Slovenski prostor

Vstala je Slovenija 5.11.

SLOVENCI,

moje ime je Miha Zimšek, sem eden tistih Slovencev, ki se ne boji izpostaviti in ga ni strah spregovoriti. Slovenec, ki ga ni strah spregovoriti resnico, SPREGOVORITI TO KAR ČUTI SRCE.

Slovenci vedite, da se nahajamo v koordinirani akciji manipuliranja slovenskih državljanov že vse od razglasitve samostojnosti. Ves ta čas so se vlade menjavale in si podajale štafeto obljub, a prav vse do zadnje so sledile uničevanju in razprodaji našega skupnega premoženja, UNIČEVANJU NAŠE DEDIŠČINE IN PRIHODNOSTI NAŠIH OTROK.

Vse to jim nikoli ne bi uspevalo brez skorumpiranega pravosodnega sistema, zavajanja na državne vire prisesanih strokovnjakov in pritlehne propagande medijev. To kar počnejo sedaj je želja po popolni podreditvi in kontroli slehernega Slovenca, ODVZEM VSEH NAŠIH PRAVIC IN SVOBOŠČIN. Iz nas so se delali norca ko so RAZPRODAJALI NAŠA PODJETJA, ONESNAŽEVALI IN PRODAJALI NARAVNE VIRE, OPUŠČALI SODNE PREGONE IN ODPISOVALI DOLGOVE TAJKUNOM. A to jim še vedno NI BILO IN NI DOVOLJ! NIKOLI JIM NE BO DOVOLJ! Sedaj želijo dokončno uničiti naša življenja in ob tem ne skrivajo svojo arogantnost ko pravijo ’narod je butast’.

Slovenci, sprašujem vas zakaj potrebujemo nekoga, da bi nas, zavajal, prodajal in razdvajal? Smo res tako zelo neumni, nebogljeni in nezreli, da predajamo odločitve v roke ljudem, ki ne vedo kaj je poštenost in skrb za dobrobit naroda? Da dajemo vajeti v roke ljudem, ki ne premorejo kančka sočutja in odgovornosti? Ali nam manjka poguma, da bi povedali to kar čutimo in si želimo? Ali je to, da bi bili vsi enaki in enakopravni res tako nemogoče doseči? Ali je biti človek z vestjo danes res tako malo vredno?

Sedaj vas vprašam ali SE BOJITE KAZNI? Ali zaradi tega omahujete, ne upate protestirati in sklanjate glavo? Saj to je smešno, glede na to, da SO VSAKEGA IZMED NAS ZADOLŽILI ZA 15.000 evrov. Naprtili so nam posledice svoje nesposobnosti in izprijenosti. To za njih ni težava, nikoli ni bila. Njihov pohlep nima dna, njihova požrešnost nima mej. Oni se ne bodo nikoli ustavili, razen če jih ne ustavimo mi!

Da živimo v tako lepi deželi s tako vlado in celotno politiko je NAŠA ODGOVORNOST. Zato glavo gor Slovenec in Slovenka, SPERIMO SRAMOTO Z NAŠEGA OBRAZA saj vlada ni naš pravi obraz. To je stvar osebne higiene vsakega Slovenca, TO JE NAŠA PRAVICA, TO JE NAŠA DOLŽNOST.

Prišel je čas, da končamo s svojo brezbrižnostjo in predajanjem moči odločanja tistim, ki si tega ne zaslužijo. Prišel je čas, da moč odločanja vrnemo tja od koder izvira in kamor sodi. K NAM, K NARODU, K LJUDEM KATERIH SRCE BIJE ZA DOMOVINO.

Slovenec in Slovenka, nekoč te bodo spraševali otroci in znanci….KJE SI BIL, KJE SI BILA 5.11.? Lahko boste odgovorili….ostal sem doma in tolažil sem se z nešteto ovirami, omejitvami, ki pa so bili samo izgovori. Nisem se uprl in res nisem dobil kazni….preživel sem dan brez prask in tveganja. Da, lahko naredite to in žal vam bo!

Ko boste nekoč obležali v svojih posteljah, se boste spominjali tega dne, tega časa z grenkobo in obžalovanjem. Takrat si boste želeli, da bi vse dni življenja v sramu in sklonjeno glavo zamenjali za to, za to priložnost, da bi STALI Z RAMO OB RAMI s tistimi, ki so se uprli. Da bi korakali z njimi, da bi se vrnili v čas, v ta trenutek in bili DEL KLJUČNIH TRENUTKOV SLOVENSKEGA NARODA. Vaši vnuki vas bodo spraševali, kje si bil dedek, kje si bila babica, takrat KO SMO SLOVENCI JEMALI NAZAJ MOČ… tisto MOČ, KI JE SOČUTNA IN SKRBI ZA VSE LJUDI. MOČ, KI NE PUŠČA LJUDI BREZ STREHE NAD GLAVO, LAČNE, BREZ LJUBEZNI IN SANJ O PRIHODNOSTI.

4.5 2 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link