Skoči na vsebino

Kaj se bo zgodilo z našimi otroki?

Slovenci ali res ne vidite kaj se dogaja? Ljudje obolevajo in umirajo po cepljenju s cepivom Astrazeneca. Stranski učinki pri tistih, katerih imunski sistem je močan, so enaki kot če bi zboleli za ”virusom”, tisti s slabšim, pa umrejo nekaj dni po cepljenju. Kakšne bodo dolgotrajne posledice si lahko le predstavljamo.

Ob tem vam strokovnjaki povedo, da cepljenje ne omogoča trajno imunost, tudi masko morate še naprej nositi in se držati ostalih ukrepov. Vlada grozi, da če se ne boste cepili, se boste morali testirati vsak dan. Vedno bolj je videti, da je zadaj uresničitev najbolj črnoglede ”teorije zarote”, ki pravijo, da se v testih skrivajo nanodelci, ki se v telesu sestavljajo v mikročip. Zakaj ne bi bilo temu tako? Do sedajo so vse napovedane ”teorije zarote” izgubile ”teorijo” in postale zarote. 

Prav neverjetno je kako ljudje še vedno spijo, ne raziskujejo in samo sledijo. Četudi poročila o smrti in stranskih učinkih cepiva za katere trdijo, da so običajni in povsem sprejemljivi, vsilijo ljudem določen dvom o cepivu, se to po njihovem mnenju nanaša le na določenega proizvajalca cepiva. Ljudje so še kar prepričani, da to kar se dogaja, nima nobene povezave z ostalimi ’’dobrimi’’ cepivi in vso splošno stanje glede ’’epidemije’’. Le koliko bodo ljudje še potrebovali, da bodo razumeli, da se nad nami izvaja genocid?

Včasih so bile bombe, danes so to cepiva

Slovenci….ali zares verjamete, da naša vlada ob vseh svojih orodjih, ki jih ima na razpolago ne ve kakšne so posledice cepljenja? Ali mislite, da vlada in mediji ne manipulirajo s številkami objav o smrtnih primerih po cepljenju? Manipulirali so s številom obolelih in umrlih zaradi okužbe, zakaj ne bi to počeli z umrlimi zaradi posledice cepljenja?

In starši! Vi ste odgovorni za svoje otoke! Zakaj mislite, da se izvaja toliko pritiskov za cepljenje učiteljev? Ali se morda skriva odgovor v njihovem strokovnemu karakterju, ki je ekstremno podvržen dojemanju oz. poslušnosti do avtoritete? Ali niso prav oni tisti, ki to programiranje oz. avtoriteto izvajajo nad otroci v svojih službah, ko od njih zahtevajo poslušnost? Ali ni tukaj odgovor na to, zakaj tako zelo silijo vaše otroke k nošenju mask in zakaj je večina učiteljev brez upora sprejela cepljenje? Ali niso učitelji tisti, ki kontrolirajo in nadzirajo vaše otroke ko niste vi v bližini?

”Čarovnice” ne nosijo samo črne obleke

Če se še niste poučili glede pomena simbolov kot nosilcev za vstop v vaš podzavestni um mimo zavestnega uma, potem je čas da opravite domačo nalogo. Namreč ta jezik, ki mu pravijo ”jezik bogov” uporabljajo elitistične organizacije, ki pred vašimi očmi razkrivajo njihov namen. Ne tega se niste učili v šolah, slišali v uradnih medijih, kar pa ne pomeni, da ne obstaja. Kar se tiče Astrazenece, če v  google prevajalnik vpišete besedilo ’’astra ze neca’’, jo iz latinščine prevede ’’torej ubijanje zvezd’’. Ali mislite da gre za naključje?

Logo Astrazeneca skriva število ”666”

Logotip fundacije Bill&Melinda Gates

Logotip nacističnega koncerna I.G. Farben, del logotipa fundacije Bill&Melinda Gates in znak za parkirišče invalidov

Še vedno ne sprejemate, da je vso stanje v državi načrtovano in skrbno vodeno s strani psihopatov, ki nimajo kančka vesti in sočutja. In kaj si oni želijo? Kaj je njihov glavni namen? Vprašajte se kaj je največje bogastvo naroda? Ali niso to otroci?

Ali mislite, da je zviševanje nadomestila in starševskega dodatka brez ozadja? Zakaj vzpodbujati ljudi k starševstvu v teh težkih časih? In kaj mislite o tem, da so učitelji skrbno izvajali in še vedno izvajajo, vse naročene ukrepe še preden so se cepili? Zakaj so testiranja učiteljev opravljali na šolah? Ali bodo tudi cepljenja v prihodnosti izvajali kar na šolah?

Bo to vaš otrok? 

In če je v cepivu čip, za kar sam dajem roko v ogenj, da je temu tako, potem dobro premislite komu zaupate svoje otroke in ali bodo ti na varnem. Vprašanj je zares veliko, a sedaj je zadnji čas, da začnete iskati odgovore in v skladu z njimi tudi ukrepate. V drugem primeru bo prišlo prebujanje v obliki neznosne bolečine. In kaj je največja bolečina za starša? 

5 1 glasuj
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
2 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
2
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link