Slovenski prostor

Prihaja čas odločitve: ’’Policisti ste z nami ali proti nam?

Slovenski državljani prihajamo po naše pravice in svoboščine, prihajamo po naš zrak, po naše vode in drevesa, pravico do dela, prihajamo zaščititi naše otroke in zavarovati naša življenja. In vi?

Vaša prisega pravi:

’’SLOVESNO PRISEGAM, DA BOM PRI IZVAJANJU NALOG POLICIJE, VESTNO, ODGOVORNO, HUMANO IN ZAKONITO IZPOLNJEVAL SVOJE NALOGE TER SPOŠTOVAL ČLOVEKOVE PRAVICE IN TEMELJNE SVOBOŠČINE.’’

Kaj od te zaprisege slovenskim državljanom je danes resničnega? Ali je še ostalo kaj od nje? Vse kar je videti, da je ostalo od nje je vaše ’’vestno’’ izpolnjevanje ukazov nadrejenih, ki so nezakoniti. Ob tem ste zaslepljeni ali pa slepite samega sebe, da vas to ščiti oz. vam omogoča imuniteto. A temu ni tako!

’’Befehl ist Befehl’’ ali ’’ukaz je ukaz’’ so besede, ki so eden najpogostejših izgovorov pri obrambi članov političnega, vojaškega in ekonomskega vodstva nacistične Nemčije pri sojenju v Nurembergu v letih 1945-46. ’’Ukaz nadrejenih’’, večkrat znani kot ’’Nuremberška obramba’’ oz. ’’samo sledenje ukazom’’ je ugovor na sodišču osebe, pa naj bo ta član vojske, policije, gasilcev ali civilnega prebivalstva. S tem, oseba naj ne bi bila kriva izvajanja dejanj, ki so mu bila ukazana s strani nadrejenega oficirja ali uradnika. Nuremberški procesi so določili, da obramba z ’’ukazom nadrejenega’’, ni več dovolj za izogibanje kazni, ampak le za morebitno zmanjšanje kazni.

Glede na Policijski kodeks, policijski uslužbenci izpolnjujejo ukaze, ki jim jih ustrezno izdajo nadrejeni. Pri tem so dolžni zavrniti ukaze, ki so nedvoumno nezakoniti, in o tem poročati brez strahu pred sankcijami. Danes smo priča zlorabi policije v namen podrejanja državljanov v protikoronske ukrepe, ki niso samo protizakoniti, ampak tudi življenjsko ogrožujoči. Glede na to je potrebno povedati, da so policijski uslužbenci v skladu s 16. členom Ustave RS osebno odgovorni za svoja lastna dejanja. Policisti, od tukaj izvira tisti ’’odgovorno’’ iz vaše prisege, ki ste ga pozabili.

Policisti ali so to samo besede na papirju?

Namreč, videti je, da se policisti tega ne zavedate dovolj dobro saj ves čas sodelujete pri nezakonitem ravnanju oblasti in izpolnjevanju ukazov nadrejenih, ki se tako izogibajo lastne odgovornosti. S tem policisti predstavljate njihovo orodje za nezakonita dejanja. S tem ogrožate tudi sebe saj ste za svoja dejanja kazensko in odškodninsko odgovorni s svojim osebnim premoženjem. Državljani se vsak dan bolj prebujamo in spoznavamo naše pravice, ki se bodo oz. so se že začele uveljavljati tudi preko odškodninskih tožb. Videti je, da vas bomo le na tak način prisilili k razmišljanju oz. ozaveščanju glede nezakonitih odlokov, odredb in ukrepov, ki jih vsak dan izvajate na terenu.

Vi imate vso možnost, da odklonite izvajanje ukazov oz. navodil, ki so v nasprotju z zakonom. Lahko se sklicujete tudi na ugovor vesti. Seveda tisti, ki jo še imate! To je seveda težko, glede na indoktrinacijo skozi katero gremo vsi preko izobraževalnega sistema, kjer nam vsilijo program podrejanja avtoriteti. Vendar pa so sedaj časi, ko smo si še lahko privoščili neumnost in bežali pred svojo vestjo, odgovornostjo in predvsem pred svojim srcem, dokončno minili. Skorumpirana in psihopatska oblast državljanom vse bolj ogroža življenje.  Mi moramo ukrepati in se poslužiti zakonitih orodij, ki so nam na voljo.

Policisti se tako ne boste mogli več skrivati oz. sprenevedati z izgovorom o izpolnjevanju ukazov, ampak se boste morali ozavestiti, da niste samo nemočno orodje za vzpostavljanje in vzdrževanje diktature. Tudi ujetost v paradigmo odvisnosti od plače za preživetje, bo zaradi odškodninskih tožb kmalu izpuhtela. Vse to bo boleče za vas, vendar pa je sedaj to za državljane postala nujnost. Sami se ne boste zbudili, zato vas moramo zbuditi mi. Policisti greste na delo in izpolnjujejo ukaze, da bi plačali račune in preživeli. Kot je videti vas ne zanima, da vaše delo neposredno preprečuje preživetje ostalim državljanom, poleg tega pa omogoča genocid nad slovenskimi državljani.

Za vsako kazen, ki jo boste napisali, bodo državljani kmalu začeli vlagati kazenske ovadbe po 132. in 258, členu KZ-1. Vlagali bodo tudi osebno oškodninsko tožbo zaradi nezakonitega omejevanja osebnih svoboščin, maltretiranja, duševnih bolečin, strahu, tesnobe ali kakršnega koli oškodovanja (oškodovanci obrnite se na Društvo za srečno življenje BELIS).

Če pa boste še naprej slepo sledili, vam obljubimo, da boste ob tem imeli vedno večje probleme. Stiska državljanov se bo začela kmalu stopnjevati in pri tem se jih bo veliko posluževalo tudi skrajnih rešitev, ki vam bodo grenile življenja. To, kar počnete sedaj je zatiranje in ustrahovanje ljudi, ki bodo prej ali slej na vse to odgovorili, tudi z jezo. Vi se ne morete več izgovarjati na vladine podpisane papirje, ki so protiustavni oz.  so nezakoniti. Vi ste tisti, ki opravljate sramotno in umazano delo, zato ste  neposredno odgovorni zanj. Vi ste tisti, ki pridete fizično zagroziti in vsiliti ljudem protiustavne odloke.

Policisti, vi imate moč v vaših rokah in čas je da se zbudite in sledite svojemu srcu in vesti. Za svojo dobrobit in dobrobit vseh slovenskih državljanov. Policisti vi niste nemočni! Poslušajte srce, zberite pogum in se zoperstavite nadrejenim. Povejte jim, da ne boste izpolnjevali nezakonitih ukazov! Samo to morate narediti, se posneti pri tem in posnetek objaviti. Ljudstvo vas bo podprlo in zaščitilo. Ne boste ostali sami! Vi se morate samo spomniti, da ste v naši službi in da ste prisegli nam, ne njim.

”Oni”

MI, SLOVENSKI DRŽAVLJANI

0 0 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
1 Komentar
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
1
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link