Donald Trump

Kako tesno je Trump povezan z mafijo? (2.del)

V prvem zapisu ”Kdo je Donald Trump v resnici?” sem predstavili genološko in družinsko ozadje, ki je oblikovalo mladega Donalda Trumpa v orodje njegovega očeta in skritih sil, ki jim pravimo kabala. Trump je bil dokončno izoblikovan pod taktirko Normana Vincenta Peala, jezuita in prostozidarskega mojstra, ki ga je predal v roke mafije za nadaljnje vodenje in urjenje. Omenili smo že, da mrežo kabale podpirajo najbogatejše družine v Evropi in ZDA (večkrat poimenovane kot Črno plemstvo) in visoko postavljeni prostozidarji znotraj določenih skritih družb.

Del te mreže je tudi mafija, ki je primarni izvor kriminalnih dejanj kot so umori, mučenje, spolna zloraba, suženjstvo, ponarejanje, izsiljevanje, prevare, igre na srečo, prostitucija, trgovanje z drogami,... Mafijo naj bil ustanovil in vodil Guiseppe Joseph Mazzini, prostozidar 33 stopnje kot prostozidarsko teroristično roko. Ime MAFIA naj bi predstavljala akronim za ”Mazzini Autorizza Furti Incendi Avvelenamenti”, kar pomeni, ’’Mazzini odobri tatvino, požig, zastrupitev’’.

Guiseppe Joseph Mazzini

Prav tako je bil Mazzini tisti, ki je leta 1830, preko organizacije Razsvetljenega prostozidarstva, organiziral Mlade družbe, ki so bile sestavljene iz 16 do 21- letnih fantov, ki naj bi sekuliralizirali tako krščanske, kot tudi muslimanske države skozi teror in revolucijo. Pod gostiteljstvom njihovih držav so Mlade družbe, postale znane kot Mlada Italija, Mlada Nemčija, Mlada Srbija, Mlada Rusija, Mlada Amerika, Mladi Egipt, Mlada Turčija,… Eden najslavnejših pripadnikov teh organizacij je bil Gavrilo Princip, atentator na vojvodo Ferdinanda in član Mlade Bosne.

Gavrilo Princip (1894 – 1918)

Zgodovina mafije je obsežna tema, vendar pa je za nas tukaj pomembno le, da je Donald, tako kot njegov oče, začel delati za italijansko mafijo, natančneje za sicilijansko mafijo. Tukaj povemo še, da Črno plemstvo oz. njihovo rimsko plemstvo vodi mafijo oz. Coso Nostro (’’Naša Stvar’’) za Vatikan. Torej, po dveh letih na jezuitski univerzi Fordham, se je Trump prestavili in diplomiral na Wharton School na univerzi v Pennsylvaniji. Sem sta hodila tudi Elon Musk in Warren Buffet, pa tudi bivši in zdajšnji generalni direktorji največjih ameriških korporacij z liste Fortune 500, kamor sodijo: Alphabet Inc., General Electric, Boening, Pfizer, Comcast, Oracle, PepsiCo, Johnson&Johnson,…

Kmalu po tem je Donald Trump, pristal pod mentorstvom zloglasnega odvetnika Roya Cohna, ki je postal slaven kot glavni svetovalec senatorja Josepha McCarthya, delal pa je za mafijski družini Genovese in Gambino, zastopal pa je tudi mafijca Carmina Galanteja in slavnega John Gottija.

Donald Trump in Roy Cohn

Mafija je prav tako kot plemstvo organizirana po družinah in tako sta bili mafijski družini Genovese in Gambino, lastnici gradbenega podjetja S&A Concrete, ki je med drugimi gradilo tudi Trump Tower na Manhattnu. Takrat sta bila lastnika omenjenega podjetja Anthony Salerno, glava družine Genovese in Paul Castellano, glava družine Gambino. To podjetje je zgradilo na ducat ostalih Trumpovih zgradb v vrednosti na desetine milijonov dolarjev. Pri financiranju projekta Trump Tower sta sodelovala Deutsche Bank in zloglasni George Soros.

Anthony Salerno ’’Fat Tony’’ in Paul Castellano

Leta 1986, tri leta po tem ko je bil odprt Trump Tower je bil Roy Cohn izključen iz odvetniške zbornice, ker je kradel in lagal svojim klientom. Trump je na sodišču pričal v prid Cohenu. To ni bilo edinkrat, da je Trump pričal v prid mafijcev. Eden izmed njih je bil Joseph Weichselbaum, prevarant, trgovec s kokainom in marihuano ter vodja Trumpove osebne helikopterske službe, ki je prevažala najbolj prestižne igralce njegovih igralnic. Trump in Weichselbaum, ki ima stanovanje v Trump Towerju, sta si bila tako blizu, da je slednji povedal svojemu nadzorniku za pogojni izpust, da je vedel kako je Trump skrival svojo ljubico in kasnejšo ženo Marlo Maples, pred svojo ženo Ivano Trump.

Joseph Weichselbaum

Tako nas ne more presenetiti, da je Trump svojo igralnico zgradil v Atlantic Cityu, ki ga je postavila mafija. Tam je mafija organizirala enega od svojih prvih srečanj leta 1929, znano ko ’’Atlantic City Conference’’, vključno z irskimi, židovskimi in irskimi šefi. Kot vemo, mafija ’’pere’’ svoje osebne dobičke skozi igralnice in jih vodi že vse od začetkov Atlantic Citya. Mafija priredi izkupičke oz. prikaže izgube in to je razlog zakaj igralnice večkrat bankrotirajo. Trump je kupil del posestva za svojo igralnico od mafijskega morilca Salvatora Teste. Salvatore je sin mafijskega šefa Philipa ”Chicken Man” Teste, ki ga lahko oboževalci Bruce Springsteena prepoznajo v otvoritvenih vrsticah pesmi Atlantic City. Naj povem tukaj še, da je mafijska družina Merlino upravljala z igralnico Harrah’s eno leto preden je Trump zaključil svoj nakup. Joey Merlino je trenutni šef mafijske družine v Filadelfiji.

Igralnici Taj Mahal  in Harrah’s in v Atlantic Cityu

Robert Libutti, ki je pogosto obiskoval Trumpov Plaza Hotel in Casino je bil sodelavec mafijske družine Gambino in prijatelj Johna Gottija. Trump je spoznal Libuttija leta 1988 ko mu je ta prodal dirkalnega konja, ki mu je Trump dal ime DJ Trump. Tri leta kasneje so preiskovalci iger na srečo ugotovili, da je Trump ženskam in črncem prepovedal delati za igralnimi mizami, domnevno na ukaz gangsterja in mu izrekli 200.000 dolarjev kazni. Trumpova igralnica je bila kaznovana z 450.000 dolarjev kazni, ker je Libuttiju podarila devet luksuznih avtomobilov (tri Ferrarije, tri Rolls-Royce, Mercedesa in dva Bentleya), kateri so bil takoj preprodani naprej. Libuttijeva hči, Edith Creamer, je za New York Times povedala, da je njen oče redno letel v Trumpovem helikopterju, Trump pa je njeno družino povabil na svojo jahto za njen 35. rojstni dan. Tudi njej je Trump kupil Mercedesa, vendar pa se je njihov odnos pokvaril po tem, ko je Libutti izvedel, da je poročeni Trump, želel njegovo hči spraviti v posteljo. Leta 1991 je bil Libutti zaradi stikov z mafijo izgnan iz igralnic. Istega leta je Trump zanikal, da je poznal Libuttija in trdil, da ga ne bi prepoznal tudi če bi ga videl.

Trump in Robert Libutti na levi (prva slika) in Libutti na desni (druga slika)

Trump in Edith Creamer

Ded Trumpove predsedniške svetovalke Kellyanne Conway je bil Jimmy ’’The Brute’’ DiNatale, član Cosa Nostre in filadelfijske mafije. Trump je prav tako povezan tudi z Joey Cinquejem, obsojenim gangsterjem in sodelavcem Gambino družine. Trump je povezan praktično z vsemi največjimi mafijskimi družinami New Yorka imenovanih ’’Five Families’’ in filadelfijsko mafijo.

Kellyanne Conway s svojim mafijskim dedom Jimmyem DiNatalom in Trumpom

Seveda pa to že zdaleč ni konec…

4.5 4 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link