Nekategorizirano

Poosebljeno zlo: George Soros

Leta 2002 je predsednik Slovenije in hlapec globalistov, Milan Kučan, v svojem nagovoru svojega odlikovanca označil za ”angažiranega humanista, razumnika in vizionarja, ki je zelo zgodaj prepoznal in razumel velike spremembe v družbi in na globalni ravni”. Dejal je, da njegova knjiga ”O globalizaciji” spodbuja intelektualni premislek o svetu, kot smo ga prisiljeni spregledati po 11. septembru. Priznanje je prišlo zaradi predloga s strani Mirovnega inštituta, podprli pa so ga Slovenska filantropija, Zavod za odprto družbo – Slovenija, multimedijski center Kibla, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Studia humanitatis, Poslovna šola Bled, KUD France Prešeren in komisija predsednika republike za odlikovanje. Vse te in mnogo ostalih organizacij je bilo financiranih s strani Georga Sorosa.

Soros in Slovenija | MLADINA.si

”Povej mi kdo so tvoji prijatelji in povem ti kdo si”; Madžara George Soros in Milan Kučan ( https://www.prebujanjezavesti.si/nekategorizirano/dosje-milan-kucan/)

George Soros naj bi do sedaj preko svojih neprofitnih organizacij Open Society Foundations (OSF), svetovni družbi namenil preko 32 milijard dolarjev svojega premoženja, zato ga je revija Forbes označila za ”najbolj velikodušnega darovalca”. Skupine ljudi, ki jim je namenil denar naj bi se zavzemale za ”pravičnost, enakost in odprto demokratično družbo”. No, resnica je ta, da te skupine oz. humanitarne in nevladne organizacije predstavljajo družbe, katerih namen se je infiltrirati v družbo in preko sprevrženih idej povzročiti njeno degradacijo.

Tako je na začetku 90-ih, Soros v sodelovanju z Mednarodnim denarnim skladom (IMF), v Jugoslaviji sprožil dogodke, ki so eskalirali v vojno. Sorosova fundacija je že v 80-ih letih organizirala seminarje za evropske akademike, pravnike in intelektualce na Meduniverzitetnem centru v Dubrovniku (IUC) z namenom širjenja idealov Sorosa in globalne elite.  Samo 10 dni pred osamosvojitveno vojno v Sloveniji, sta 17. junija 1991, George Soros in predsednik jugoslovanske vlade Ante Marković, podpisala sporazum o ustanovitvi Sorosove fundacije Jugoslavija, ki naj bi izvajala projekte v vseh republikah te države.

Soros je bil prijatelj s takratnim namestnikom ameriškega državnega tajnika, Lavrencom Eagleburgerjem, bivšim veleposlanikom v Beogradu in zaščitnikom Slobodana Miloševiča. Lavrence, ki je služil tudi kot predsednik Kissinger Associates, je promoviral posojila Jugoslaviji kot vladni uradnik, kasneje pa je sedel v upravnem odboru Banke Jugoslavija, kot tudi Yugo Motors USA. Kasnejše mediacije so direktno sprožile srbsko agresijo proti Hrvatom in Bosancem. Danes ima Soros fundacije v Sloveniji, Bosni, Hrvaški in Srbiji. Preko njih plačuje vplivne novinarje za diskreditacijo njegovih nasprotnikov. Leta 1992 je Soros s Fundacijo za odprto družbo ustanovil dve ločeni fundaciji, eno na Hrvaškem in eno v Sloveniji, kjer je bil Zavod za odprto družbo leta 2000 zaprt, njegovo delo pa se je nadaljevalo v sklopu Mirovnega inštituta, ki je bil ustanovljen leta 1991.

Jutarnji list - Lawrence Eagleburger: Milošević me nasanjkao, trebalo ga je odmah ubiti!

Lavrence Eagleburger

”Sorosova mreža ustanov” je center obširne kulturno-politične operacije razbitja centralne in vzhodne Evrope ter območja bivše Sovjetske zveze. Stična točka te operacije je Sorosova Centralna evropska univerza (CEU), ki ima primarni sedež v Budimpešti, s pomembnima vejama v Varšavi in Pragi. CEU predstavlja poskus vsiliti nekaj, kar lahko opišemo kot ”kulturni determinizem”. Po desetletjih življenja pod komunizmom je ciljni evropski populaciji ponujena popolnoma iracionalni pogled ”svobode”, ki pravi, da kakršen koli poskus potrditve utemeljene neotipljive resnice totalitarno dejanje, da je suverena nacionalna država zlo in je v nasprotju s ”posameznikom” ter, da je ekonomski liberalizem dobra stvar. Tipična prisotna mentaliteta ”posameznik proti državi” se širi preko letnih konferenc, ki so sponzorirane s strani Sorosove Open Society Institute s sedežem v New Yorku in CEU.

Sandra Navidi on Twitter: "From my photo album: John Lipsky, Henry # Kissinger, George #Soros, Sandra Navidi, Paul #Volker http://t.co/gWaTCXc4z9" / Twitter

Henry Kissinger in George Soros 

Soros s svojimi mednarodnimi povezavami praktično oblikuje svetovno javno mnenje, katerega usmerja v marksistično ekonomijo, okoljski ekstremizem, uničevanju tradicionalnih in raznolikih kultur, fanatizem LGBT, diktaturo pod krinko podnebnih sprememb, levičarskih idej o splavu,… Vse to se izvaja pod izgovorom nekakšne moralne pravičnosti in enakosti vseh ljudi. Ta politika spodkopava suverenost posameznih držav in vodi v njihovo razosebitev ter degradacijo. Soros usmerja množično preseljevanje in prisilno sprejemanje beguncev, ki v resnici niso begunci, ampak ekonomski migranti. Če državljani nasprotujejo uvozu tujcev, potem Sorosove organizacije in mediji to označijo kot rasizem in ksenofobijo. No, ta politika se ne izglasuje, ampak samo izvaja ( https://www.prebujanjezavesti.si/nekategorizirano/vojna-v-evropi-nacrtna-islamizacija-in-destabilizacija-evrope/).

SOROS AND THE SHADOW PARTY

Barack Obama in George Soros

Pri nas ”Sorosove” organizacije zagovarjajo migracije ter ”strpnost in vključevanje”, ki spodbujajo degenerativno obnašanje in razkroj družine in družbe. Ena takšnih je tudi Inštitut 8. marec, katerega vodi Nika Kovač, Slovenka leta 2021 in štipendistka Obamine fundacije. Finančni podpornik Inštituta 8. marec je tudi ”Načrtovano starševstvo” oz. Planned Parenthood, ki je kljub temu, da to zanika, pravzaprav le tovarna splavov. Ta organizacija dobiva znatno podporo od sredstev Sorosove Odprte družbe. Glede tega je zanimivo pričanje dr. Lawrencea Dunegana (1923-2004), ki se je 20. marca 1969 udeležil osupljivega predavanja na Pittsburg Pediatric Society. Predavatelj je bil dr. Richard Day (1905-1989), ki je bil takrat profesor pediatrije na Mount Sinai Medical School v New Yorku, pred tem pa je kot zdravnik služboval pri ameriški zvezi Planned Parenthood. Dr. Dunegan je bil študent dr. Daya na univerzi v Pitssburghu in ga je dobro poznal. Kasneje je zatrdil, da je dr. Day prosil udeležence naj si ne zapisujejo ali snemajo to, kar jim namerava povedati. Nato je dejal:

”Mi lahko danes ozdravimo skorajda vsak rak. Informacija je v zapisih v Rockefellerjevem inštitutu, v primeru, da se odloči za objavo.” Nato je še dodal: ”Pustiti ljudi umreti za rakom ali za česar koli drugim, upočasnjuje rast populacije. Načrt je kontrolirati in izločevati populacijo preko medicine, hrane, novih laboratorijsko ustvarjenih bolezni in zatiranjem zdravil.”
Dr. Richard Day je bil zionist Rothschildov in deloval pri Planned Parenthood, ki ga kontrolirajo Rockefellerji. To organizacijo so jo dobili pri trgovanju s splavi in organi dojenčkov.
Jaša Jenull Bojana Požarja sprašuje “po dokazih o podkupnini xy Baracku Obami za Niko Kovač” – TOPNEWS.si

Nika Kovač za mizo z Barackom Obamo

Kar se tiče ”klimatskih sprememb” pa se moramo najprej ozreti na Greto Thunberg, ki je postala svetovna prepoznana po svojem boju proti klimatskim spremembam in zniževanju temperatur na Zemlji. Njena pot se je začela leta 2018, ko je začela s šolskim štrajkom pred švedskim parlamentom, kjer želela vzpodbuditi mlade da se ji pridružijo. Kmalu za tem se je srečala s papežem, govorila v Združenih narodih in bila celo nominirana za Nobelovo nagrado. Nekoč osamljeno 15 letno dekle je postala svetovna zvezda preko noči. Gre za hči slavne operne pevke Marlene Ernman, ki ji je pomagala začeti s kampanijo. Tako pravi uradna verzija. Pa vendar, koliko je možnosti, da se zgodi kaj takšnega?

To, kar najbolj zbode pri Greti je to, da ima svojega osebnega mentorja. Gre za Luiso-Marie Neubauer, ki je prisotna na mnogih slikah in posnetkih z Greto, ko ta usmerja kampanijo o klimatskih spremembah po vsem svetu. No, Neubauerjeva pripada skladu ONE, izza katerega stojijo pevec U2 Bono in Bill in Melinda Gates.

Luisa-Marie Neubauer in Greta Thunberg

Greta in njej podobni aktivisti so produkt dobro utečenega finančnega mehanizma, ki je del mreže, ki je povezana z Al Gorom, predstavnikom Združenih narodov, Evropske komisije in finančnih interesov izza agende podnebnih sprememb. Al Gore, ki je s promoviranjem klimatskih sprememb ustvaril ogromen dobiček je član upravnega odbora skupine Generation Investment. Njegov partner je nekdanji član zloglasne Goldman Sachs, David Blood, ki je član TCFD-ja oz. Climate Disclosures Task Force, ki ga je ustvarila BIS (Bank for International Settlements). Greta je skupaj s svojim ameriškim klimatskim prijateljem Jamiem Margolinom na seznamu ”posebnih mladih svetovalcev in zaupnikov” švedske nevladne organizacije We Don’t Have Time, ki jo je ustanovil Ingmar Rentzhog. Rentzhog je član Al Gorove Climate Reality Organization Leaders in del European Climate Policy Task Force. Usposobljen in treniran je bil v marcu 2017 s strani Al Gora v Denverju in znova v juniju 2018 v Berlinu. Al Gorov Climate Reality Project je partner z We Don’t Have Time. Da zaključimo krog je potrebno povedati, da je George Soros je z 10 milijoni dolarjev na leto, financiral Al Gorov Alliance for Climate Protection, ki vodi javno izobraževanje glede klimatskih zadev v namen ustvarjanja političnega prostor za agresivne aktivnosti za namen zmanjšanja emisij ogljikovega dioksida.

Al Gore in Greta Thunberg

Tisti, ki preuči Georga Sorosa spozna, da gre za svetovno najbolj prominentnega malignega mesijanskega narcisa, ki je nasledil Hitlerja, Stalina, Mao Ze Donga in Pol Pota. Gre za ateističnega milijarderja brez moralnih vrednot in psihopatskim pomanjkanjem vesti, ki samega sebe opisuje kot svetovnega filozofa, ki prezira kapitalizem in obožuje družbeno programiranje. Gre za poosebitev zla, ki vam nažene srh v kosti. No, pa si poglejmo njegovo zgodbo.

Tivadar Soros with his sons, George and Paul, in 1935.

Tividar Soros s sinovoma Georgeom in Paulom

Uradna zgodba o Sorosu pravi, da je bil rojen leta 1930 židovskima staršema, katera so nacisti pregnali iz Budimpešte. Če pogledamo pa mimo uradne zgodbe pa že tukaj vidimo, da je bil George Soros rojen kot György Schwartz, kazarski Žid iz Madžarske. Njegov oče Tivadar je je spremenil družinsko ime v Soros z namenom, da se asimilira v pogansko populacijo, ko so se nacisti začeli širiti na Madžarsko v 1930-ih. Priimek Soros v esperantu, katerega je obvladal Tividar, pomeni ”vzleteti”. V madžarščini pomeni ”naslednji v vrsti” oz. ”naslednik”.  Leta 1944 je Hitlerjev krvnik, Adolf Eichmann, prispel na Madžarsko, da bi nadzoroval poboj Židov. Vsem Tividarjevim otrokom so bili dani lažni osebni dokumenti, nato pa so jih predali različnim krščanskim družinam. George Soros je pristal pri možakarju, ki je bil zadolžen za zaseganje premoženja židovske populacije.

Deal with the devil | The Times of Israel

Adolf Hitler in Adolf Eichmann

Tako je v času II. Svetovne vojne, kot najstnik sodeloval z nacisti preko organizacije Judenrat, katero so sestavljali Judje, ki so v zameno za imuniteto, iskali in izdajali svoje ljudstvo nacistom. V času okupacije njegove domovine Madžarske je Soros začel svojo genocidno dediščino z delom za morilski stroj, ki je ubil 500.000 madžarskih Židov v času holokavsta. Mladi Soros je dobil delo ropanja lastnine Judov, pod režimom SS komisarja vseh nemških koncentracijskih taborišč in načelnika gospodarskega urada poveljstva SS na Madžarskem, brigadirja generala Kurta Becherja, med nemško okupacijo leta 1944. Becher je najbolj znan po tem, da je menjaval življenja židov za denar.

Becher Kurt - Mémoires de Guerre

Kurt Becher

Družina Soros je bila med elito madžarskih Židov, kar jim je omogočilo, da so se dogovorili za preživetje pod nacistično okupacijo. Princ Alexis Scherbatoff, nekdanji član ameriške protiobveščevalne službe pred in po II. svetovni vojni, je povedal, da je Soros pridobil svoje prvo malo bogastvo s prodajo svojega deleža zaseženega plena s pomočjo nacistov. Poročal je, da je bil Sorosov prvi partner prav tako madžarski žid, ki je prodajal rubine in ostali plen v Belgiji po vojni. Ben Hecht, avtor knjige Perfidy, dokumentira aktivnosti nacističnega gospodarskega urada na Madžarskem in grozovitosti, ki so jih izvršili delodajalci mladega Sorosa. Urad je poveljeval ropanju judovske lastnine, odstranjevanju zlatih plomb iz milijonov zob mrtvih Judov, rezanju las Judinjam pred smrtjo, ki so jih nato v balah pošiljali v nemške tovarne žimnic in spreminjanju maščobe mrtvih Judov, iz katere so proizvajali milo. Prav tako so razvijali učinkovite metode mučenja, da bi prisilili Jude pred smrtjo, da so jim odkrili kam so skrili svojo zadnjo lastnino.

Polish law on property stolen by Nazis angers Israel - BBC News

Židje na Madžarskem

Soros je večkrat zapored dejal, da je bilo leto 1944 ”najboljše leto njegovega življenja”. V članku za Wall Street Journal je Joshua Muravchik zapisal:

”70% židovskih kolegov gospoda Sorosa na Madžarskem, skoraj pol milijona človeških bitij, je bilo ubitih tistega leta. Umirali in izginjali so okoli njega in njihovo število je brez dvoma vključevalo veliko tistih, ki jih je poznal osebno. Pa vendar ne daje nobenega znaka, da bi to kakorkoli zadušilo njegovo navdušenje, bodisi takrat ali za nazaj.”

Med intervjujem za ‘Sixty Minute’s” s Steve Kroftom, ga je ta vprašal o njegovem ”najboljšem letu”.

KROFT: Moje razumevanje je, da ste šli naokoli s svojim zaščitnikom, ki je prisegel, da ste bili njegov posvojeni krstni sin.

SOROS: Da. Da.

KROFT: Šel naokoli, v bistvu in pomagal zasegati lastnino od Židov.

SOROS: Da. To je res. Da.

KROFT: Mislim, to je slišati kot izkustvo, ki bi veliko ljudi poslalo na kavč psihiatra za mnogo, mnogo let. Je bilo težko?

SOROS: Ne, sploh ne. Sploh ne.

KROFT: Niste čutili krivdo?

SOROS: Ne.

Ob vsem tem je dejal, da je njegov cilj postati vest sveta. V svojem članku je Muravchik opisal, kako mu je Soros priznal, da ‘‘je od otroštva nosil določene potentne mesijanske fantazije, za katere je čutil, da jih je moral kontrolirati, drugače bi ga spravile v težave”. Ali si lahko predstavljamo, da bi mesijanski sociopat postal ”vest sveta”? No, leta 1947 se je George Soros odpravil v Anglijo, kjer je postal varovanec radikalnega pozitivista sir Karla Popperja, ki je učil na London School of Economics, ki jo je ustanovila elitistična Fabian Society. Popper je za krize v državah v razvoju krivil ”politično neumnost” njihovih voditeljev.  Sam je dejal:

”Mi (imperij), smo osvobodili te države prehitro in na preveč primitiven način. To še niso zakonite države. Enako je kot bi pustili vrtec samemu sebi. Poučeval je, da ima ”civiliziran svet” pravico sprožiti vojne proti ”Tretjemu svetu” za namen ”miru”.

Soros se je poklonil svojemu mentorju ko je svoj sklad poimenoval Open Society Institute, kasneje Open Society Foundations (Fundacije za odprto družbo), po najbolj znani Popperjevi knjigi The Open Society and Its Enemies, kjer je promoviral trženje in privatizacijo po vsem svetu. 

La «società aperta», il sogno sinistro di Popper e Soros - La Nuova Bussola Quotidiana

George Soros in Karl Popper

V izmenjavi korespondence pred smrtjo je Popper, ki trdi, da je avtoritarnost razloga iz Platonove Akademije, izvor komunizma in fašizma, lagal, da nima nič opraviti s svojim vajencem Sorosom. Vendar pa novice po njegovi smrti razkrivajo, da je bil on vir vsaj enega od Sorosovih velikih načrtov, uničenje ruske znanosti preko svoje International Science Foundation.

Soros.jpg

George Soros na naslovnici Financial World

Po izpopolnjevanju v britanskih finančnih hišah, se je Soros preselil v ZDA leta 1956, kjer je delal nekaj let kot upravitelj portfelja starega podjetja Hapsburgov, kjer je upravljal sklade starih evropskih družin. To je bila investicijska banka Arnhold&Bleichroeder Inc., ki je bila pod kontrolo družin Kellen in Arnhold.  Leta 2015 je bilo večino lastništva prodano skupini Blackstone Group Lp in Crosair Capital LLC. Glavna sestava podjetja je bila združitev podjetja S. Bleichröder, ki ga je leta 1803 ustanovil židovski bankir Samuel Bleichröder, katerega banka je vzdrževala tesne stike z družino Rothschild. Soros je skupaj s sodelavcem Jim Rogersom oblikoval Quantum Fund. Ta vsekakor ne bi bil uspešen, brez posredovanja finančnika Georgea Karlweissa, ki je bil takrat v banki Banque Priv´e, v lasti barona Edmonda de Rothschilda.

George Karlweiss in baron Edmond de Rothschild

Ob istem času je bil Karlweiss zaposlen z začetkom mednarodne kariere Roberta ” Detroit Kid” Vesca, ki je ”prevzel” Rothschildovo Investors Overseas Services Ltd. in jo izmolzel do bankrota. Vesco, ki je bil vmešan v trgovino z narkotiki je bil povezan tudi z nizozemskim princem Bernhardom, ustanoviteljem Bilderbergov. 

Robert Lee Vesco was the Real Cancer That Took Down Pindling 1973 · Bahamianology

Robert Vesco

Soros je svojo prvo milijardo ustvaril leta 1992, ko je napadel britanski funt z milijardami vzvodov v finančnih stavah in postal človek, ki je zlomil angleško banko. Zlomil jo je na hrbtih britanskih državljanov, ki so spoznali, da so njihovi domovi razvrednoteni in njihovi življenjski prihranki drastično zmanjšani, skorajda preko noči. Škandal v Rusiji leta 1994 je skorajda uničil rusko ekonomijo in v časniku The New Republic so zapisali, de se ”nekdanji sovjetski imperij, sedaj imenuje Sorosov imperij”.

Soros špekulira na finančnih trgih preko omenjenega ”off-shore” podjetja Quantum Fund NV,  zasebnega investicijskega sklada, ki upravlja s premoženjem klientov v višini več milijard ameriških dolarjev. Sklad je registriran na karibskem otočju, v davčni oazi Nizozemskih Antilov. Z namenom izogibanja nazora nad njegovimi finančnimi aktivnostmi s strani ameriške administracije, v upravnem odboru Quantuma ne sedi noben ameriški državljan. Njegovi direktorji so mešanica švicarskih in italijanskih finančnikov.

Quantum Mutual Fund

SOROS, ROTHSCHILDI IN WINDSORJI

Če pogledamo člane upravnega odbora Quantum Fund, potem vidimo, da tam sedi Richard Katz, ki je ob tem tudi vodja Rothschildove Italia S.p.A. v Milanu in član upravnega odbora banke N.M. Rothschild&Sons v Londonu. Še en član odbora je baron Nils O. Taube, svetovalec lorda Rothschilda in partner v londonski investicijski skupini St. James’ Palace Capital, ki šteje lorda Rothschilda med svoje glavne partnerje. Vseprisotni partner pri Sorosovih špekulacijah je bil do svoje smrti sir James Goldsmith, sorodnik dinastije Rothschild in član nemško židovske družine Goldsmith. Sorosov kolega baron Nils Taube, je poleg tega, da je delal v njegovi Open Estonia Foundation, bil tudi direktor Quantum Fund. Hkrati je sedel v upravnem odboru St. James Capital, ki je v lasti lorda Jacoba Rothschilda. Sir James Goldsmith, bratranec Rothschildov, je prodal svoj kontrolni delež podjetja za rudarjenje zlata, Newmont Mininig, Georgu Sorosu. Ostali del je prodal lordu Jacobu Rothschildu. V upravnem odboru Quantuma najdemo vodje visoko diskretnih švicarskih zasebnih bank, ki pomagajo pri pranju denarju organiziranega kriminala in njihove trgovine z orožjem in mamili.

Sold Price: Sir James Goldsmith signed 7x7 colour photo. Signed on reverse. Dedicated. Good Condition. All - September 5, 0120 10:00 AM BST

Sir James Goldsmith

Tukaj je tudi Edgar de Picciotto, nekdanji vodja zasebne banke CBI-TDB Union Bancaire Privee iz Ženeve, ki je glavni igralec pri trgovanju z zlatom in investicijskih trgih. Poleg so še Isidoro Albertini, vodja borznega podjetja Albertini&Co iz Milana, Beat Notz iz zasebne banke Worms iz Ženeve in Alberti Foglia, vodja Banca del Ceresio v Luganu. Po njegovi smrti leta 2007 je njegovo mesto prevzel njegov sin Grégoire Notz. V škandalu politične korupcije v Italiji so odkrili, da je več italijanskih politikov imelo njihov denar v Banca del Ceresio. Jasno je, da je imel Soros dober pregled nad šibkimi točkami v italijanski politiki, ko je napadel liro v septembru 1994.

Na evropski fronti je Soros leta 1994 izbojeval ključno bitko proti evropskemu enotnemu mehanizmu za reševanje (EMR), ki je bila evropska finančna struktura za ohranjanje stabilnih tečajev menjave evropskih valut. Soros je ustvaril finančno krizo, da bi bil sistem zamenjan z Maastrichtsko pogodbo, ki je ustanovila evro kot edino evropsko valuto in predala finančno avtoriteto v roke ene centralne banke, kontrolirane s strani anglo-nizozemske oligarhije. Ta zarota se je začela, ko so se predstavniki Sorosa srečali 2. junija 1992, z najvišjimi finančnimi predatorji, na Britanniji, jahti kraljice Elizabete II. 

HMY Britannia at Wellington | NZHistory, New Zealand history online

HMY Bitannia

Del operacije je bil napad na italijansko liro, ki je v samo nekaj dneh, Sorosu prinesel zaslužek 280 milijonov dolarjev, med tem ko je bila Banka Italije prisiljena porabiti 48 milijard dolarjev svojih rezerv v neuspešnem poskusu obrambe svoje valute. V konfrontaciji z Banko Anglije je Soros uničil britanski funt in ob tem zaslužil 12 milijard, o čemer se je kasneje pohvalil v intervjuju. Z uporabo finančnih posojil z vzvodom je Soros zbral 40 milijard dolarjev, da bi presegel Nemce. Kako mu je to uspelo ostaja skrivnost. Namreč, kako si je lahko špekulant kot je Soros, izposodil tako visoko količino denarja in to še samo za 5% maržo? No, Soros je bil v navezi z Rothschildi, ki so želeli spodkopati Bundesbank, hkrati pa menili, da je funt precenjen. Soros je imel obsežne kreditne linije z visokim finančnim vzvodom pri bankah kot je Citibank N.A., ki je ena od skrbnikov Quantuma. Ameriški obveščevalni viri trdijo, da ima Soros dostop do ”vročega denarja” v Izraelu, ki je povezan z nekdanjim izraelskim premierjem, generalom Areielom Sharonom. To so pomeni s katerimi je Sorosu uspelo uničiti Bundensbank.

1.1bn Citi Tower under offer | EG News

Citi tower, London

Soros je vodenje posla prepustil skupini direktorjev, sam pa se je usmeril v ”velike kampanije”. Svoje principe je opisal v knjigi ””, v svojem članku ”Kapitalistična grožnja” za časnik The Atlantic pa je zapisal:

”Pet ali šest let po padcu berlinskega zidu sem praktično vso svojo energijo posvetil transformaciji nekdanjega komunističnega sveta.”

Bogastvo, ki ga Soros pridobiva skozi finančne špekulacije napaja Fundacije za odprto družbo. Poleg njegovega denarja prihaja denar tudi iz drugih ustanov in med njimi so zunanje ministrstvo ZDA in USAID (krinka Cie), Department for International Development (Oddelek Združenega kraljestva za mednarodni razvoj – DFID), različne židovske ustanove, Ford Foundation (Fordova fundacija) in različne ostale finančne ustanove, tako zakonite kot tiste bolj sumljive narave. In kaj je namen Fundacije za odprto družbo? Namen je vsiliti filozofijo Karla Popperja, kjer gre za uničevanje družbenega kapitala”zaprte družbe”, za katero so značilni tradicionalni pogledi in splošna etična homogenost. Gre za uničevanje etične in kulturne celovitosti posameznih skupin. Fundacija in druge nevladne organizacije delujejo kot povezovalni člen vlade in podjetij oz. financ, z namenom združevanja človeštva v eno samo nerazločljivo maso. Seveda pod ”novo oz. skupno svetovno vlado”.

 

Identifikacija Sorosa kot agenta anglo-francoske bančne skupine Rothschildov, se skrbno prikriva javnosti. Tako se prikrivajo Sorosevi tudi tesni stiki s prijatelji v  londonskem City-ju, britanskem ministrstvu, državi Izrael in med ameriškimi milijarderji. Iz omenjenega sklada se je razvila Quantum Group, družinski investicijski skladi, ki so eden najbolj impresivnih ”investicijskih strojev” na svetu. Eden izmed izbranih Sorosovih investitorjev je bila britanska kraljica Elizabeta II. Kot agent Elizabete II. je po posredovanju družine Rothschild, dobil prvo službo v velikem finančnem podjetju, ki je bilo del tega, kar je postalo znano kot območje Club of the Isles britanskih vladarjev, vse od časov barona Nathana Meyerja Rotshchulda in Napoleona. Vse od II. Svetovne vojne se družina Rothschild trudi zaviti v tančico nepomembnosti. Prav zaradi tega porabijo veliko denarja za vzdrževanje slike bogate aristokratske družine, ki živi tiho življenje, uživa v francoskemu vino in vodi dobrodelne sklade.

Château Mouton Rothschild - From Marquis to Barons

Mayer Amschel Rothschild in njegovih pet sinov

Investicijska korporacija N.M Rothschild&Sons je najbolj vplivna frakcija britanske tajne službe. V 80-ih letih so ustvarili več milijard preko privatizacije državne industrije, ki jo je speljala Margaret Thatcher. Rothschildova banka je tudi center trgovine zlata, kjer je cena zlata postavljena dvakrat na dan s strani petih najbolj vplivnih bank, ki trgujejo z zlatom. Zaradi dobrih odnosov z najvišjimi krogi britanskih varnostnih služb, so Rothschildi uspeli preprečiti razkritje njihove vpletenosti v eno najhujših ilegalnih mrež obveščevalnih služb, banko BCCI. V resnici je Rothschildova banka pripadala notranjemu krogu teh bank, ki so prale denar za CIA in MI6. Soros je partner v Carlyle Group, kjer so delovali bivši ameriški voditelji, kot je bivši ameriški obrambni minister in namestnik direktorja Cie, Frank Carlucci in nekdanji ameriški predsednik George Bush Sr.

BCCI: The zenith of financial Zen - Recent - Aurora

Banka BCCI

Britanska finančna oligarhija je neomajno zavezana, da popolnoma uniči vse oblike samostojnih držav na našem planetu in George Soros je eden njihovih glavnih izbrancev za to nalogo. Soros je vključen v različne zlonamerne operacije pod taktirko britanskega imperija, kot je npr. finančno bojevanje za uničevanje nacionalnih valut, vsiljevanje morilske politike za evtanazijo ”neuporabnih jedcev” in masovno financiranje mednarodnih kampanij za legalizacijo mamil.

Edini razlog zakaj imamo v svetu probleme z drogami je ta, ker ga vlade ne želijo odstraniti. Te so prepričale ljudi, da se tega problema enostavno ne da rešiti. Ampak, kako je to mogoče? Vlade imajo na razpolago vsemogoče tehnološke pomene, ki lahko detektirajo vse do najmanjše podrobnosti in tudi pomene za rešitev problemov. Resnica je ta, da vlade tega ne želijo in to je edini pravi razlog. Torej, tukaj obstaja sistem, ki to počne in tako bi morali ugasniti celoten sistem.

Najbolj neposreden način kako ugasniti trgovino z drogami in ustanoviti potrebne pogoje za iskreno politiko v južni in centralni Ameriki je, da se najprej odstrani Georga Sorosa. Zapreti bi morali njegove offshore operacije in mu preprečiti vsakršen dostop do kakršnega koli političnega procesa. George Soros je najpomembnejša oseba v opijskih vojnih operacijah, pa naj si gre za Afganistan, Pakistan ali Mehiko in ostale dele zahodne hemisfere. Potrebno je vedeti, da je trgovina z drogo pokazatelj, da se človeštvo spušča v novo temno dobo. Britanski imperij obvladuje trgovino z drogo in danes, tako kot se je nekoč bojeval Opijsko vojno s Kitajsko v 19.st., danes ugnablja celotno populacijo planeta.

HONOURABLE EAST INDIA COMPANY

Grb East India Company in moto v latinščini: ”Auspicio Regis et Senatus Angliae”, kar pomeni ”S poveljem kralja in parlamenta Anglije”

Afganistan je bil v zadnjih desetletjih na šokanten način preobražen v gigantsko tovarno opija in heroina, kjer je njegova produkcija zrasla med leti 1994-97 za 280%.  Prav tako smo lahko opazili grozljivo nasilje mamilarskih tolp v Mehiki, kjer je bilo v letu 2008 ubitih 5.000 ljudi. Sem sodijo nešteti primeri zverinskih obglavljenj in ritualnega mučenja. Milijoni kmetov v državah proizvajalk mamil, kot sta Afganistan in Bolivija, so postali delovni sužnji kartelov saj jim rušenje njihovih ekonomij ne omogoča drugega načina za preživetje. Prav tako lahko vidimo neprimerljivi dvig svetovne porabe visoko potentne marihuane v Afriki, ki strada, med tem ko proizvaja petino svetovne marihuane. 

Mexico's Drug War Is Taking Worse Turn

Mamilarske vojne v Mehiki

Med kampanijo za predsedniško nominacijo ameriške demokratske stranke leta 1984, je bi Lyndon LaRouche tarča kampanije blatenja, ki jo je vodila NBC TV. Obtožili so ga, da angleško kraljico obtožuje ”razpečevanja mamil”. Več let so bile v medijih naslovnice v stilu ”LaRouche obtožuje angleško kraljico razpečevanja droge”. V inicialnem intervjuju na NBC je bil odziv glede britanske kraljeve družine in povezanosti s trgovino mamil LaRoucheja, da je omenil knjigo Dope, Inc.- Britain’s Opium War Against America (1979), ki je dokazala, da je britanska krona, skozi podpiranje agencij kot je bila East India Company, Honkong&Shanghai Banking Corp. in trgovsko podjetje Jardine Matheson, imela dolgo neprekinjeno zgodovino ilegalne trgovine z mamili. Njegove izjave so bile v veliki meri spremenjene, da bi bile videti neumno. V smislu kot, da ”kraljica Elizabeta II. prodaja vreče heroina iz Buckinghamske palače”. Od takrat je priplavalo na površje ogromno dokazov, ki opravičujejo etiketo nekdanje kraljice Elizabete II., kot vodilno v svetu trgovine z mamili. No, sedaj uradniki Hiše lordov (zakonodajni senat), vključno s kraljevimi svetovalci, odprto zagovarjajo legalizacijo mamil.

DOPE, INC Britains Opium War Against The U. S. (major Expose Of Global Drug Trade) : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet ArchivePrav tako so se odprli tudi zgodovinski arhivi, ki pričajo, da je bila prababica Elizabete II., kraljica Viktorija, zadnjih 20 let svojega življenja odvisna od mamil. Podatki Kraljeve lekarne, ki so jih odkrili javnosti, so odkrili, da je večina članov kraljevega gospodinjstva v času Viktorije, preživelo letne počitnice v gradu Balmoral, kjer so bili pod vplivom raztopin heroina in kokaina.
Who Were Queen Victoria's Grandchildren & How Did Their Marriages Shape Europe? | HistoryExtra

Kraljeva družina odvisnikov

Soros, osebni špekulator kraljice Elizabete II. in sedaj kralja Karla III., na skrivaj upravlja kraljevo premoženje, vodi tudi večmilijonski poskus legalizacije proizvodnje in uporabo mamil v Amerikah. V ZDA je Soros vložil najmanj 15 milijonov dolarjev v Drug Policy Foundation, skupini posvečeni legalizaciji mamil. Ustvaril je svoj lobij za legalizacijo mamil po imenu Lindesmith Center s svojimi sedežem v prostorih Open Society Institute v New York Cityju. Soros je glavni finančnik za legalizacijo proizvodnje kokaina in vzdržuje, na tisoče tako imenovanih skupin za ”človekove pravice” ter združenj gojiteljev koke. Soros donira sredstva za Drug Policy Foundation (DPF), kjer vsako leto dajejo nagrade prominentnim politikom, zdravnikom, policistom in sodnikom, ki združujejo svojo usodo s trgovci z mamili. Vsaka nagrada predstavlja tudi izplačilo večje vsote denarja. Kot npr. župan Baltimora, Kurt Schmoke, je dobil nagrado  in prejel ček za 100.000 dolarjev. Soros je kasneje najavil, da bo Open Society Institute odprl vrata v Baltimoru in razdelil 25 milijonov dolarjev za zasebne agencije socialnih služb, ki se večinoma usmerjajo na rastočo populacijo odvisnikov od mamil.

The Washington Sessions - Drugreporter

Kurt Schmoke

Soros daje v roke denar ljudem, ki agresivno zagovarjajo legalizacijo mamil. Na 10. Mednarodni konferenci glede reforme politike drog, ki ga je sponzorirala DPF v Washingtonu D.C. (1996), so se govorniki spretno izogibali izrazu ”legalizacija drog”, vendar pa je v prispevku z naslovom ”A Hard Look at Hard Drugs: The Legalizers’ Achilles Heel”, DPF aktivist in direktor Criminal Justice Policy Foundation v Washingtonu, Eric Sterling izjavil, da je sam 20 letni veteran boja za legaliziranje drog. Ob tem je napadal vse tiste v občinstvu, ki niso bili pripravljeni podpreti legalizacijo vseh drog, tudi ”crack” kokaina. Soros in njegovi podporniki iz Londona javno protestirajo, da samo podpirajo razprave o ”za in proti” glede ”reforme” politike drog. Vendar pa na koncu vsi njihovi argumenti pridejo do ene same ponavljajoče se trditve, ki so si jo izmislili elitistični karteli. Ta je, da je prohibicija drog, tako kot prohibicija alkohola pred tem, neuspeh. ”Legalizirajte droge in cene bodo padle, kar bo odstranilo spodbudo profita in zmanjšalo nasilje”.

NYC drug users shoot up in broad daylight in Midtown

Ulice New Yorka

Vendar pa je to zavajanje. Namreč, danes je posel z drogami posel, ki je na letni svetovni ravni vreden okoli 400 milijard dolarjev. Ena izmed statističnih pomembnih ugotovitev glede rasti trgovine z narkotiki zadnjih 20 let je, da so karteli sistematično zniževali maloprodajne cene kokaina in heroina, da bi močno povečali velikost trga in število odvisnikov zasvojenih z ubijalskimi drogami. Primer ”crack” kokaina, ki je za revne mestne četrti Amerike odprl poceni kokain, primeren za kajenje, je le najbolj očiten primer tega, da je svetovni kartel sprejel Waltonov primer množičnega trženja z znižanimi cenami.

Sorosova skupina Human Rights Watch/Americas je del proizvodnje mamil kartelov in aparata terorja. Vsako leto namenja milijone dolarjev v propagando drog. V Kolumbiji je Soros postal vodilni finančnik v boju za legalizacijo kokaina in preko Human Rights Watch napadel vladne sile, ki so bile poslane proti plačancem kartelov, ki so pobijali ljudi po vsej regiji. Leta 1990 je mamilarski kartel Medellin vodil operacije umorov in ugrabitev v Kolumbiji, ter objavil pismo s katerim je zahteval, da vlada objavi poročilo Sorosove ”Americas Watch”, ki je označilo vladine protiukrepe kot kršenje človekovih pravic. En teden kasneje je Juan Mendez, vodja kolumbijske Americas Watch Report, pozival k popolni razorožitvi kolumbijske vojske z namenom dovoljenje proste trgovine z mamili. Z uporabo dveh skupin, Andean Council of Coca Leaf Producers in Andean Comission of Jurists, je Soros ustanovil mednarodni projekt ”Coca 95”, za podporo trgovini z mamili v Boliviji in Peruju.

Evo Morales Proposes Creation of Andean Coca Producers Council | News | teleSUR English

Evo Morales predlagal ustanovitev Andean Coca Producers Council

Na konferenci 13. marca 1996 je Andean Commission of Jurists sponzorirala mednarodno srečanje trenutnih znanstvenih študij glede učinkov uživanja koke na človeka, kjer so govorci napadli vladin trud v boju proti trgovini z mamili, kot grožnjo za okolje. S pozivanjem za prosto prodajo vseh drog, vključno s kokainom, heroinom, marihuano in sintetičnimi drogami, je Andean Council of Coca Leaf Producers organizirala oborožen upor v Boliviji. V Peruju je Soros financiral predsedniško kampanijo Alejandra Toleda in s tem zrušil vlado Alberta Fujimorija, ki se je borila proti trgovini z mamili. S tem je državo potisnil v nov kaos.

Bivši perujski predsednik Alejandro Toledo

Da je George Soros del mreže psihopatske elite je potrdila tudi njegova poroka s Tamiko Bolton, katere so se udeležili predstavniki Trilateralne komisije, Svetovne banke in Clintonove globalne iniciative, ki tesno sodeluje z Združenimi narodi. Med udeleženci so bili tudi Bono, predsednik Svetovne banke Jim Yong Kim, predsednik Estonije Hendrik Toomas Ilves, predsednica Liberije Ellen Johnson Sirleaf, predsednik Liberije in premier Albanije Edi Rama.

George Soros,Tamiko Bolton - DER SPIEGEL

George Soros in Tamiko Bolton

Za podporo mojemu trudu, lahko prispevaš donacijo preko aplikacije ”buy me a coffe”, ki se odpre s pritiskom na ikono kozarčka (levo spodaj). Sam mislim, da potrebujemo čim več svobodnih raziskovalcev, ki niso del uradnih medijev in v svet širijo resnico. Za to je potreben čas in vložen trud. Če ju prepoznaš se ti iskreno zahvaljujem.

Ikona ”buy me a coffe”

5 1 glasuj
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link