Nekategorizirano

Ali vpeljava 5G tehnologije škoduje ljudem in naravi?

Lep čas že lahko spremljamo, kako se v tehnoloških krogih pogovarjajo o vpeljavi 5G omrežja, ki vključuje nov globalni ”elektronski ekosistem”, kar predstavlja geoinženiring v razsežnostih, ki jih doslej nismo poznali. Med tem ko je ideja ”prodana” javnosti kot povečanje kvalitete in hitrosti video prenosov za medije in zabavno industrijo, pa ga v resnici vodi ustvarjanje pogojev, znotraj katerih bo elektronska ali ”umetna inteligenca” pridobila še večjo prisotnost v naših življenjih. Vpeljava 5G zahteva na tisoče novih mini telefonskih stolpov, znanih kot ”mikrocelice” ali ”bazne postaje”, v urbanih centrih po vsej Sloveniji.  Gre za dobesedno tisoče novih stebrov po mestih, ki bodo oddajali sevanje pri frekvencah in moči, ki so daleč nad nivojem s katerim se soočamo danes. Ti novi stebri so dosti manjši kot stebri, ki jih vidimo ob avtocesti in na vrhu zgradb. Te bodo diskretno nameščene na straneh trgovin, pisarn in uličnih svetilkah.

Amazing technologies: the impact of 5G | Candriam.ie

Vse to nam prodajajo kot ”hitrejše brskanje in prenašanje podatkov”, v resnici pa bomo komajda prepoznali razliko. In vse, ki protestiramo proti uvajanju te tehnologije imenujejo norci, ”tehnofobi”, ki naj gredo živeti v jame. Ampak zakaj takšna pripravljenost sprejeti novo tehnologijo, čeprav ta nosi resna tveganja in prinaša navidezne koristi?  Zakaj ne bi upoštevali tega, kar smo se naučili iz ubijalskih izdelkov kot so azbest, alkohol, tobak in osvinčeno gorivo? 

Scottish Government Unveils 5G Strategy

Bazne postaje in male celice

Telekomunikacijska podjetja in korporacije po vsem svetu se pripravljajo, da zaženejo njihovo posodobljeno 5G omrežje. To bodo naredili kljub dejstvu, da obstaja dovolj veliko dokazov, da je ta tehnologija ne samo zdravju škodljiva, ampak tudi smrtno nevarna. Uporabniki mobilnega telefona se že danes izpostavljajo mnogim zdravstvenim rizikom pri izpostavljanju 3G in 4G napravam in to dokazuje preko 2000 raziskovalnih dokumentov, ki pričajo o škodljivosti brezžičnega sevanja na okolje in človeško zdravje. Ti učinki vključujejo: vpliv na kratkoročen spomin, motnje spanca, glavobol in omotica, utrujenost, imunske motnje, kožni izpuščaji, spremembe v delovanju srca, težave s plodnostjo in rak.

Ljudje še vedno slepo zaupajo proizvajalcem telekomunikacijske tehnologije, ki pridobivajo varnostne certifikate že desetletja s pomočjo neverjetne prevare. Namreč, večina ljudi ne ve, da telekomunikacijska podjetja opravljajo varnostne teste glede grelnega učinka mobilnih telefonov na plastični lutki imenovani SAM, znani kot Specific Antropomorfic Mannequin oz. ”Specifična Antropomorfna Maneken-ka”.

Mobile phone recommendations — EMF Home

Med testom, ki se ni spremenil že od sredine 90-ih, se SAM-ova plastična glava, ki je napolnjena s tekočino uporablja, da se ugotovi ali se ob uporabi 6 minutnega klica, zagreje za 1 stopinjo. Naj povemo, da je SAM zasnovan na 100 kilogramskem moškem vojaškem rekrutu s 5 kilogramsko glavo. Če se tekočina po 6 minutah ne segreje do 1 stopinje je označena kot ”varna” za prodajo.

Če izvzamemo, da sevanje nima samo toplotnega učinka na biološki organizem, potem nam mora biti jasno tudi to, da ne moremo primerjati toplotnega učinka na glavo plastične lutke in živega človeka. Ob tem je problem tudi ta, da samo 3% populacije ustreza profilu lutke SAM. Večina ljudi, še posebno ženske in otroci, ter starejši, nimajo tako velike in debele lobanje kot SAM. To pomeni, da absorbirajo znatno več sevanja! Njihovi varnostni standardi so navadno norčevanje, ki uničuje naše zdravje in zdravje celotnega planeta.

Private 5G Security: Consider Security Risks Before Investing

Tehnologija 5G  predstavlja ogromno nevarnost za zdravje planeta. Študija iz leta 2010 (https://www.hindawi.com/journals/ijfr/2010/836278/ ) prikazuje, da sadike trepetlike, ki so izpostavljene sevanju radijskih frekvenc, prikazujejo simptome odmiranja, med tem ko druga študija iz Armenije odkriva, da nizko intenzivni izjemno visokofrekvenčni milimeterski valovi povzročijo ”spremembe spektra izoencima peroksidaze”. V osnovi gre za stresni odziv, ki poškoduje celice pšeničnih poganjkov. Potrebno je vedeti, da je obsevanje rastlin izjemno slaba novica za floro planeta in tako seveda tudi za nas saj kontaminira našo preskrbo s hrano.

5G infrastruktura prav tako predstavlja grožnjo atmosferi planeta. Implementacija mreže bo zahtevala postavitev velikega števila satelitov s kratko življenjsko dobo, s pomočjo raket, ki jih potiskajo ogljikovodikovi raketni motorji. Glede na raziskavo ( https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1029/2010GL044548), bo izstrelitev vseh teh raket v atmosfero spravilo tako veliko ogljika, da bo to onesnažilo atmosferske razmere in vplivalo na razporeditev ozona in temperature. Še več, izpušni plini raket vsebujejo klor, kemikalijo, ki uničuje ozon. In tukaj vidimo, kako vlade zavajajo z zaskrbljenostjo podnebnih sprememb, med tem ko dovoljujejo takšne projekte.

CLIMATE ALARM OF 11/25/2020 | Thongchai Thailand

Poleg tega, bo 5G potencialno ogrozil celoten naravni ekosistem. Glede na več poročil v obdobju 20 let, neionizirajoče mikrovalovno sevanje nizke ravni vpliva na zdravje ptic in čebel. To sevanje prežene ptice iz gnezd in povzroča slabšanje njihovega perja, težave z gibanjem, zmanjšano preživetje in smrt. Čebelje populacije trpijo zaradi zmanjšane sposobnosti odlaganje jajčec čebeljih matic, poapnenje zalege in posledično zmanjšanje kolonij. Andrew Goldsworthy, biolog iz britanskega Imperial College v Londonu je raziskal biološke učinke elektromagnetnih polj. Sam meni, da sevanje mobilne telefonije učinkuje na pigment v čebelah imenovan kriptokrom. Tega živali, vključno z žuželkami in rastlinami, uporabljajo za navigacijo. Uporabljajo ga za zaznavanje smeri zemeljskega magnetnega polja in njihova sposobnost, da so storijo je ogrožena zaradi sevanja mobilnih telefonov in njihovih baznih postaj. Tako čebele v bistvu ne najdejo poti nazaj v panj.

Does 5G mean the final knockout for the bees?

Mnogi zagovorniki tehnologije pravijo, da ne obstajajo študije, ki bi dokazovale škodljivost omenjene tehnologije. Pa vendar je raziskava medicinskega raziskovalnega inštituta Medicinske univerze Kanazawa pokazal, da antene z 60 GHz milimetrskimi valovi, povzročajo termalne poškodbe na očeh zajcev, kjer te poškodbe segajo pod površino očesa (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19667804/ ). To potrdi raziskava iz Kitajske, ki odkriva, da 8 urno izpostavljanje sevanju mikrovalov poškoduje epitelij leč na očeh zajcev ( https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14761396/). Pakistanska raziskava je zaključila, da izpostavljanje elektromagnetnemu sevanju telefona, preprečuje pravilni razvoj celic mrežnice pri zarodku piščancev (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19243412/ ), ruska raziskava pa, da je izpostavljenost zdravih miši nizkointenzivnemu, izjemnemu visokofrekvenčnemu elektromagnetnemu sevanju resno ogrozilo njihov imunski sistem (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11855293/).  Še več dokazov o škodovanju ekosistemu prihaja iz obsežne študije iz leta 2012, ki nakazuje, da 593 od 919 raziskovalnih študij priča, da sevanje radijskih frekvenc negativno vpliva na rastline, živali in ljudi. 5G je zelo slaba novica za vsa živa bitja na planetu, ki si ga delimo (https://ehtrust.org/science/bees-butterflies-wildlife-research-electromagnetic-fields-environment/ ).

Vse o šungitu

Kristal šungit za zaščito pred sevanjem

Da bi se lahko vsaj malo zaščitili pred 5G tehnologijo, se moramo podučiti o elektromagnetnem sevanju in se zaščititi z napravami, ki zmanjšujejo sevanje. Ko je le mogoče omejimo izpostavljanje sevanju z uporabo zvočnika pri pogovoru s telefonom. Potrebno je odkloniti uporabo 5G telefonov! Zavrnimo vse naprave, ki so poimenovane kot ”smart” oz. ”pametne”. Prav tako se je potrebno upreti namestitvi ”smart metrov’‘, ker so v resnici neumni in škodljivi. Zakaj? Ker vam jih zaračunajo, širijo osebno informacijo o podrobni energijski navadi, škodujejo vaši DNK, škodujejo naravi, se lahko vžgejo in onesposobijo srčne spodbujevalnike. Poleg tega oddajajo brezžično mikrovalovno sevanje, ki lahko povzroči raka in vas ubije. Ko vam jih vsiljujejo jih vprašajte ali bodo podpisali izjavo, da sprejmejo odgovornost za kakršne koli zdravstvene težave, ki bodo nastopile po njegovi namestitvi.

Implementing a smart meter rollout is a journey: What it takes to get it right

Škodovanje zdravju državljanov in vsemu živemu s strani korporacij in vlad ni nič novega. Vse to početje se prav nič ne razlikuje od zavajanja tobačne, kemične, azbestne in farmacevtske industrije. Tako smo, tako kot cepljeni za farmacevtsko industrijo, uporabniki telefonije postali testne lutke za telekomunikacijsko industrijo, ki bo že sedanje ogromne zaslužke, z 5G telefoni in omrežjem, na nič slutečem trgu služila obscene vsote. Še več, videti je, da bodo imeli najhujše posledice tisti, ki so se cepili s cepivi proti Covid-19, katera vsebujejo grafenov oksid (https://www.prebujanjezavesti.si/covid-19/kaj-povzroca-grafenov-oksid-v-cepivih-proti-covid-19/ ).

Coatings | Free Full-Text | Thermal Transport on Graphene-Based Thin Films Prepared by Chemical Exfoliations from Carbon Nanotubes and Graphite Powders

Grafen

Vse to, da bi nekateri posamezniki zaslužili neopisljivo bogastvo, podjetja in vlade pa dobile neomejeno količino moči nad državljani. Videti je, da bodo lahko dobesedno odločali o življenju vsakega posameznika. Namreč, španski medij La Quinta Columna je prikazal kratek videoposnetek moškega, ki parkira svoje kolo tik ob 5G stolp in po nekaj sekundah nenadoma pade kot pokošen (video: https://rumble.com/embed/vphm80/?pub=lveqv ). To je ujela CCTV kamera, ki prikaže tudi motnjo v sliki, manj kot sekundo pred incidentom. Tako lahko špekuliramo, da je ta motnja sprožila kolaps moškega in da jo je povzročil elektromagnetni pulz iz 5G stolpa. Gost v oddaji, dr. Jose Luis Sevillano, je nakazal, da gre za jasen dokaz, da 5G stolpi oddajajo nekakšen elektromagnetni pulz, ki vpliva na človeško zdravje. Dejal je:

”Ker ne gre več za stvar, kjer oseba pade zaradi nekaj, kar se mu je zgodilo znotraj, ampak, ker gre za zunanji sprožilec, ki ga je ujela kamera… To bi razložilo, zakaj toliko ljudi, sem in tja, nenadno pade mrtvih.

Vse skupaj je videti kot posledica strela, vendar pa gre za elektromagnetni pulz s svetlobno hitrostjo in to ”motnjo” je zabeležila kamera. To, kar nas lahko upravičeno skrbi je to, da so polno cepljeni proti COVID-19, veliko bolj dojemljivi za elektromagnetne pulze in sevanja saj njihova telesa vsebujejo grafenov oksid. Ta magnetna snov, ko se vbrizga v telo, lahko povzroči smrtonosne zaplete, vključno z okvaro jeter in ledvic, sproženje oblikovanja granuloma v pljučih in celično smrt. Vse več ljudi poroča o pospešenem bitju srca, ki se zgodi zaradi gostote 5G valov. Veliko teh pacientov naj bi, ko stopijo na prosto, imelo neobičajen občutek glede okolja. Kot da bi bili ”v vesoljski ladji” ali da so ”stopili na planet, ki ni naš”.

Ko vstopi cepljeni v elektromagnetno polje 5G to vpliva na telesne funkcije in človek izgubi zavest. Nekateri ljudje si opomorejo, a ne zmorejo dojeti kaj se jim je zgodilo. Pri drugih pa je proces tako hiter in intenziven, da si nikoli več ne opomorejo. Ti doživijo srčno-dihalni zastoj in takrat je vsega konec.

Opis slike ni na voljo.

5 5 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
4 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
4
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link