Skoči na vsebino

Ali so cepiva z grafenom in 5G tehnologija pot v elektronski totalitarizem?

Prihaja novi val in ta bo vsekakor nekaj povsem drugačnega. Ta bo dosti hujši kot prvi. Zakaj? Če pustimo ob strani nikoli izoliran virus, potem so stvari boleče očitne. Že od samega začetka se ključ celotnega dogajanja nahaja v zmožnostih 5G tehnologije in nano-tehnologije. Kar se tiče uvajanja 5G tehnologije smo nekateri posamezniki z osebno izkušnjo doživeli prefinjeno taktiko globoke države. Ta je preko svojih agentov, ki so se postavili kot borci ozaveščanja glede škodljivosti 5G tehnologije, ugrabila celoten boj in ga zapeljala v slepo ulico. Ti agentje, ki so še včeraj zagotavljali, da v Sloveniji ne bo 5G tehnologije, danes delujejo naprej in s svojo neskončno ponavljajočo se mantro ”ni še pravi čas”, manipulirajo z dobro mislečimi, a žal naivnimi ljudmi (https://www.prebujanjezavesti.si/slovenski-prostor/kdo-sluzi-globoki-drzavi/).

Če bi ocenjevali agenta Ptičjega Đorđa po rezultatu njegovega dela oz. sledili svetopisemskemu nauku ”po njihovih sadovih jih bomo prepoznali”, potem ni dvoma komu služi on. Namreč, dejstvo je, da v Sloveniji že imamo tehnologijo 5G, ki je bila razvita kot vojaško orožje in kot je videti, prihaja čas ko bo to orožje uporabljeno nad širšim prebivalstvom. Kljub povečanemu zapraševanju neba v zadnjem času, ljudje po večini svoje zdravstvene težave (vročina, boleča pljuča, izguba vonja in okusa) še ne povezujejo s kovinskimi delci v zraku in 5G tehnologijo, ampak se zaradi medijske propagande zadovoljijo s koronavirusom oz. katerimi od njegovih novih ”sevov”.

Težave, ki prihajajo s strani 5G anten in ionizirajočega sevanja, katerega lahko zaznamo tudi z Geigerjevim števcem, sicer niso nekaj novega, zato bolezen poimenovana ”C- 19”, vsekakor ni nova bolezen, ampak ime za težave, ki nastanejo zaradi sevanja. Ta bolezen je povzročena s strani elektro-magnetnega sevanja, ki potuje od neionizirajočega do ionizirajočega, preko multipliciranja signala in preko težkih kovin ali/in grafenovega oksida v okolju, kamor pride v telo preko zapraševanja oz.  ”chemtrailov”, testnih paličic in kirurških mask. V zadnjem času je zapraševanje ponovno povečano, prav tako pa se povečuje tudi sevanje 5G tehnologije. Ta je sedaj nameščena tudi v šolah in vrtcih, kjer bo poleg prezračevalnih naprav, povzročala masovno obolevanje otrok ( https://www.prebujanjezavesti.si/covid-19/ali-so-prezracevalni-sistemi-trojanski-konj-globoke-drzave/ ). Vse to naj bi starše prepričalo, da bi cepili otroke in necepljene, da obstaja bolezen C-19. 

Prizor bolniških postelj z otroci; Otvoritev olimpijskih iger v Londonu leta 2012

Danes že vemo, da se v cepivih nahaja grafenov oksid (https://www.prebujanjezavesti.si/covid-19/kaj-povzroca-grafenov-oksid-v-cepivih-proti-covid-19/), ki ima specifične lastnosti. Grafen se v telesu oz. v možganih, s pomočjo  črpanja elementov iz krvi (kot je npr. železo) sestavlja v ”biokrogotoke”. Tukaj dobimo tudi odgovor na posnetke na internetu, kjer cepljeni ljudje pridobijo nekakšno sposobnost ”psevdomagnetizma”. Vbrizgane snovi pa nimajo samo magnetne lastnosti, ampak tudi lastnosti energetskih kondenzatorjev saj lahko ta naboj izmerimo s pomočjo multimetra. To je fenomen elektromagnetne indukcije v kovini, ki se zadržuje v bližini območja cepljenja. Ob tem je ugotovljeno, da se magnetizem nato pomika proti glavi. To je zelo pomembno saj gre za pričakovano delovanje. Meritev z multimetrom dokazuje, da oseba postane superprevodnik, kar pomeni, da prejema in oddaja signale. To kaže na to, da gre v cepivih prav zares za grafenov oksid. 

Iniciran v organizem v večjih količinah, povzroči grafen krvne strdke in to dokazujejo tudi mnoge znanstvene raziskave (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25257186/ ). Poleg vseh ostalih težav je vse to najbolj vidno pri pojavu krčnih žil. Grafenov oksid povzroča tudi vnetja in spremembe v imunskem sistemu. Namreč, ko je porušeno kemično ravnovesje, v smislu, da je v telesu manj rezervnega glutationa (najmočnejšega antioksidanta), zaradi strupa kot je grafenov oksid, to povzroči propad imunskega sistema in citokinsko nevihto. Med simptome citokinske nevihte spadajo: vročina, utrujenost, izguba teka, bolečina v mišicah in sklepih, slabost in bruhanje, driska, izpuščaji, hitro dihanje, pospešeno bitje srca, nizek krvni tlak, krči, glavobol, zmedenost, delirij, halucinacije, tremor oz. tresavica in težave s koordinacijo. Ali niso tukaj opisani simptomi bolezni, proti kateri se danes cepi tako veliko ljudi?

Vse to doživljajo ljudje, ki so se cepili s cepivom Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson – Janssen in Sinovac. Vsi tipi cepiv pridobijo magnetne lastnosti, kar pomeni, da vse več ali manj vsebujejo grafenov oksid. Ta se v telesu sestavlja v mrežaste nanostrukture (biokrogotoke), ki služijo kot antene za prejemanje signalov ali ukazov iz zunanjih elektromagnetnih polj. Ojačevalec frekvenc na osnovi grafena omogoča, da se nezaznavni terahertz valovi uporabljajo za komuniciranje. Terahertz (THz) valovi ležijo v svetlobnem spektru med mikrovalovi in infrardečim valovanjem, vendar pa zaradi nizke energije, do sedaj znanstveniki niso mogli izkoristiti njihovega potenciala. THz se nahajajo nad Gigahertzi (GHz) in so že blizu infrardečemu sevanju. Znanstveniki so že pred časom ustvarili nov tip optičnega tranzistorja, ki deluje kot THz ojačevalec in je prozoren. Sestavljen je iz dveh plasti grafena in superprevodnika, ki lovi elektrone grafena. Ko sevanje THz (5G tehnologija) zadene zunanjo plast iz grafena, kjer se znotraj ujeti delci združijo v val. Grafen tako poveča prejeto moč in energijo, ter jo vrača v okolje.

Tranzistor na osnovi grafena

Torej, grafen prejme signal iz elektromagnetnega polja in ga pomnoži. Zmožnost molekul grafenovega oksida je, da oddajajo elektrone glede na elekromagnetno okolje in temperaturo. In ko imate molekulo, ki oddaja elektrone, takoj ko jo aktivirate začne razmetavati elektrone kamorkoli potuje po telesu. S tem uničuje celice okoli sebe. Vi napolnite molekule z negativnim nabojem (C 6-) in ko so te prežete z nabojem, ga oddajajo v okolje kot izstrelke, ki uničujejo telo na molekularnem nivoju. Če jim dodate molekulo cinka, ki ima dva pozitivna naboja (Zn 2+), s tem neutralizirate negativni naboj, vendar pa za nevtralizacijo ene molekule ogljika, potrebujete tri molekule cinka. Molekule cinka pripotujejo mimo grafenovega oksida in mu nevtralizirajo naboj. S tem preprečijo da oddaja elektrone in uničuje okolico. Grafen naj bi raztapljal glutation, ki je najmočnejši antioksidant v telesu in skrbi za zaščito celic pred oksidativnim stresom. Pri njegovi tvorbi pomaga redno uživanje svežega česna, čebule, brokolija, zelja, cvetače in ohrovta. Lahko ga jemljemo tudi v obliki prehranskega dopolnila.

Uničujoče delovanje grafenovega oksida se odvija pri določenih temperaturah, frekvencah in okolju. Grafenov oksid je relativno toleranten s pogleda fizikalnih in kemičnih lastnosti, ki jih ima na organizem. Zato imajo največ problemov tisti cepljeni, ki bolj izpostavljeni frekvencam 5G oddajnikov, ki sprožijo delovanje uničujočih posledic grafenovega oksida. Tisti, ki še ne čutijo posledice cepljenja je temu tako, ker niso izpostavljeni 5G frekvencam, vendar pa je to le vprašanje časa.  Ko vstopite v območje elektromagnetnega sevanja 5G, začnejo molekule grafena obstreljevati okolico in ko so porabljene vse zaloge cinka, se to izrazi kot izguba vonja in okusa, disfunkcija erekcije,… Dokler imate v sebi grafenov oksid se v vas odvija nenehno zastrupljanje.

Kakšen je ta namen, nam razloži znanost in tukaj ne gre za nobeno teorijo zarote, ampak gola dejstva. Podjetje z imenom INBRAIN Neuroelectronics (https://www.inbrain-neuroelectronics.com/ ) je demnostriralo, da je tehnologija ”neuromodluacije” z uporabo neuroelektronike pod kontrolo umetne inteligence (AI) še kako resnična. Pri podjetju so 30. marca na strani BusinessWire.com (https://www.businesswire.com/news/home/20210330005388/en/INBRAIN-Neuroelectronics-Secures-17-Million-in-Series-A-Funding-for-First-AI-Powered-Graphene-Brain-Interface), odkrili zgodbo:”Financiranje omogoča podjetju napredovanje v prvih študijah na človeku za njihov vodilni izdelek, manj invazivne naprave za nevromodulacijo, za zdravljenje nevroloških stanj s pomočjo umetne inteligence in grafenskih elektrod.”

Ali logo podjetja pripoveduje o tehnologije, ki omogoča stikalo on/off človeških možganov?

Pri podjetju INBRAIN so zagotovili 17 milijonov dolarjev za financiranje serij prvega poganjanja možganskega vmesnika na osnovi AI (umetne inteligence) in grafena. Tukaj ne govorimo o tem, da pri podjetju trdijo, da je grafen vmešan v cepiva proti C-19, ampak da se njihova tehnologija uporablja za ”zdravljenje epilepsije in parkinskonove bolezni”. Namen predstavitve INBRAIN je bil, da odkrijemo obstoj tehnologije, ki na osnovi grafena kontrolira možganske ”biokrogotoke”. Tako imenovani ”fact-chekers”, ob tem niso nič drugega, kot propaganda za širjenje dezinformacij. Tukaj se rutinirano trdi, da v cepivih ni prisotnega grafena in da so, biopovezave s pomočjo grafena teorija zarote. Pri INBRAIN so v objavi za medije zapisali, da ”ciljajo k vzpostavitvi varnosti grafena, kot novega standarda oskrbe nevrotehnoloških naprav”. Pri tem opisujejo grafenove biokrogotoke kot platformo, ki jo je mogoče posodabljati ko pravijo: ”Manj invazivne in bolj inteligentne neuroelektronske tehnologije kot je naša, lahko omogočijo varnejše terapije, ki se posodabljajo in prilagajajo v resničnem času…”

To bi nam moralo biti že zdavnaj jasno saj je Moderna, ustvarjalec mRNA cepiva proti C-19, opisala svojo tehnologijo kot ”operacijski sistem”, ki ga je prav tako mogoče posodabljati in preprogramirati ob katerem koli času. Na svoji strani podjetje sebe opiše kot:

”Mi smo znanstveniki, zdravniki, tehnologi in ljubitelji človeštva, z misijo izgradnje nevroelektronskih vmesnikov za zdravljenje možganskih okvar. Mi uporabljamo GRAFEN, najmanjši material znan človeku, za izgradnjo nove generacije nevro vmesnikov za obnovo možganov za pomoč bolnikom okoli sveta.”

Hkrati lahko zasledimo tudi citat prof. A. Fasana, ki pravi:

”Grafen je naslednja velika stvar v bioinženiringu materialov, ki so glavne sestavine naslednjega gena elektroterapij v stalno naraščajočem polju nevromodulacije.”

Prof. Alfonso Fasano

Podjetje poudarja svojo tehnologijo kot možnost ”branja” človekovih možganov, detekcije nevroloških vzorcev in kontroliranja posameznikove nevrologije (kontrola možganov) v namen spreminjanja funkcij človeških možganov. Torej, grafenovi možganski vmesniki imajo zmožnost odčitavanja pri resoluciji, ki ni bila možna do sedaj, kot tudi zaznavanja specifičnih terapevtskih biomarkerjev in sprožitve žariščno prilagodljive nevromodulacije za boljše rezultate pri prilagojenih nevroloških terapijah. Grafen je nadalje opisan kot ”najmanjši znani material za popolno prilagoditev stimulacije ciljni anatomiji možganov”.  Tako je vsakdo, ki pravi, da grafen ni mogoče uporabljati za kontrolo človeške nevrologije, popolnoma neveden glede stanja moderne nevroznanosti ali pa namenoma zavaja oz. laže.

Mreža molekul grafena

Tako kot vsaka tehnologija so lahko biokrogi na osnovi grafena, uporabljeni za dobro ali slabo. Odvisno je od etike in motivacije tistih, ki kontrolirajo to tehnologijo. Pa vendar, kot z večino tehnologij, ki so bile nekoč predstavljene kot pripomočki za opolnomočenje človeštva (televizija, cepiva, internet, jedrska energija, robotika,..), končajo v rokah ponorelih genocidnih globalistov, ki jih uporabljajo kot orožje proti človeštvu. Potrebno je vedeti, da ne obstaja tehnologija, ki jo psihopati ne bi zlorabili proti človeštvu, za namen povečanja svoje lastne moči in kontrole. Tehnologija grafenovih biokrogotokov, daje moč psihopatom na oblasti, da vstopijo v vaše možgane. Čeprav je to slišati kot znanstvena fantastika, pa je ta tehnologija že bila dokazana pri preizkusih na miših, ki so vključevali nanodelce železovega oksida (prav tako našli v cepivih) in ”magnetne” proteine za dosego nevromodulacije oz. kontrole možganov. 

Videti je da se s cepljenjem in širjenjem 5G tehnologije uresničujejo sanje psihopatskih globalistov, ki bodo lahko preko skorumpiranih vlad, kontrolirali cepljeno maso ljudi, preko oddajanja signalov iz 5G oddajnikov. 

 

 

 

 

 

 

4.2 5 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
5 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
5
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link