Skoči na vsebino

Vse kar morate vedeti o kemičnem zastrupljanju oz. ”chemtrailih”

Naš spomin je postal nezanesljiv saj se ne moremo spomniti, kje so tisti časi, ko je bilo naše nebo povsem modro, naša vodovja čista in gozdovi polni življenja? Potem so se stvari začele spreminjati! Na nebu so se začele pojavljati nenavadne oblike oblakov, ki nastajajo kot posledica sledov izza letal. Je bil ta pojav že od nekdaj z nami? Odpravimo se na pot iskanja odgovorov in naredimo to z zdravo skepso.

Kar se tiče našega neba, smo v zadnjem času zasledili poročanje, kjer se omenja Bill Gates, ki je danes najbolj znan po tem, da bi rad ‘rešil’ svet s cepljenjem. Sedaj svet želi ’’rešiti’’ tudi z bojem ‘’proti podnebnim spremembam”. Pri tem načrtuje eksperiment na veliki višini, z namenom ”radikalne klimatske spremembe, kjer bi z ogromnim kemičnim oblakom povzročili hlajenje površja Zemlje”.

Bill Gates bi rad zakril sonce

Še včerajšnja zasmehovana ”teorija zarote” je danes tehnologija, ker jo je omenil Bill Gates in uradna znanost, imenovana ”solarni geoinženiring”. Ta bo potekal tako, da bodo letala na veliki višini (stratosferi) s pomočjo pršilcev razprševali na milijone ton delcev, ki bodo odbijali sončno svetlobo. To bi ustvarilo tanek sloj delcev okoli celotnega planeta, kar bi preprečilo, da določena količina sončnih žarkov doseže površino Zemlje. Na ta način bi se posnemalo učinek izbruha vulkana in razpršitev vulkanskega pepela, za kar vemo, da hladi Zemljo.

Zapraševanje stratosfere za namen zakrivanja sonca

Tukaj so uradne znanstvene ustanove prepričane, da je potrebno vlagati v raziskavo in razvoj geoinženiringa zaradi koncentracij toplogrednih plinov v atmosferi, ki naj bi dosegli rekordno vrednost leta 2018. Svetovna meteorološka organizacija (WMO) je pred kratkim izjavila, da je ”vrzel med tarčami in resničnostjo” vedno večja. Tako je bila v Haagu 16. oktobra 2018 ustanovljena Globalna komisija za prilagajanje (Global Commission on Adaptation), da bi spodbujala razvoj ukrepov za obvladovanje posledic podnebnih sprememb s pomočjo tehnologije, načrtovanja in naložb. Poročila komisije predstavijo vizijo za večjo odpornost na vremenske in klimatske nevarnosti, kot so nevihte in poplave. Te ob odsotnosti klimatskih služb in zgodnjega sistemu opozarjanja predstavljajo tveganje, da se spremenijo v ekonomske katastrofe. ”Strokovnjaki” odkrijejo, da bi prilagoditev ustvarila pomembne ekonomske donose. Bolj specifično, analiza prikazuje, da bi globalni vložek v višini 1.8 trilijonov dolarjev od 2020 do 2030 ustvaril 7.1 trilijonov dolarjev. Glede na to, kar se dogaja na področju cepljenja, nas ne sme presenetiti, da tudi tukaj naletimo na Billa Gatesa. Prav on, poleg generalnega sekretarja ZN Ban Ki-moona in izvršne direktorice Svetovne banke, Kristaline Georgieve, vodi to komisijo.

Kristalina Georgieva, Ban Ki-moon in Bill Gates

Če pogledamo predlog za razprševanje kemičnih snovi po nebu, vidimo, da je ta metoda boja proti globalnemu segrevanju prišla na pobudo Združenih Narodov (UN) za upravljanje geoinženiringa in Carnegie Climate Geoengineering Governance. To se je zgodilo leta 2016, po tem, ko je direktor Cie, John Brennan, predlagal, da bi razprševali snovi po nebu v namen upravljanja sončnega sevanja za boj proti podnebnim spremembam. Kar se tiče globalnega segrevanja, bi potrebovali zapis zase, vendar pa je tukaj  videti, da ga želijo določene sile izkoristiti kot izgovor. S pomočjo njega želijo legalizirati kemično razprševanje za ‘modificiranje’ vremena in postaviti precedens, kjer bi lahko razprševali po nebu karkoli in kadarkoli bi se jim to zahotelo. Seveda tisti, ki poznajo problematiko kemičnega razprševanja, vedo, da je to le farsa, saj to počnejo že več desetletij. Sedaj želijo le vse skupaj legitimizirati. Ampak, pojdimo lepo po vrsti.

Ljudje ob zgornji trditvi v večini primerov takoj zaključijo, da je to nekaj nemogočega in se še naprej posmehujejo tistim, ki verjamejo, da se razprševanje po nebu dogaja že zelo dolgo časa. Ti verjamejo, da sledi na nebu predstavljajo kondenzacijsko sled letal, tako imenovani ‘contrail’. To je normalna kondenzacijska sled, ki nastane pri temperaturi, nižji od -35 stopinj in 100% relativni vlažnosti. Da se ohrani in postane obstojna, potrebuje -40 stopinj in 60% relativno vlažnost (glej ‘Appleman Chart’). Torej, da bi se ustvarila kondenzacijska sled in obstala, mora letalo leteti na najmanj 9.000 metrih višine, z relativno vlažnostjo najmanj 60% in pri temperaturi zraka najmanj -40 stopinj. Tukaj se raziskovanje sledi na nebu ustavi za večino ljudi. Zakaj?

Razlog za to je, ker je alternativna razlaga sledi na nebu, poimenovanih kot ”chemtrails” oz. kemične sledi, danes avtomatično povezana s teorijo zarote, kar področje raziskovanja takoj ožigosa in naredi za neresno polemiko. Tako je tudi na slovenski wikipediji (https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Chemtrails). Poleg tega so ljudje navajeni, da zaupajo avtoritetam kot so npr. ameriške zračne sile, kjer pravijo, da gre za kondenzacijske sledi oz. ledene kristale. Med tem pa so teoretiki zarot prepričani, da se program razprševanja koordinira prav iz ameriške baze Wright-Patterson Air Force!

Kar se tiče ameriške vojske in razprševanja, tukaj naletimo na zanimiv primer admirala Jeremya M. Boorde, ki je bil nekdanji vodja ameriških pomorskih operacij, med drugim tudi poveljnik Natovih sil v južni Evropi, kjer je odobril zračni napad na štiri srbska letala, ki so kršila prepoved ZN. To je bil prvi primer, da je Natov poveljnik ukazal napad zavezniških sil. Admiral, ki naj bi odkrito nasprotoval kemičnemu razprševanju je 16. maja 1996 naredil samomor. S šibrovko se je dvakrat ustrelil v prsi, kar je precej neverjeten oz. že skoraj nemogoč podvig!

Admiral Jeremy M. Boorda

Poleg omenjenega admirala je tukaj tudi upokojeni brigadir-general ameriških zračnih sil, Charles Jones, ki je bil v javnih virih večkrat citiran, ko je dejal:

”Tisti beli sledovi izza letal so rezultat znanstveno dokazljivega pršenja aluminijevih delcev in ostalih strupenih težkih kovin, polimerov in kemikalij.”

Brigadir-general Charles Jones

Ti dve avtoriteti zadostujeta, da bi se moral povprečno inteligenten posameznik,  vsaj vprašati ali v resnici obstaja program kemičnega razprševanja. Tisti vztrajni raziskovalci bi naleteli na dokaze o obstoju programa razprševanja v letu 1960, ko sta ameriški podpredsednik L. B. Johnson in predsednik J. F. Kennedy govorila o nadzoru vremena, najprej v zaprtih krogih, kasneje pa tudi pred publiko. Kennedy je 25. septembra 1961 v ZN med drugim dejal:

”… predlagali bomo sodelovanje med vsemi narodi pri napovedi vremena in posledično nadzoru vremena. Končno bomo predlagali globalni sistem združitve satelitske komunikacije, tako povezali ves svet telefonsko in telegrafsko, radijsko in televizijsko …”

Če si pogledamo sam izraz ”nadzor vremena”, potem definicija pravi, da ta pojem predstavlja ”kakršno koli izvajano aktivnost z namenom proizvodnje umetnih sprememb v kompozicijskem vedenju ali dinamikah atmosfere”. Seveda se izraz nadzor vremena ne pojavlja v javnih medijih, saj prav tako kot ”teorija zarote” predstavlja velik tabu. Večina vlad in industrija zavračajo javno priznavanje obstoja in uporabo tehnologijo za nadzorovanje vremena, kljub temu, da nas večina, ki imamo oči, vidimo njeno uporabo na našem nebu. Ta javni tabu predstavlja prepovedano temo, razen če o njej ne govorita uradna znanost in Bill Gates. Tukaj lahko posumimo, da gre za zakrivanje obstoja tega programa oz. zakrivanje v izraz ”geoinženiring”, ki kot smo videli, ni neznan v razpravah in načrtih pri upravljanju s klimatskimi spremembami.

Razprševanje po nebu?

Danes se poleg izraza ‘chemtrail’ uporabljajo tudi izrazi, kot so ‘sejanje oblakov’ (cloud seeding), atmosferski geoinženiring (atmospheric geo-engineering), modifikacija vremena, menedžment solarne radiacije, kemično puferiranje, multiplikacija vremenske sile, toksično zračno pršenje,… Vendar pa je to samo ena tehnika, ki se uporablja za modificiranje vremena saj je ta praksa zelo široka in dobro financirana. Videli smo, da naj bi prinesla 5.3 trilijona dolarjev dobička, zato vlagateljev vsekakor ne manjka.

Glede neba je ena glavnih svetovnih avtoritet vsekakor Nasa in kar se tiče nje, nam ni potrebno veliko raziskovanja, da pridemo do Douglasa Rowlanda, ki je vodja laboratorija za fiziko ionosfere, termosfere in mezosfere oddelka za heliofizično znanost v Nasinem Goddard Space Flight centru. Rowland je v telefonskem intervjuju leta 2016 priznal pršenje litija v atmosfero. Sam je takrat dejal, da litij nima škodljivih učinkov na človeka, medtem ko vemo, da se litij uporablja kot močno zdravilo pri zdravljenju maničnih motenj. Ali res lahko verjamemo, da tega pri Nasi ne vedo?

Nasin Goddard Space Flight Center Greenbelt, Maryland

Ko nadaljujemo svojo raziskavo, naletimo na Nasino poročilo (NASA Technical Paper 1750: Environmental Analysis of the Chemical Release Module Program; Goddard Space Flight Center Greenbelt, Maryland) Jamesa P. Heppnerja in Mauricea Dubina iz leta 1980. Poročilo omenja razprševanje barija, aluminija, litija, cezija, evropija, kalija, kalcija, stroncija, trimetil aluminija (dodatek h gorivu; povzroča ledeno točo!!!), železovega heksafluoria (toplogredni plin), dušikovega oksida, dušikovega dioksida itn. Ta masivni program, ki je le eden izmed Nasinih programov, predvideva, da bodo poleg naštetega, v orbito spravili od 35.000 do 50.000 ton satelitov, za kar bodo porabili 140.000 ton vodika, 800.000 ton kisika, 25.000 ton argona in 15 megatonov moči eksplozivne energije. Seveda letalsko razprševanje pri Nasi zanikajo in ob tem pojasnjujejo, da gre pri ”kemičnem razprševanju za raziskovanje vetrnih tokov na velikih višinah”. Tudi če bi to držalo, je mar to res lahko opravičilo za zastrupljanje celotnega planeta?

NASA Technical Paper 1750

Da gre tukaj za nekaj več kot eksperimentiranje zračnih tokov je prepričana tudi švedska političarka Pernilla Hagberg, vodja stranke Zelenih. Dejala je, ”Ti dolgi beli sledovi, oblačne meglice na modrem nebu iz neoznačenih letal, niso običajni sledovi” in dodala, da je razprševanje skupen projekt ameriške Cie in NSA. Povedala je tudi, da za to vedo vse svetovne vlade, ki jim je bilo razprševanje predstavljeno kot boj proti globalnemu segrevanju, v resnici pa gre za načrtno zastrupljanje človeka in planeta! Precej kontroverzno prepričanje za takšno osebo!?

Pa vendar, kar se tiče Cie, lahko zasledimo, da je bila leta 2015 CIA sponzor poročila ameriškega NAS (US National Academy of Sciences) o geoinženiringu, ki so ga preimenovali v politično sprejemljivejšo ”klimatsko intervencijo”. To nam prav gotovo okrepi sum glede interesa Cie glede klimatskega nadzora. Dokaz, da pa je temu tako, pa predstavljajo danes dostopne informacije, ki so bile 60 let nazaj obravnavane kot ”strogo zaupno”. Sedaj smo lahko prepričani, da je imel Kennedy ob omenjenem govoru v rokah zaupni dokument z naslovom ”CIA Memorandum on Climate Control” z dne 22. novembra 1960.

Javnosti je ta dokument postal dostopen leta 2013 pod zakonom o informaciji javnega značaja. Dokument predstavlja potrebo po programu nadzora vremena, pristope in možnost uporabe, seveda tudi v vojaške namene. Ta dokument predstavlja predlog predhodnih 20-letnih raziskav glede razvoja in uporabe metod nadzora vremena. Hkrati predstavlja tudi uradno implementacijo v njem opisanih metod. Ne odkriva zgolj namere o prilaščanju svetovnih virov vode za kmetovanje v puščavah, ampak razkrije, da je kontrola vremena glavni razlog za gradnjo jedrskih elektrarn kot potrebnega vira energije za klimatski nadzor preko tehnologije HAARP, raziskovalnega programa Cie, ameriških zračnih sil, ameriške mornarice in agencije DARPA.

HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) pri Gakoni na Aljaski

Kemično zapraševanje neba je danes v letalski industriji znano kot projekt ”Cloverleaf” oz. Deteljica, uradno pa naj bi bil to podprogram znan kot Variable Terrain Radio Parabolic Equation (VTRPE) oz. Radijska parabolična enačba variabilnega terena. Gre za del programa Radio Frequency Mission Planner (RFMP) oz. ”Načrtovanje misij s pomočjo radijskih frekvenc”, ki predstavlja računalniško vodeni sistem. Ta sistem razprševanja je bil najprej vgrajevan v vojaška letala in letala zasebnih podjetij (krinka Cie) in nato tudi v potniška letala, ne da se bi se tega piloti sploh zavedali. Leta 1994 je letalsko podjetje Hughes objavilo patent imenovan Welsbach za namen ”zmanjšanja globalnega ogrevanja” s pomočjo razprševanja mikroskopskih delcev aluminjevega oksida in ostalih reflektivnih materialov v zgornjo plast atmosfere. Patent je opisuje dodajanje drobnih kovinskih lističev v gorivo potniških letal. Danes vsi piloti vedo za ta program in mogoče nekdo izmed njih zares verjame, da gre za orožje proti klimatskim spremembam. Njihovo ”nevednost” podpira dobro plačilo.

Stikalo za vklop ”chemtrails”!?

Resnica je ta, da sistem VTRPE ne more delovati ustrezno in natančno nad kopnim, ne da bi se ustvaril kanal radijskih valov. To se omogoči s kemičnim razprševanjem mešanice barijevih soli, kar omogoča delovanje celotnega sistema in predstavlja ključen element za nadzor bojišč na kopnem. Sistem VTRPE je povezan z radarji na kopnem in s sateliti, kar omogoča ustvariti 3D sliko bojišča na kopnem. Potrebno se je zavedati, da je kemično razprševanje kot del sistema VTRPE že na začetku dobilo neverjetne razsežnosti. Primarno se je za kemično razprševanje uporabljalo barijeve soli, skozi čas pa so s pomočjo DARPE dodajali tudi druge snovi. DARPA, Agencija za napredne obrambne raziskave, je program ameriške mornarice, kjer se med drugim ukvarjajo tudi z razvojem biološkega orožja. V tem programu danes najdemo tudi druge inštitucije, povezane z vojaškim kompleksom, kot je denimo MIT (Massachusetts Institute of Technology), ki predstavlja akademsko roko vojaške industrije, poleg pa so še Harvard, MITRE Corporation, Raytheon in ostali.

CIA je tako upravljala z izvajanjem nadzora vremena že vsaj od leta 1960 in s tem namenom manipulirala z raziskavami na univerzah, mednarodno znanostjo in preko medijev tudi s splošno javnostjo. Tako danes CIA predstavlja vrh organizacije za vladanje nad globalnim vremenom in nosi različne maske, s katerimi se zavaja prebivalstvo sveta. Ene izmed njih so: Solar Radiation Management Governance (SRMG), tudi Earth System Governance (ESG), Climate Geoengineering Governance (CGG), Carnegie Climate Governance Initiative itn. Vse te ustanove so krinka za Cio in korporacije v zasebni lasti, ki vodijo velike vlade sveta in povečujejo svoj dobiček, kontrolo in nadzor nad celotnim planetom.

Razprševanje kemičnih snovi povzroča, da je nebo, zrak bolj prevoden, kar podpira tehnologijo HAARP, ki je nameščena po vsem svetu za ustvarjanje visokotlačnih kupol, s katerimi se sprožajo tudi potresi in ustvarjajo orkani. Vse to povečuje dobiček tako farmacevtski industriji, ki služi na boleznih ljudi, kot seveda prehranski industriji saj zapraševanje z aluminijem povzroča slabšo rast oz. uničevanje pridelkov. Ali je res naključje, da so pri Monsantu, gigantskem proizvajalcu gensko spremenjenih organizmov, že od začetka razvijali njihove rastline tako, da so odporne na aluminij? Ali je naključje, da sta se združila prav Monsanto in farmacevtski gigant Bayer?

Bayer in Monsanto – ”Hudičeva poroka”

Neodvisni testi oz. jemanje vzorcev iz okolja zadnjih 5 let potrjujejo resničnost implementacije omenjenega programa. Iz njih je razvidno, da se preko celega planeta razpršuje izjemno škodljive snovi, kot so: barij, kadmij, nikelj, spore plesni, rumeni glivični mikotoksini in na koncu še radioaktiven torij. Seveda to ni celotna lista, sestavlja jo že predstavljen Nasin seznam. Videti je, da je aluminij najbolj pogost element chemtrailov in primarno povzroči napad na centralni živčni sistem in ima mnoge negativne učinke, vse od motnje spanja, nervoze, izgube spomina, glavobola in vse do čustvene nestabilnosti. Nadaljnje izpostavljanje povzroča šibkost mišičevja, bolečine, deformacije in zlome kosti, napade, težave z govorom in počasno rast pri otrocih. Pojavljajo se tudi težave z dihali, živčnim sistemom, bolezni kosti, možganske bolezni (demenca), slabokrvnost in motnje pri absorpciji železa. Skupina s harvardske šole javnega zdravja je potrdila, da delci manjši od 10 mikronov (desetina debeline človeškega lasu), predstavlja resno grožnjo javnemu zdravju. Ti delci se infiltrirajo v najmanjše kotičke pljuč in vstopijo v krvni obtok ter so povzročitelji bolezni in zgodnje smrti, še posebno pri ljudeh, ki so dovzetni za respiratorne probleme. Ali lahko tukaj iščemo vzrok za trenutno ”epidemijo”?

Danes lahko verjamemo, da po nebu razpršujejo tudi strupe, ki povzročajo padec imunskega sistema, kar povzroča ”epidemije” in ostala bolezenska stanja. Morda se temu nekdo še vedno le nasmehne, vendar pa kemični in biološki poizkusi nad prebivalstvom niso nič novega. Če razprševanje po nebu poimenujete ”eksperimentiranje” ali ”klinična študija”, ne spremenite dejstva, da gre tukaj za tiho vojno proti prebivalstvu in naravi tega planeta. Zakaj temu ne bi bilo tako saj so to ameriške agencije kot so ministrstva za obrambo, energijo, zdravje, NSA, CIA in Nasa že počele. Kar se tiče jedrski poskusov na nevednih ljudeh, so te mračne aktivnosti ameriške vlade in organizacij, zbrane v poročilu kongresnega podkomiteja iz leta 1986 z naslovom ”Ameriški jedrski zamorci: Tri desetletja eksperimentov s sevanjem nad ameriškimi prebivalci”. Poročilo, ki ga je Reaganova vlada ”pozabila”, govori o več kot 23.000 nič slutečih državljanih, ki so bili izpostavljeni poizkusom na več kot 1400 lokacijah. Kar se tiče bioloških eksperimentov so najbolj znani ”Tuskegee Syphillis Experiments”, Operation Sea Spray v San Franciscu, Operation Whitecoat. Teh in podobnih eksperimentov je bilo na stotine in vsi so se izvajali brez vednosti prizadetih ljudi. Tako ti dogodki niso nikakršna izjema, ampak gre v resnici za stalno prakso!

Da bi dobili le delček razumevanja o tem, kakšen odnos ima Nasa in njej podobne ustanove do življenja ljudi in narave, se lahko obrnemo na Porton Down, ki predstavlja eno najbolj zloglasnih britanskih znanstvenih ustanov. Porton Down je bil ustanovljen leta 1916 in predstavlja najstarejšo inštalacijo za raziskovanje kemičnega bojevanja na svetu. Tukaj naletimo na primer iz leta 2004, ko se je ponovno odprla raziskava glede okoliščine smrti pilota Ronalda Maddisona, ki je umrl leta 1953, po tem, ko so znanstveniki Portona v eksperimentu na njegovo roko kapnili živčni plin. Preiskava je takrat ugotovila, da je bila njegova smrt nesreča, med ponovno preiskavo pa so v posest liberalnega demokrata Normana Bakerja prišli uradni dokumenti obrambnega ministrstva, ki so razkrili obseg eksperimentiranja z biološkim in kemičnim orožjem. Dokumenti razkrivajo, da je Velika Britanija med leti 1940 in 1979 izvajala poseben eksperiment, v katerem so vojaška letala in tovornjaki škropili civilno prebivalstvo s potencialno škodljivimi kemičnimi snovmi in mikroorganizmi. V ta eksperiment uporabe biološkega orožja je bilo vključenih na milijone ljudi. Vse to je zajeto v poročilu na 60-ih straneh.

Porton Down

Predstavnica za javnost pri Porton Down je glede tega povedala:

”Neodvisna poročila s strani iminentnih znanstvenikov so pokazala, da ob teh izpustih, ki so bili izvajani za zaščito javnosti, ni bilo ogroženo javno zdravje. Rezultati teh poizkusov bodo služili za reševanje življenj v primeru, da bi država ali naše sile doživele napad s kemičnim in biološkim orožjem.”

Ko so jo vprašali, če se ti testi še vedno izvajajo, je dejala: ”Ni naša politika, da razpravljamo o aktualnih raziskavah.” Ta njen odgovor nam lahko jasno pove, da gre za povsem sociopatsko ustanovo, kje ne čutijo kančka odgovornosti do življenja drugih ljudi.

Zaradi te in ostalih številnih zgodb, nam je lahko jasno, da se kemično razprševanje danes uporablja v boju z državami in prebivalci, ne da bi se ti tega zavedali. Še najbolj žalosti dejstvo, da ga v večjem delu pomagajo financirati državljani sami, preko okolijskih dajatev za boj proti podnebnim spremembam. Ali nam je sedaj že bolj jasno zakaj se danes pojavljajo orkani, zmrzali, toča, poplave (npr. projekt Popeye; Vietnam 1967) in suša? Vse to je javnosti seveda predstavljeno kot nekaj naravnega. Ali nam je sedaj malo bolj jasno, zakaj v Somaliji že deset let ni padal dež? Zaradi tega za lakoto trpi že 50% ljudi.

Kalifornija bo kmalu ostala brez podtalnih vodnih rezervoarjev, s katerimi namakajo pridelovalne površine, pitna voda bo tako lahko dostopna samo v plastenkah v lasti korporacije Nestlé. Število gozdnih požarov se vsako leto povečuje. Namreč, če geoinženiring vpliva na okolje od zgoraj navzdol, potem začne delovati sam po sebi, nekako začne hraniti samega sebe in začne pridobivati katastrofalne razsežnosti. Ko odvzameš vlago iz gozdnih tal in ta začnejo goreti, izgubljaš pljuča planeta in vse se začne rušiti. Zelo zanimivo je, kako se požari pojavljajo po vsem svetu in kako neobvladljivi so. Požari se danes širijo hitreje in če so jih nekoč omejevale naravne ovire, kot so reke, danes temu ni več tako. Gasilci so te ognjene tornade  v ZDA poimenovali ”firenados”. Vzrok za njih?

Na področju Mt. Shasta v Kaliforniji je Francis Mangel, biolog pri Uradu za kmetijstvu ZDA (USDA), vzel vzorce vode in prsti ter ugotovil, da vsebujejo povišan nivo aluminija. Količina je 25.000 krat presegala vrednost od varne vrednosti. Pri tem je potrebno povedati, da če vržete na ogenj aluminij in barij, je vnetljivost blizu eksplozivnosti. Ko izbruhnejo požari, prah iz aluminija in barija intenzivnost ognja poveča do ekstremne razsežnosti.

Požarji v Kaliforniji

Kemično razprševanje, so pred leti priznali tudi štirje zaposleni v španski metereološki agenciji. Dejali so, da Španija z letali po vsej državi razpršuje svinčev dioksid, srebrov jodid in diatomit. Namen je preprečevanje dežja in višanje temperature, kar ustvarja poletno klimo za turizem in podpira velike korporacije v kmetijskem sektorju, ki imajo vzpostavljene namakalne sisteme. Vse to povzroča ekstremne vremenske pojave, ki so v Španiji znani kot ”gota fría” (hladen dež). Avtonomne skupnosti Mucije, Valencije in Almerije so prizadete do te mere, da v 7 mesecih ne pade niti kaplja dežja, nato pa so ustvarjene omenjene katastrofalne nevihte ”gota fria”. Ob tem se med prebivalstvom pojavijo respiratorne bolezni, zaradi vdihavanja svinčevega dioksida in ostalih toksičnih sestavin. Letala, ki razpršujejo vzletajo iz vojaškega letališča San Javier v Munciji. 

Pomladi leta 1998 je dež padal preko kemičnih oblakov tudi nad Espanolo v Ontariju, Kanadi. Odkrili so, da je dež vseboval koncentracijo aluminijevih delcev sedemkrat višjo od dovoljene. Območni zdravstveni uradniki so naročili testiranje po tem, ko so se prebivalci začeli pritoževati nad hudimi glavoboli, kroničnimi bolečinami v sklepih, omotico, nenadno slabostjo, akutnimi astmatičnimi napadi in simptomi podobnimi gripi brez vročine. Rezultati testov niso bili objavljeni! Vsa poročila bolezni so prišla od prebivalcev znotraj 80 kvadratnih kilometrov, ki so se pritoževali, da so bili podvrženi ”mesecem pršenja” s strani s slikami identificiranih letal ameriških zračnih sil (USAF). Pri USAF so vse to zanikali.

A vse bolj nam postaja jasno, da psihopatski golobalisti, skupaj z organizacijami in ustanovami, nad nami izvajajo prikriti genocid. Pravzaprav lahko verjamemo, da večina držav sodeluje pri namernem odmetavanju poljubnega števila kemičnih pripravkov in drugih kemičnih snovi na naše glave. To se danes počne nepretrgoma. Mnogo Slovencev v zadnjem času priča o nočnem bobnenju letal, ki preletavajo Slovenijo. Potrebno je vedeti, da bi bili biološki napadi učinkoviti, se morajo izvajati blizu tleh in nikoli podnevi, z namenom, da se izognejo ultravijolični sterilizaciji strupov. Ali lahko tukaj najdemo odgovor na nočno preletavanje in vzrok za obolevanje ljudi, ki verjamejo da so zboleli za koronavirusom?

Svetovna populacija in okolje sta prežeta s kovinami, ki so dodatna podpora negativnim učinkom tehnologije 5G. Poleg tega po vsej verjetnosti obstaja resnica tudi o tem, da gre v teh primerih tudi za specifične nanodelce, v vojaški industriji znane kot ‘smart dust’. To tehnologijo lahko najdemo v dokumentu za bojno strategijo Nase pod naslovom Future Strategic Issues/Future Warfare (Circa 2025), pod točko ”Micro Dust Weaponry”. Tu je opisan mehaniziran ”prah’‘, distribuiran preko razprševanja in vdihovan v pljuča. Prah se mehanično zavrta v pljučno tkivo in izvrši različne ”patogene misije”. Ena izmed teh je tako imenovana Morgellanova bolezen, ki je opisana kot prisotnost vlaken pod, vdelanih ali pojavljajočih se iz kože ali nezaceljenih ran. Veliko ljudi s to boleznijo izkusi občutek plazenja, grizenja ali pikanja na ali pod kožo. Ti simptomi so zelo boleči.

”Pametno” vlakno oz. nit vraščena v kožo in vlakna pod mikroskopom

Vse to pomeni, da je prebujena javnost predvsem na preži pred čipiranjem preko cepiv in testiranj, istočasno pa morda že vsi vdihujemo nanodelce (našli so jih tudi na zaščitnih maskah), ki lahko predstavljajo komponente mikročipa. Ti delci se bodo v naših telesih lahko orientirali in nato sestavili s pomočjo signalov oz. programiranja preko 5G tehnologije. To je zares neverjeten in preklemano črn scenarij. Pa vendar…

Seveda človek ob tem ne sme obupati saj se vedno najde rešitev za vse. Dokler se ne ozavesti dovolj velika masa ljudi, da se lahko skupaj upremo genocidu večjega dela prebivalstva in življenja na planetu, moramo rešitev iskati v zdravi prehrani (predvsem rastlinski) s prehranskimi dopolnili (predvsem vitamin C in D3) in čiščenju telesa s postom in ostalimi naravnimi sredstvi. Kar se tiče omenjenega ”mehaniziranega oz. pametnega prahu”, pa naj bi pri njegovem odstranjevanju pomagal  boraks.

Ostanite zdravi!!!

 

5 8 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
1 Komentar
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
1
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link