenco planeta.  Tako lahko pripeljejo to dimenzijo v fizično resničnost. Zaradi tega vsi častijo iste bogove le z drugimi imeni. V resnici gre za enega ”boga”. Gre za ”zver”, Satana, Moloka, Bafometa, Nimroda, Luciferja, hudiča… On prihaja v veliko preoblekah, vendar pa gre za isto zavest in duha, bitje.
Nimrod - Madain Project (en)
Nimrod
Tradicija čaščenja ”zveri” je prastara in to nam odkrije tudi ime CERN. Uradno naj bi ime predstavljalo v francoščini Consell Europeen pour la Recherche Nucleaire, vendar pa ima tudi okulten pomen, ki se nanaša na ”cernunnos-a”. Ta je znan v keltskem politeizmu kot ”rogati bog”, bog plodnosti, živali, rodovitnosti, obilja in podzemlja. Cernunnos naj bi bil znan tudi kot ”Veliki lovec”. Znan je bil kot najbolj starodavno in mogočno keltsko božanstvo, ki so ga imenovali tudi ”gospodar divjine in vseh stvari”. Običajno je predstavljen z rogovi jelena. Najzgodnejša upodobitev Cernunnosa je v Val Carmonici v Italiji iz 400 p.n.št., ko je bila pod okupacijo Keltov. Najbolj znana upodobitev pa je na srebrnem kotlu iz Gundestrupa v Jutlandu na Danskem. Ime Jutland se nanaša na izgubljeno pleme Jude, od koder izvirajo Feničani in grški Heleni iz Krete.

Upodobitev Cernunnosa

Rogati bog je najden na slavnem ”stebru čolnarjev” (Pilier des nautes), monumentalnem rimskem stebru postavljenem v Luteciji, današnjem Parizu, v čast Jupitra, zaveznika čolnarjev. Veliki lovec, bik, kozorog, oven, kača, nas povezuje z okultnim izročilom. Mezopotamski Nimrod je bil znan ”veliki lovec”, kralj, ki se je uprl bogu. Bil je oče Tamuza in njegove žene Semiramis. Tamuz je bil rojen 25. decembra in tako je elita uspela indoktrinirati populacijo v svetovni ritual čaščenja na ta dan. Kozorog predstavlja Bafometa, ki je prav tako znan okulten simbol elite. Od leta 1856 je ime Bafomet povezovan s ”sabbatsko kozo”, upodobitvijo okultista Eliphas Levija, ki vsebuje binarne elemente, kateri predstavljajo ”vsoto vesolja”. Tukaj gre za igro s človeškimi umi, ki se jih pripenja v hegeliansko dialektiko neskončnega boja med ”dobrim in zlim”.

undefined

”Steber čolnarjev”

Globalna elita, ki stoji tudi izza postavljenih religij, še vedno časti izročila starodavnih kultov in prakticira njihove rituale! In da ta trditev ni za lase privlečena fantazija, nam odkrije leto 2016, ko je bil v Švici odprt najgloblji in najdaljši železniški tunel na svetu. Bazni predor Gotthard se nahaja v osrčju švicarskih Alp in je dolg 57 km. Teče od Rotterdama, preko Frankfurta, Basla, do Ženeve. In če pogledamo ime predora, vidimo da je beseda ”gotthard”  sestavljena iz besede ”got” oz. ”bog” in ”hard”, kar pomeni ”trd/močan”. Torej, ”trd bog”. Trd kot neizprosen? Neusmiljen? Krut? Angleška različica imena ”goddard” opisuje ime za ”varuha oz. pastirja koz”. Kot vidimo gre za zanimivo ime oz. priimek nemškega izvora, ki ga najdemo v Angliji, Franciji, Nemčiji in Švici. V Anglijo je prišel ob invaziji Normanov leta 1066.

Grb plemiške družine Gotthard in tunel Gotthard

Priimek ima več oblik, vse od Godard, Gotart, Goudard, Godar, Gotar, Goter, Gotthard, Godehard, Goddert, Goedhard in Goedhart. Priimek se prvič pojavi v Turingiji, osrednji Nemčiji, kjer so se v nekem obdobju naselile družine z vrha svetovne elite. Tukaj je znan npr. vojvoda Gotthard Kettler, ki je bil mojster Livonskega redu, znotraj tevtonskega viteškega redu. Ta viteški red je izvajal pokole nad pogani, ki mu pravimo pokristjanjevanje. Eden izmed znanih pripadnikov te krvne linije je tudi ”nemški Shakespeare”, Johann Wolfgang von Goethe.

Johann Wolfgang von Goethe na portretu z gesto ”skrita roka” skritih družb

Eden zadnjih potomcev te družinske linije, ki nam pade v oči, je Bill Gothard, vodja in ustanovitelj Inštituta principov osnovnega življenje (Institute in Basic Life Principles), ultrakonzervativne krščanske organizacije, ki je bil leta 2014 obtožen spolne, fizične, čustvene, duhovne in psihološke zlorabe. Gothard je vodil organizacijo kot kult, ki so mu sledili tudi guvernerka Aljaske Sarah Palin, guverner Arkansasa in oče ministrice za tisk Sarah Elizabeth Huckabee Sanders v Trumpovi administraciji, Mike Huckabee in guverner Teksasa in minister za energijo v Trumpovi administraciji, Rick Perry.

Bill Gothard in sledilci njegovega kulta: Sarah Palin s Trumpom, Sarah Sanders z očetom Mike Huckabeejem in Rick Perry s Trumpom

Če se vrnemo k predoru Gotthard, potem vidimo, da je imel projekt veliko podporo medijev, za razliko od njegove otvoritvene slovesnosti. Slovesnost pa je bila, milo rečeno, precej nenavadna. Med udeleženci je bilo šest voditeljev držav, vključno z nemško kanclerko Angelo Merkel, francoskim predsednikom Francoisom Hollandom in takratno evropsko komisarko za transport, Violeto Bulc. Predstava ob otvoritvi, ki jo je počastil katoliški duhovnik je vključevala ljudi v hipnotičnem transu, padlega angela Luciferja, čaščenje podzemlja in bitja s kozjo glavo (goathead – Bafomet, satan). Simbolično je predstavljala otvoritev tunela/portala in prihod Satana s svojimi demoni ter prevlade kaosa na Zemlji.

Prizori iz predstave oz. satanističnega rituala ob otvoritveni slovesnosti

Ali po vsem tem še verjamete v naključje, da so v Cernu postavili kip Šive, hinduističnega božanstva. Hinduistični bogovi, ki so ”zaslužni za obstoj” so Brahma, ustvarjalec vesolja, Višnu, ohranjevalec vsega, in Šiva, uničevalec. Vloga Šive je, da uniči vesolje in ga poustvari. Ta ”ples Šive” je prikazan na njenem kipu v Cernu. Ob tem je videti, da je geometrija kipa tudi zasnova za geometrijski koncept hadronskega  trkalnika in geometrijsko konfiguracijo detektorjev, ki analizirajo trke delcev. Gre za uporabo svete geometrije in numerologije. Nekateri so celo prepričani, da je bil starodavni hinduistični bog Šiva, dejansko vodja skupine nezemljanov, ki so s seboj pripeljali napredno tehnologijo.

Kip Šive v Cernu

Če se spomnimo dr. Roberta Oppenheimerja, očeta atomske bombe in projekta Manhattan, potem vemo, da so se takrat znanstveniki v Los Alamos bali, da bodo z detonacijo bombe zažgali celotno atmosfero planeta. In kljub temu so jo sprožili. Ta odločitev je bila sprejeta v elitni okultistični skriti družbi v Bohemian Grove, blizu San Francisca. Tam so imeli postavljeni kip hinduističnega boga Šive, ”uničevalke svetov”. Sam Oppenheimer je prakticiral hinduizem in se je zavedal, da z atomskimi eksplozijami odpiraš meddimenzionalne portale. To je tudi razlog zakaj so na 9/11, nekateri ob uničenju Dvojčkov, videli v eksplozijah in dimu podobe demonov. Le peščica se je zavedala, da so bili priča okultnemu obredu žrtvovanja, kjer sta nebotičnika predstavljala stebra oz. okvir portala, sproščena energija eksplozij in ubitih ljudi, pa je omogočilo njegovo odprtje. Ko je eksplodirala prva atomska bomba je Oppenheimer citiral več verzov iz Bhavad-gite iz 11. poglavja, kot je: ”Jaz sem smrt, vzrok uničenja svetov.” Ko so ga vprašali, če je to prva jedrska eksplozija je odgovoril: ”Da, v modernih časih.”

Podobe demonov na 9/11… (glej spodaj Razodetje 9:11)
Film Oppenheimer (2023), Oppenheimer z Albertom Einsteinom in Office of Scientific Research and Development (OSRD) na zabaviv Bohemian Grove 14. septembra 1942 (Oppenheimer drugi z leve)
Vse, kar sem do sedaj opisal se v resnici javnosti ne prikriva, ampak simbolično predstavlja skozi različne medije, kjer želijo vse skupaj omiliti s humorjem. Družbeni programerji v službi globalne elite se zavedajo, da bodo ljudje tako nevede sprejeli vse to, ker bo na koncu vse slišati tako normalno. To počnejo tudi preko reklam, ki jih razume samo nekdo, ki je seznanjen s simbolizmom. V reklami za Pegueot, logo avta, lev, predstavlja zver. Portal predstavlja CERN in tako zver prihaja preko kvantnega portala iz nenavadne računalniške sobe v resničen svet. Med tem ko se vozijo po mostu ga preskoči kit, ki pokaže svoj trebuh. To predstavlja trebuh zveri ”belly of the beast”, ki je spuščena v svobodo v fizično resničnost. Vsi so srečni in na koncu vam sporočajo: ”Vstopite v novo dimenzijo.” Ko pogledate to ”dimenzijo”, vidite da gre za golo pokrajino brez življenja.

Reklama za Peguet in ”trebuh zveri” (vir:https://vimeo.com/219663051 ) in reklama za AUDI Star of Lucis (Lucifer) (vir:https://www.youtube.com/watch?v=0Z5xVbaJK9c )

Lucifer | Rotten Tomatoes
Priljubljena ameriška tv serija Lucifer
In če gre pri vsem skupaj za opiranje nekakšnega meddimenzionalnega portala, potem se zgodba odvija kar sama po sebi saj je LHC delno postavljen tudi v francoskem mestu Saint-Genus-Pouilly, katerega ime domnevno izvira iz latinskega Appolliacum, kjer je v rimskih časih stal tempelj posvečen Apolonu. Potrebno je vedeti, da poganska božanstva nosijo različna imena v različnih kulturah, vendar pa imajo enake pomene. Kot vemo, Orion predstavlja egipčanskega Ozirisa, boga podzemlja, Apollo oz. Apolon pa je povezan z ”neskončno jamo”, podzemljem, preko Apollyona oz. Abaddona v knjigi Razodetja. Tam preberemo:

”Za kralja nad sabo so imele angela brezna: po hebrejsko mu je ime Ábadon, po grško pa Apolíon.” (Razodetje 9:11).

In Revelation 9:11, Abaddon, the angel of the abyss, is mentioned. Is that the first time in the Old or New Testament that he (the “Destroyer”) is mentioned? Or is there an

Abadon oz. Apolion oz. Apolo je povezan s podzemljem, peklom in smrtjo

Korenski glagol ”abaddon” ni pasiven, ampak nosi idejo o stanju nenehnega propadanja, uničevanja in ne nekaj kar je uničeno. Kot vemo je podzemlje mesto ”padlih angelov” in njihov vladar je hudič, satan, ”oče laži”. V Razodetju Svetega pisma lahko preberemo, da bo nekaj legij njegovih demonov v določenem času izpuščenih. Razodetje opiše Abadona kot Satana ”angela brezna brezna brez dna”. Prostor uničenja v Stari zavezi je sedaj opisan kot ”bitje uničevanja”, ”uničevalec”, to, kar Satan je. Le kaj bi bitje uničevanja drugega počelo kot uničevalo? Ime Satan pomeni ”nasprotnik”, torej nasprotnik boga. Razodetje nam pojasni tudi, da je Abadon prostor, Apolion pa poosebitev prostora. Apolion je bil opisan kot eden od Satanov velikih ”generalov smrti”, ”kralj brezna brez dna”, vendar pa gre v bistvu samega Satana. On ima ključe brezna in bo spustil bitja uničenja na površje.

33,000+ Hell Devil Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock | Hell fire, Satan, DemonOdpiranje podzemlja

Če mislite, da so to le prazne besede neuravnovešenega uma, potem prisluhnimo velecenjenemu znanstveniku Sergiou Bertolucciju, bivšemu direktorju Research and Scientific Computing v Cernu, ki je dejal:

‘…mi bomo lahko odprli dimenzionalna vrata, zelo mali zaostanek časa”, le nekaj delčkov sekunde ”za pokukati v ta odprta vrata, ali za pridobiti nekaj iz njega ali poslati nekaj vanj”.
To je dejal, ker so to v resnici že storili. Odprli so delovne luknje v druge dimenzije. Dr. Gordie Rose je ključni mož pri CERN-u, gonilna sila izza D-Wave, interdemenzionalnim kvantnim računalnikom. Gre za Adiabatic Quantum Computer(AQC), ki je opisan kot ”oltar tujemu bogu”. Kateremu bogu? Rogatemu? To so lastne besede dr. Rosea, ki razume, da je omenjeni računalnik zmožen dostopa do različnih dimenzij na kvantnem nivoju in služi kot hitra steza za kontakt z drugimi bitji in celo stanji zavesti. Lahko predvidevamo, da ”prizivajo” bitja, ki jim ni mar za obstoj človeka oz. niso dobronamerna.
Sergio Bertolucci, dr. Gordei Rose in kvantni računalnik D-Wave
Nadaljevanje sledi….

Z donacijo preko aplikacije ”buy me a coffe”, ki se odpre s pritiskom na ikono kozarčka (levo spodaj), mi lahko pokloniš ”kavico”. S tem podpiraš nadaljnje razkrivanje ozadij izza ustanov, ki narekujejo dogodke in usmerjajo usodo človeštva. Le z ozaveščanjem in srčnostjo lahko smer obrnemo v pozitivno smer. Vse dobro bralec in hvala ti 🙂 

5 3 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link