Skoči na vsebino

Globoka država si ne želi mirnih protestov!

Globoka država predstavlja politično elito, ki ne pozna strani ali politične opredelitve. Ona vodi politiko, sodstvo, vzporedno ekonomijo in bančništvo skupaj z gospodarstvom, kontrolira obveščevalne službe, upravlja z mediji in trg z orožjem in mamili. Gre za PREPLETENO OMREŽJE, ki ga odkrivajo poslovne in lastniške povezave, ki se ga v delu dotakne Rado Pezidir v svoji doktorski disertaciji z naslovom FINANČNA IN EKONOMSKA ANALIZA VZPOREDNE EKONOMIJE.

Globoka država se je ob napovedih miroljubnih protestov 5.11. na Trgu Republike v Ljubljani, stresla od strahu. Zaradi tega je naredila vse kar je lahko, da bi jih zatrla in zapeljala v nasilje. Z petkovim kolesarjenjem z Jenullom na čelu, globoka država nima nobenih problemov saj gre za levo politično gibanje, ki je nastavljeno in kontrolirano. Ker pa je med kolesarji veliko takšnih, ki si resnično želijo spremembe in bi lahko ’ušli’ nadzoru, jih je Jenull obvestil, da bo protest nasilen in naj se ga ne udeležujejo. Kako je vedel?

Politična elita je vedela, da MORAJO ZANETITI NASILJE, ki naj bi preplavilo Ljubljano. S tem pa bi lahko opravičili razglasitev izrednih razmer. To jim na srečo ni uspelo, kljub temu, da so vpoklicali Janševe radikalne privržence znane kot ’rumeni jopiči’ in pripadnike kriminalnih združb. Tukaj je potrebno povedati, da je bilo nasilnih izgrednikov dokaj malo in POLICIJA BI JIH ZLAHKA ZAUSTAVILA in aretirala, vendar pa za to ni prejela ukazov. Da to že v osnovi ni bil namen se je videlo pri izgrednikih samih, ki se prav nič niso bali, da bi jih aretirali. Bili so izjemno usklajeni in disciplinirani pri izpolnjevanju ukazov. Ukazi so prihajali od vodij, ki so bili ves čas v telefonskem kontaktu z nekom, ki je KOORDINIRAL CELOTEN SCENARIJ.

Zanimivo usklajenost je bilo moč opaziti tudi pri novinarki POPTV, Katarini Matejčič, ki je najprej počakala, da so si policisti nadeli plinske maske in nato je pogledala na uro. Kmalu je priletel helikopter, ki je z lebdenjem nad televizijsko ekipo dodal k dramatičnosti prispevka in snemanje se je lahko začelo. Namen poročanja je bilo, da bi na ulice privabili še več izgrednikov, hkrati pa prestrašiti ljudi. To jim ni uspelo z omenjenim SENZIONALISTIČNIM POROČANJEM, niti z prikazovanjem VODNEGA TOPA, ki je bil očitno pripeljan le s tem namenom. Pred njim so tekli le policisti! Tudi kasnejši ’napad’ omenjene novinarke na Aleša ’nepreklicno odstopam’ Hojsa je bil povsem zaigran, da bi se PRIKRILO SODELOVANJE REŽIMA IN MEDIJEV.

ZID SRAMU: Novinarka in poročevalka Katarina Matejčič in voditeljica 24UR Petra Kerčmar

Vsi uradni mediji usmerjajo pozornost slovenske javnosti in tako se ta sprašuje kaj je delal na protestih Ivan Gale, namesto da bi se spraševali, zakaj je šef Slovenske obveščevalne-varnostne agencije (SOVA) poslal njegovo sliko Ivanu ’Patria’ Janši?! Seveda je to domala smešno glede kaj vse ima na vesti Ivan ’Patria’ Janša in kako tečejo stvari v globoki državi. Poleg ostalih dokaj znanih stvari, si lahko ogledate dokumentarni filmu V imenu resnice (2017), ki govori o tragični smrti vojaka Blaža Furjana. Njegova sestra Barbara Furjan se še vedno bori za resnico glede smrti svojega brata. Njega naj bi po pričanju pisca bloga ’Mikestone’, Mitje Kunstlja, umoril Janšev ’hit man’ Franc Oražem, zaposlen na MNZ in varnostnik, ki je hodil ob Alešu ’nepreklicno odstopam’ Hojsu, ko je ta paradiral po Ljubljani za časa izgredov. Po tem filmu in vseh ostalih že znanih političnih afer, morate sprejeti IDEJO O GLOBOKI DRŽAVI, ki obvladuje tudi politično NASTAVLJENE USTAVNE SODNIKE. Le kako bi lahko drugače nekdo kot je Janez ’Patria’ Janša zasedel mesto predsednika vlade?

Potrebno je vedeti, da je slovenska globoka država DEL SVETOVNE HIERARHIJE, ki se trudi za nadzor in kontrolo svetovnega prebivalstva. Ta daje navodila politikom kot je Janša in glede na to, kako ob svojih nagovorih narodu, stiska svojo roko, kaže na to, da mu nad glavo visi gospodarjev meč. Janeza ’1000 afer’ Janšo je zelo, zelo strah!

Janez ‘v strahu’ Janša glede na načrt, ki ga mora izpolniti zamuja in to gospodarje, milo rečeno vznemirja. Janša se kljub svoji oholosti hkrati zaveda, da je le ’žrtveni pes’, ki je lahko v vsakem trenutku ’odstranjen’. Njegova vrednost takrat je lahko le, da je uporabljen kot opomin vsem ostalim, ki ne izpolnjujejo načrta v skladu z časovnimi smernicami. Tako stojijo stvari v območju služenja mogočnim globalistom, ki bogato nagrajujejo, a niso potrpežljiv GOSPODAR.

Kako zelo je Janeza ‘vse za moč’ Janšo in GLOBOKE DRŽAVE strah miroljubnih protestov, vidimo po njihovem trudu zanetiti nasilje in po 59. členu predloga šestega svežnja ukrepov, ki predlaga, da se z kaznijo od 1.000 pa do 15.000 evrov kaznujejo tisti posamezniki, ki kljub prepovedi pristojnega organa za omejevanje razširjanja nalezljive bolezni, pozivajo ali organizirajo zbiranje ljudi na javnih krajih. S tem želijo dodatno zastrašiti morebitne pozive in organizacijo protestov. Sem sodi tudi objavljanje po družbenih omrežjih. Toliko o svobodi govora!

Strah Janeza ‘uničevalca Slovenije’ Janše in ostalih pred miroljubnimi nepolitičnimi protesti izvira iz spoznanja, da je tudi slovenska policija razdeljena na dva pola. Na tistega, ki podpira in sledi ukazom diktature in tistega, ki je vse bolj na strani ljudstva. Slednji, ki so tudi sami ujetniki režima, čakajo samo na KRITIČNO MASO LJUDI, KI JIM BO DALA MOČ IN POGUM, DA SLEDIJO SVOJI VESTI IN VOLJI NARODA. POLICISTI, ČUTILI SMO VAS V BARIKADAH in ne, ni vam potrebno izpolnjevati ukaze vaših nadrejenih, ki prejemajo za vaše trpljenje denarne nagrade, vam pa prepuščajo drobtine in bolečine.

Mi vrli bojevniki, pa se še naprej združujmo in podpirajmo v svojem miroljubnem trudu ozaveščanja ostalih, ki vsak dan polnijo naše vrste. Bodimo povezani, odločni in pogumni pri osvobajanju verig, ki nam jih natika lastna oblast. Globoka država je pritisnila, A MI SMO VZDRŽALI IN OBSTALI! Pritisnila bo še bolj in mi bomo stali še trdneje, kot brat z bratom, kot sestra s sestro, kot človek s človekom, kot ponosni Slovenci, ki dihamo, okušamo in živimo željo po svobodi in sreči, za vsakega posameznika in našo ljubo naravo.

5 1 glasuj
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
3 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
3
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link