Nekategorizirano

Kaj ima skupnega komunizem in židovski kabalizem oz. satanizem?

Danes je ena tretjina sveta marksistična! Marksizem je v eni ali drugi obliki sprejet tudi s strani mnogih kapitalističnih držav. Danes poznamo celo kristjane in duhovnike na visokih položajih, ki so prepričani, da med tem ko je imel Jezus prave odgovore kako priti v nebesa, pa je imel Marx prave odgovore, kako pomagati lačnim, zapuščenim in zatiranim. Za Marxa pravijo, da je bil globoko človeški. Njemu naj bi vladala ena sama ideja: ”Kako pomagati izkoriščenim masam?”.

Sam je ugotovil, da to kar jih siromaši je kapitalizem in ko bo ta gnil sistem premagan, bo po tranzicijskem obdobju diktature proletariata, nastala družba, kjer bo vsakdo delal po svojih zmožnostih v tovarnah in na kmetijah, ki bodo pripadale skupnosti in bodo nagrajeni glede na njihove potrebe. Takrat ne bo nobenih vojn, nobenih revolucij, samo neskončno univerzalno bratstvo. 

Cultural Marxism': The Mainstreaming of a Nazi Trope - FAIR

 

Karl Marx je tipična idealizirana podoba, ki jo je ustvarila globalna satanistična elita za svoj specifičen namen. Nič, kar nam o njemu pravijo uradni zgodovinarji in filozofi ni resničnega. Tudi njegov motiv in ideologija, nista bila za človeštvo nikoli dobronamerna, ravno obratno. To, kar ne pišejo zgodovinski učbeniki je to, da je bil Marx za svojo vlogo vzgojen in rigidno indoktriniran vanjo že v otroštvu. Sumimo lahko, da je bil zlorabljen kot otrok. Težko si je drugače razložiti njegovo pesem ”Invokacija tistega v obupu”, kjer je zapisal:

Torej, bog mi je ugrabil vse,

v prekletstvu in usodi.

Vsi njegovi svetovi so izginili!

Nič drugega mi ne preostane kot maščevanje.

Zgradil bom svoj prestol visoko nad glavami.

Hladen, ogromen bo njegov vrh.

Za svoj steber – praznoverni strah.

Za svojega poglavarja – najtemnejša agonija.

Zgodovinar Richard Laufner je leta 1975 dokazal, da Karl Marx ni bil rojen v krščanski družini saj so skrivaje ohranjali svojo židovsko vero. Zaradi tega so dali Marxu ob rojstvu židovsko ime, krščen pa je bil 6 let kasneje, pod imenom Karl Heinrich.  Večina njegovega osebnega življenja, ni bila nikoli razkrita. Profesor M. Mtchedlov, namestnik direktorja Marx Institute, je dejal, da v njegovi zbirki obstaja 100 del, od katerih je bilo ponatisnjenih za javnost samo 13.

10 things you didn't know about Trier - una gola bluTrier, Nemčija

Marx se je rodil 5. maja leta 1818 v nemškem mestu Trier.  Ob rojstvu mu je bilo ime Moses Mordecai Marx Levi. Njegov oče, Hirschel ha-Levi Marx je bil odvetnik na vrhovnem sodišču,  se je leta 1816 oportunistično spreobrnil v krščanstvo in preimenoval v Heimlicha. Njegov oče je bil slaven glavni rabin v Kölnu. Tudi njegov svak je bil rabin. V Mosesu Mordecai Marx Leviju, kasneje znanem kot Karl Marx, sta se združevali družinski liniji židovskih rabinov.

Karl Marx - New World Encyclopedia

Karl Marx

Marx je pripadal relativno premožni družini. Nikoli ni izkusil lakoto v svojem otroštvu in njegovo življenje je bilo dosti bolj lagodno kot življenje njegovih sošolcev. Mladi Marx je hodil v jezuitsko šolo, hkrati pa je hodil tudi v talmudsko šolo, kjer se je učil, da morajo Židje vladati svetu. Talmud med drugim uči tudi:

”Samo Židje so imenovani ljudje, ”gojim” (nevernik) so imenovani živali.” (Baba Batra 114b, Jebamot 61a, Keritot 6b in 7a)

”Če ne-Žid umori ne-Žida ali Izraelita, bo kaznovan. Če pa Izraelit umori ne-Žida, se smrtna obsodba ne more vsiliti. ” (Sanhedrin 57a)

”Tudi najboljši izmed ”gojimov” mora biti ubit.” (Avodah Zara 26b, Tosefoth)

”Lastnina nevernikov (vsi razen Židov) je kot puščava brez gospodarja, kdorkoli jo vzame je pridobil tudi pravico do nje.” (Baba Batra 54b)

Kot vidimo je židovstvo ekstremno rasistična doktrina in to je priznal tudi levi hegelijanec, židovski pisec in prostozidar Heinrich Heine, ki je dejal:”Židovska religija sploh ni religija, je nesreča.” Omenjena ideologija je bila Marxu ”položena v zibelko” oz. je oblikovala njegovo osebnost. Po srednji šoli je študiral na Univerzi v Bonnu in kasneje v Berlinu, svoj doktorat pa dobil v Jeni, kjer so bile zahteve manjše kot v Berlinu. Nanj je imela velik vpliv Heglova filozofija.

Heinrich Heine - Wikipedia

Heinrich Heine

Ljudje se žal še vedno zapletajo v miselne konflikte in ne razumejo npr. Heglovo dialektiko, ki jo skrite družbe in globalna elita uporablja že od začetkov naše civilizacije. Hegel je dialektiko razumel kot proces, medsebojno nasprotovanje med tezo in antitezo, ki vodita v predvidljiv cilj. No, takratni in bodoči ”družbeni programerji”, so se delili v dve skupini, ki sta bili tudi gonilni ideološki sili za preobrazbo sveta.

Georg Wilhelm Friedrich Hegel - Wikipedia

Georg Wilhelm Friedrich Hegel. Njegov oče, Georg Ludwig je bil tajnih davčnega urada na dvoru Karla Eugena, vojvode Württemberga, mama pa Maria Magdalena Louisa, hči odvetnika na Višjem sodišču 

Iz prvih, desnih heglijancev, so izšle korenine pruskega militarizma in želja po združenju Nemčije ter dvig Hitlerja. Ključna imena so bila tukaj: Karl Ritter iz Univerze v Berlinu, ki je bil filmski producent in režiser nacističnih propagandnih filmov, baron von Bismarck, prvi kancler nemškega imperija in zaupni svetovalec kraljice Viktorije v Angliji in še Karl Theodor Dalberg, nadškof v Mainzu in nadškof Svetega rimskega cesarstva, primat Nemčije in predsednik Konfederacije Ren.

File:Bischof Dalberg.jpg - Wikimedia Commons

Karl Theodor Dalberg 

Levi hegelijanci so bili promotorji znanstvenega socializma  in med njimi so bili Karl Marx, Friedrich Engels, radikalni politik in pisec Heinrich Heine, filozof Max Striner in Moses Hess. Bistveno tukaj je to, da sta obe skupini uporabljali Heglovo ”teorijo Države” kot začetno točko. Torej, idejo, da je država superiorna posamezniku in pred njegovimi interesi. Torej, tukaj lahko vidimo, da imajo pruski militarizem, nacizem, marksizem skupne filozofske korenine. 

Why It's Time to Treat the Hammer and Sickle Like the Swastika - Intellectual Takeout

Dve strani iste medalje

In ker vemo, da se vsaka dobra ”teorija zarote” začne s skrito družbo, naj tukaj najprej omenim ”Red Iluminatov”, ki mu lahko sledimo nazaj do Vitezov templjarjev, grških gnostičnih kultov, do Egipta in celo do Atlantide. Iluminati naj bi bili razkrinkani leta 1785, ko je Bavarska vlada razkrila načrte ”bivšega” jezuita Adama Weishaupta, za uničenje krščanstva in kontrolo svetovnih vlad. Žal samo le dobri poznavalci vedo, da so Iluminate vzpostavili jezuiti, torej Vatikan, da bi lahko s kontrolirano opozicijo speljali preobrazbo svetovnega družbenega sistema. Ta proces se odvija še danes, kjer cerkev ”izgublja” svojo moč, da bi lahko prišlo do združitve sveta pod eno svetovno vlado in religijo.

Adam Weishaupt, the Founder of the Illuminati, and His Ideal World

Adam Weishaupt

Weishaupt in Iluminati seveda zahtevajo svoje poglavje, vendar pa naj tukaj povem, da v 18.st. ni bilo konec skrite družbe Iluminatov, kot je zapisala večina zgodovinarjev. Weishauptovi načrti so bili le upočasnjeni saj ostale države niso jemale resno opozorilo Bavarcev. In tako se je le nekaj let kasneje odvila Francoska revolucija in ta revolucionarna sila, se je kasneje ponovno pojavila v Nemčiji pod imenom ”Liga pravičnih”, s podružnicami v Londonu, Bruslju, Parizu in Švici. Liga pravičnih je postala ena najbolj uspešnih revolucionarnih skritih skupin v Franciji in je bila znana kot ”Societies des Quatre Saisons” (Družba štirih letni časov).

Image of elaborately decorated door handles showing the Freemason symbol, Eye of Providence, a single eye encompassed by a triangle surrounded by shining rays of light.

Preden nadaljujemo tole skupno potovanje pa je potrebno povedati tudi to, da obstaja veliko skritih rekov, rokovanj in gest, ki jih uporabljajo skrite družbe z namenom, da lahko prepoznajo drug drugega v javnosti, kot tudi z namenom komuniciranja specifične informacije. Ena izmed ”muder” oz. gest, ki so jo običajno uporabljali prostozidarji na svojih portretih je znana kot ”skrita roka”. Tukaj je ena roka položena delno ali pa v celoti pod srajco ali suknjič, kar nakazuje, da oseba pripada skriti sili, ki deluje v ozadju dogodkov. Torej, pozornost velja!

What does the "hidden hand" represent? : r/conspiracy

”Skita roka”

Vodja Iluminatov Adam Weishaupt je umrl leta 1930 v starosti 82 let. Leta 1934 je vodenje Bavarskih Iluminatov prevzel Guiseppe Mazzini in zasedal ta položaj vse do svoje smrti 1872. Med tem ko je vodil Iluminate, se je dopisoval s satanistom Albert Pikom, ”Suverenim velikim poveljnikom starodavnega in sprejetega obreda prostozidarjev”, južne jurisdikcije ZDA in kasnejšim ustanoviteljem Ku Klux Klana.

Mazzini/Perrin (Photos Prints, Framed, Posters, Cards, Puzzles, Housewares,...) #621853

Guiseppe Mazzini

Albert Pike: Confederate Commissioner, Masonic Demiurge, Apologist for Slavery, Apostate of the Union | Readex

Albert Pike

Mazzini je Pike-a imenoval za vodjo operacij Iluminatov v ZDA. Pike je prevzel teozofski del njihovih operacij, Mazzini pa politični del. Ko so masonske lože Velikega Orienta padle v spore v Evropi zaradi revolucionarnih aktivnosti pod taktirko Mazzinija, je Pikeu predstavil genialni načrt. V pismu mu je napisal:

”Mi moramo slediti federacijam da nadaljujejo kot so, z njihovimi sistemi, njihovimi centralnimi avtoritetami in njihovimi različnimi korespondencami med visokimi nivoji enakega obreda (stopnje), organizirane kot so trenutno, vendar pa moramo ustvariti super obred, ki bo ostal neznan in h kateremu bomo pozvali tiste masone visokih stopenj, ki jih bomo sami izbrali. V pogledu do naših bratov v masonstvu, ti ljudje morajo zapriseči na najvišjo skrivnost. Skozi ta vrhovni obred, bomo vladali celotnemu prostozidarstvu, ki bo postal mednarodni center, bolj mogočen, saj bodo njegove smeri neznane.”

V pismu 15. avgusta 1871 je Pike Mazziniju opisal glavne smernice za prevlado sveta preko treh svetovnih vojn in ustanovitve ”Novega svetovnega reda”. Prva svetovna vojna bi bila uprizorjena, da pripelje carsko Rusijo pod kontrolo Bavarskih Iluminatov. Rusija bi bila potem uporabljena kot strašilo za nadaljnje namere Bavarskih Iluminatov po vsem svetu.

Prej omenjeni pripadnik levih hegelijancev, Moses Hess, je bil član Iluminatov in Marxov židovski mentor. S polnim imenom Moritz Moses Hess, je bil rojen 21. junija 1812 v Bonnu, bogatemu židovskemu rabinu in industrialcu. Med drugim je bil tudi ustanovitelj Nemške social-demokratske stranke, imenovali pa so ga tudi  ”komunistični rabin” in oče socialističnega zionizma. Leta 1841 je ustanovil časnik Rheinische Zeitung in eno leto kasneje je na mesto urednika postavil 24-letnega Karla Marxa. Leta 1921 je o njem izšla knjiga Theodorja Zlocista z zanimivim naslovom, “Moses Hess, der Vorkampfer des Sozialismus und Zionismus”, ki odkriva, da je bil Hess resnično zionist. Hess je del svojih  grozljivih idej o svetu, predstavil v knjigi ”Rome and Jerusalem”.

Moses Hess - Wikipedia

Moritz Moses Hess

Moses Hess je mladega Marxa hitro preoblikoval v socialističnega agitatorja in svojo marioneto. Postal je siva eminenca izza Marxa, ki je nanj intenzivno vplivala in vodila njegovo delo. V Parizu leta 1844 je Hess Marxu predstavil pol-Žida, Friedricha Engelsa, ki je bil 2 leti mlajši. To srečanje je položilo temelje njunega dolgoletnega sodelovanja. Po tem srečanju je Hess napisal:

”Od mene se je poslovil kot navdušen komunist. Tako jaz proizvajam opustošenje.” (Moses Hess ”Selected Works”, Cologne, 1962)

Karl Marx je postal član lože Le Socialiste leta 1845 in večina ne ve, da je 5. julija 1843 v tej loži Iluminatov v Bruslju, masonski voditelj Ragon, podal načrt revolucionarne akcije. Ta je bil kasneje prepisan v Komunistični manifest. Kot vemo je v Manifestu izpisan namen in program Zveze komunistov, s smernicami za proletarsko revolucijo, ki bi zrušila kapitalizem. Loža La Socialiste je poslala predlog belgijski največji avtoriteti, Vrhovnemu zboru Belgije in ti so sklepčno odločili, da sprejmejo njegov anarhistični program,

”ki ustreza masonski doktrini o družbenem vprašanju in da mora svet, ki je združen v Velikem Orientu, z vsemi možnimi sredstvi težiti k njegovemu uresničevanju.” (Bulletin du Grand Orient, June 1843)

Vintage poster – Votez la liste socialiste, une Genève bien gouvernée – Galerie 1 2 3

Leta 1847 sta Marx in Engels postala člana Lige pravičnih, ene izmed podzemnih vej Iluminatov, kjer je Žid Jacob Venedey igral pomembno vlogo. Liga pravičnih (nemško: Bundt der Gerechten) ali Liga pravice je bila krščansko komunistična mednarodna revolucionarna organizacija. Liga pravičnih je bila ustanovljena s strani ”revolucionarnih” židovskih socialistov leta 1836 v Parizu, kot veja izvorne Lige izobčencev, ki se je oblikovala v Parizu 1934. Na 12. maj 1839 je Liga pravičnih, skupaj s sestrsko skrito družbo Letni časi (The Seasons), želela prevzeti oblast v Franciji pod vodstvom židovskih prostozidarjev Josepha Molla, Karla C. Schapperja in ustanovitelja organizacije, prostozidarja Louisa Augusta Blanquia. Poskus je spodletel in Blanqui je bil zaprt. Ostali voditelji so zbežali v London, kjer je Liga pravičnih postala mednarodna podtalna organizacija pod vodenjem Molla in Schapperja. Podoben prevrat so poskusili tudi na Poljskem leta 1931, a brez uspeha.

Jacob Venedey | Portal Rheinische Geschichte

Jacob Venedey 

Leta 1847 se je Liga pravičnih združila z Komunističnim dopisnim odborom, organizacijo, ki sta jo vodila Marx in Engels. Februarja 1848 je Marx že objavil ”svoj” Komunistični manifest pod poveljem masonskega vodstva. Marx in Engels sta bila oba prostozidarja 31. stopnje (Vladimir Istarkov, ”The Battle of the Russian Gods”, Moscow, 2000, p. 154). Kasneje so se Iluminati, ki so operirali pod imenom Liga pravičnih, preimenovali v Ligo komunistov. Tako je Hess pripravil Marxa, da je iz socialistične revolucije naredil religijo. To je Marx naredil skupaj s trgovcem s sužnji in masonom, Jean Lafitte Laflinnejem.

Portrait of Louis-Auguste Blanqui, French socialist and political... News Photo - Getty Images

Portret Louisa F. Blanquieja

Finančna elita in Ilumnati so potrebovali primerno ideologijo za krinko njihove želje po oblasti. Želeli so izpeljati zarotniške načrte, hkrati pa propagirati ateizem s katerimi bi zmanjšali ali odstranili moralne vrednote ljudi. Delavci so bili primerni ”uporabni neumneži” in kot takšni izvrstno orodje, katerega je bilo možno učinkovito manipulirati. Za izpeljavo zarote v imenu delavskega razreda, so morali kultivirati in oblikovati vsemogoče komunistične in socialistične utopije. Hess in Marx sta želela izkoristiti zavist neumnega proletariata, da bi vsilil pekel na Zemlji, kjer naj bi vladali strah, trpljenje, groza in prevara oz. komunizem. 

List of Communist Countries in the World

Zaradi tega je Hess, novembra 1847, predlagal spremeniti Ligo pravičnih v Komunistično stranko. Skupaj z Engelsom je Marx reorganiziral sovjetski izraz ”liga” pred koncem leta. Moses Hess, Karl Marx, Friedrich Engels, Wilhelm Weitling Kriege, Joseph Weydemeyer, Erst in Ferdinand Wolf so igrali pomembne vloge.

The Communist Manifesto - Wikipedia

”Manifest”

Manifest je bil objavljen v Londonu in v dokumentu je Marx samo dalje razvil ideje Weishaupta in Clintona Roosevelta. Ob tem je uporabil zarotniške izkušnje utopičnega komunista in Iluminata Francoisa Noela Babeufa. Na ta način je komunizem in socializem postal kodno ime za program Iluminatov, za ugasnitev moralnih principov.  V svojem delu Kapital je Marx poudaril potrebo po nasilju v socialističnih akcijah. Zapisal je:

”Nasilje je babica, ki pomaga novemu družbenemu boju iz maternice starega.”

François-Noël Babeuf and his role in the French Revolution | Britannica

Francois Noel Babeuf

Slogani kot ”Delavci celega sveta – združite se!” so bili potrebni za pridobitev vojske slepih za pomoč Iluminatom. Razredni boj naj bi opustil veliko osebnih svoboščin in poenostavil izumrtje kulturnih vrednot in stvaritev. Marx je poudaril, da je socializem nemogoč brez revolucije. In seveda, Marxove ”teorije” so bile polne kontradikcij. Njegove ”doktrine” so se ukvarjale samo s tem, da le fizično delo ustvarja vrednost. Sam ni nikoli priznal kreativne misli, za katero lahko rečemo, da v največji meri oblikuje naš svet.

Na ta način je demonstriral vsem z nekaj vpogleda, da so bile njegove teorije namenjene le za vabo delavcem in izkoriščanje njihove intelektualne nezrelosti. Inteligentni in nadarjeni ljudje, ki jih propaganda ni prevzela, so bili obsojeni na izginotje. Rezultat je bil, da marksisti ustanovijo novo in popolno obliko propagande s tem ko so pridigali navadne laži nevednim in nezadovoljnim ljudem. 

Retro soviet propaganda poster set, indusrial backgrounds, workers • adesivos para a parede homem, amostra, modelo | myloview.com.br

Marx je zagovarjal industrializacijo družbe, da bi lahko mase našle zaposlitev. Na ta način bi bili lahko ljudje rekrutirani kot delavci. Ali so proizvodi industrije potrebni ali ne, ni bilo pomembno Iluminatom, niti jih ni zanimalo ali proizvodni proces škoduje okolju. Če bi bili ljudje nezaposleni in imeli čas za razmišljanje, bi lahko bil njihov nasilen režim ogrožen. Samo nekaj mesecev po ustanovitvi Komunistične partije so se začele revolucije v različnih državah. Leto 1848 je postalo veliko leto revolucij.

1848: Anarchism and Revolution in Europe | Robert Graham's Anarchism Weblog

Bivši pruski oficir Johann August Ernst von Willich je postal vodja teroristov, njegov tajnik pa je bil Engels. Kasneje je postal general Unije v ameriški državljanski vojni, kjer je postav slaven zaradi svojih neverjetnih grozodejstev. Liga komunistov je imela v tistem času 400 članov.

Revolucije so se začele po vsej Evropi, predvsem preko židovskih Iluminatov ali njihovih plačancev. Vse se je začelo ko je ”nevidna roka” izkoristila slabo letino leta 1846. Žito je bilo na hitro pokupljeno v velikih količinah. Med 1847-48 so se cene podvojile in potrojile, ko se je hrana pošiljala iz skritih skladišč. Ljudje so stradali in na koncu je prišlo do krvavih uporov. Kupec celotnega žita je bil židovski poslovnež Ephrasi, ki je služil kot krinka Jamesu Rothschildu.

August Willich: PERSON, pictures and information - Fold3.com

Johann August Ernst von Willich

Lenin, Trocki in Stalin so bili financirani s strani kapitalistov iz Amerike, Britanije in Nemčije, z namenom promoviranja Boljševiške revolucije v Rusiji. Vladímir Iljíč Uljánov je gibanju pristopil leta 1890, nato pa spremenil svoje ime v Nikolaj Lenin in nato v Vladimir Iljič Lenin. Tako kot je teroristična organizacija Iluminatov (Jakobinci) v Franciji povzročila padec vladavine Louisa XVI, tako je njihovo aristokratsko bratstvo, ki je operiralo pod imenom Boljševizem, povzročilo padec vladavine ruskega carja in povzročila Rusko revolucijo leta 1917.

Why does the Russian revolution matter? | History books | The Guardian

Lenin 1919

Da bi se ohranjala iluzija, da židovstvo nima ničesar z marksizmom in da je židovska religija ideološka grožnja marksističnemu komunizmu je več komunističnih voditeljev (Marx, Proudhon, Foutnier,..) podalo kritične izjave glede Židov. Leta 1844 je Marx zapisal v svojem članku ”Glede židovskega vprašanja”, da Židje več ali manj kontrolirajo Evropo in da je njihov posvetni bog denar, njihov najbolj pomemben posel pa jemanje denarja od ljudi preko visokih obrestnih mer. Izjavil je tudi: ”Izza  vsakega tirana je vedno Žid.”

Conspiracy Theories and the Jews | My Jewish Learning

To je bila seveda resnica, saj so bili ti komunisti financirani s strani evropskih in ameriških mednarodnih bankirjev. Ideje, ki jih je razvijal Lenin, so prišle direktno iz Marxovega Komunističnega manifesta, te ideje pa so bile vzete iz pisanja jezuitskega agenta dr. Adama Weishaupta. Ta je izpolnjeval navodila iz židovske Hiše Rothschild. Gary Allan v svoji knjigi None Dare Call It Conspiracy, glede Komunističnega manifesta zapiše:

”Še preučite Marxsov Komunistični manifest boste odkrili, da v bistvu Marx pravi, da bo proletarska revolucija ustanovila Socialistično diktaturo proletariata. Za dosego Socialistične diktature proletariata morajo biti dosežene tri stvari. 1. Odstranitev vseh pravic do zasebne lastnine, 2. Razpad družinske enote in 3. Uničenje religije.”

None Dare Call It Conspiracy: Allen, Gary: Amazon.com: Books

Komunizem vsekakor ni bilo gibanje za pomoč potlačenega delavnega ljudstva tega sveta. Komunizem je nastal in bil voden s strani kapitalistov, s strani ljudi, ki kontrolirajo bogastvo sveta proti katerem naj bi se komunizem boril. Zelo malo ljudi ve, da je bil Karl Marx dopisnik in politični analitik za Horace Greeleya, ki je bil lastnik časopisa New York Times. Leta 1849 sta tako Horace Greeley in Clinton Roosevelt finančno podpirala Komunistično ligo v Londonu pri asistenci publikacije Komunističnega manifesta. Ostali financerji so bili angleški milijonar Cowell Stepney in seveda Friederich Engels.

Horace Greeley, American Newspaper Photograph by Science Source | Pixels

Horace Greeley

Potrebno je vedeti, da zaradi veliko anti-židovskih zakonov v Evropi, veliko Židov ni imelo lastnine in so bili zato prisiljeni potovati naokoli. Kjerkoli so se ustavili so se soočili z omejitvami proti njim. Ob koncu 19. st. je bila carska Rusija edina resnična ovira, ki je ostala na poti zavlade Iluminatov nad svetom. Leta 1881 je Theodor Herzl, kazarski Žid, znova ustanovil Zionistično gibanje v Odesi, Rusiji, z namenom ustvariti židovsko domovino v Palestini.

Zionism and its scarecrows - Moshé Machover and Mario Offenberg | libcom.org

Theodor Herzl

Na srečanju organizacije B’nai B’rith v New Yorku leta 1916, je bil Jacob Schiff, predsednik banke Kuhn Loeb&Co., izbran za predsednika revolucionarnega Zionističnega gibanja v Rusiji. Nato je 13. januarja 1917, Žid Leon Trocki, prispel v ZDA in prejel ameriški potni list. Bil je viden, kako je obiskoval rezidenco Jacoba Schiffa.

Montefiore Hospital: Jacob Schiff's Magic Mountain (Part 3) – Scientific Inquirer

Jacob Schiff

Na srečanju sta Schiff in Trocki govorila o zionističnih nemirih v Rusiji in o tem kaj so se naučili ob neuspelem poskusu prevrata carja. Jacob Schiff je financiral trening upornikov, predvsem Židov, iz New Yorka, na ozemlju v lasti Rockefellerjeve Standard Oil Company. Ko so bili izurjeni v gverilskem bojevanju, so uporniki zapustili ZDA z 20 milijoni dolarji, ki jim jih je dal Jacob Schiff. Odpotovali so na ladji SS Kristianisfjord in tam sprožili Boljševiško revolucijo z namenom, da Kazarji dobijo nazaj Rusijo.

Lenin, Stalin, Marx in ostali glavni komunisti so bili vsi prostozidarji. Tudi Gorbačov in Jelcin sta bila, kot vsi ostali, člana lože Velikega orienta iz Francije, kot tudi sovjetskega ”konsistorija”, imenovanega ”Stari trg oz. kvadrat”, zgradbe, kjer je imela komunistična stranka svoj administrativni štab. Albert Mackey, mojster 33 stopnje je v svoji avtoritativni  Encyclopedia of Freemasonry zapisal, da so bili Aleksandr Kerensky (Leninov naslednik) in vsi ostali zarotniki revolucije proti carju, masoni.

Hidden hand Masonic sign | Masones, Signos masónicos, Consejos de yoga

Vladimir Lenin

Tukaj pridemo do modificiranega kotnika in šestila francoskega prostozidarstva in njihove Lože velikega Orienta.  Ta loža in njeno članstvo je odločno anti-krščansko in prokomunistično. Leta 1877 je loža razglasila, da ”Boga ni, obstaja samo človeštvo”. Tako so sprejeli razlog, kot njihovega ”boga” in prejšnji simbol G, zamenjali s komunističnim srpom in kladivom.  To, česar pa se ne zaveda tudi večina prostozidarjev pa je to, da so vse prostozidarske organizacije sveta, skrivaje vodene s strani židovskih gospodarjev, ki delujejo izza zastora.

Aleksandr Kerensky | Europe Centenary

Aleksandr Kerensky

Voditelji komunizma so bili dobesedno vsi Židje ali židovske rase in krvne linije. Leninov muzej v Rusiji je do danes že priznal, da je bil Vladimir Lenin kripto-Žid (kripto – prikrit). Lenin je bil poročen z Nadezhdo Konstantinovno Krupskayo, Židinjo iz nekdanje poljske aristokratske družine Krupski (izvorno ”de Krupe”). Lev Trocki, Leninov namestnik in množični morilec je bil Žid, ki je živel v Bronxu, New Yorku, pod pravim imenom Lev Bronstein.

Bloody ice-climbing axe that killed Trotsky resurfaces | Daily Mail Online

Lev Trocki

Stalin je bil na pol Žid, in jidiš je bil edini jezik, ki se je govoril v hiši v kateri je živel kot deček v Gruziji. Njegov pravi priimek je bil Džugašvili. Stalin se je skrivaje v tretje poročil z nečakinjo svoje desne roke, žida Lazarja Moisejeviča Kaganoviča. Lazar je bil vodja železnice, ki je odvažala zapornike v ”gulage”. Z Roso Kaganovič naj bi Stalin živel že ko je bil še v zakonu z drugo ženo Nadezhdo Alliluyevo, ki je nato naredila samomor.

Suchen Sie nach Soviet politicians Lazar Kaganovich (L) Fotos und über 100 Millionen weiteren aktuellen Bildern und Stockfotos bei IMAGO. Täglich werden Tausende neue hochwertige Bilder hinzugefügt.

Lazar Kaganovich in Grigory (Sergo) Ordzhonikidze

Stalinova hči Svetlana iz drugega zakona, ki je leta 1957 zbežala v ZDA, se je poročila s Kaganovičevim sinom Mihailom, nečakom njene mačehe. Stalin in Rosa naj bi imela hči, kateri so zakrili izvor.  To naj bi bila Naina Iosifovna Girin. Kot vemo je ime ”Iosifovna” ruska različica svetopisemskega Jožef oz. Jozef ali Josip, torej Stalinovega imena. Naina se je poročila z Borisom Jelcinom s katerim sta bila prikrita Žida. Naina pomeni ”zlobni genij ali čarovnica”. Izvorno židovsko ime Borisa Jelcina je bilo Baruch Ellia in je bil dober prijatelj z Davidom Rockefellerjem.

Joseph Stalin Hidden Hand - Illuminati SymbolsSH Archive - Hidden Hand gesture: what is its true meaning? | stolenhistory.net - Rediscovered History of the World

Josip Stalin

V svojem delu o komunizmu z naslovom ”Under the Sign of the Scorpion”, švedski pisec Jiiri Lina piše, kako je v svojih zadnjih mesecih, poblazneli Vladimir Lenin, uničenega telesa in možganov s strani spolno prenosljivega sifilisa, zahteval, da se ga vsako noč na vozičku odpelje na balkon. Tam je več ur, jezni Lenin tulil v luno kot ranjeni volk. Marx, Lenin in ostali komunistični voditelji so bili homuseksualni perverzneži. Večina so bili pedofili, ob tem pa so uživali v degradiranju in mučenju žensk. 

The Last Weeks of Valdimir Lenin's Life

Vladimir Lenin v zadnjih tednih življenja

Celotno komunistično revolucijo Boljševikov so financirali židovski Rothschlidi in židovski Warburgi iz Nemčije v sodelovanju z židovskimi Warburgi in židovskimi Schiffi iz ZDA. Komunizem je bil židovski vse od njegovih temeljev. Marxovi pogledi in njegovi klasični teksti, Kapital in Komunistični manifest, so bili ideološki izrazi židovske Kabale. Ta je tudi osnova Marxove teorije dialektičnega materializma in evolucije ekonomskega razreda, ki je bila podpora Heglovi dialektiki in Weishauptovem iluminizmu. Iz kabalističnega lonca je izvirala tudi knjiga Morals and Dogma, velikega prostozidarskega mojstra Alberta Pikea. Videti je, da vsa uničujoča gibanja in ideologije izvirajo iz židovskega kabalizma in rabinske magije ter despotizma, kar poznamo pod skupnim izrazom satanizem.

10 Facts about the controversial Freemason Albert Pike | FraternalTies

Veliki mojster 33. stopnje Albert Pike

Vse od Lenina do Putina imamo nepretrgano linijo naslednikov židovskega kabalizma pod krinko komunizma in današnjega demokratičnega kapitalizma. Židovski kabalizem je temelj satanizma in tako kot vsi pripadniki vladajočih dinastij in njihovi ožji podporniki ter člani okultnih združb, je tudi Marx šel skozi globoko indoktrinacijo. Kot mlad študent je šel Marx skozi popolno preobrazbo v kateri je začel sovražiti Boga. Marx je zapisal, da se je želel maščevati ”Tistemu, ki vlada zgoraj”.

Svoje sovraštvo in uničevalno nagnjenje do boga in življenja je Marx opisoval v svojih pesmih, ki so bile objavljene za časa njegovega življenja v Berlinu pod naslovom ”Wild Songs” 23. januarja 1841. Šlo je za 40 pesmi in dramo v verzih z naslovom ”Oulanem”. Naslov naj bi bil anagram imena ”Emanuel”, kar pomeni ”Bog je z nami”, vendar pa je to ritualistično ime za Satana. Malokdo ve, da se je Karl Marx pridružil tudi Satanistični cerkvi Joane Southcott, ki naj bi bila v kontaktu z demonom Shilohom. No, njegova nedokončana pesem z naslovom ”Oulanem” se glasi:

’’Svet, ki se razteza med mano in breznom,

razbil bom na koščke s svojimi trajnimi kletvicami.

Objel bom njegovo ostro resničnost:

V objemu mene bo svet nemo minil,

In potem se potopi v popolni nič,

Poginil brez obstoja – to bi bilo res živeti!’’

Satan's Mistress: The Extraordinary Story of the 18th Century Fanatic Joanna Southcott and Her Lifelong Battle with the Devil: Lewis, Val: 9780953045808: Amazon.com: Books

Knjiga o Joanni Southcott (masonski simbolizem v črkah A)

V drugi svoji pesmi je Marx obljubil, da bo zvabil človeštvo s seboj v pekel v spremstvu Satana. Marx je bil navdušen nad idejo človeškega moralnega opustošenja. V svoji poeziji je sanjaril o paktu s Satanom. Še posebno ga je fasciniralo nasilje. Človeštvo je označil kot ”opice hladnega boga”. Satanistična stran Marxa se nedvomno zrcali v številnih njegovih pesmih, kjer napada Boga in se postavlja na stran hudiča. V nekaterih pesmih se enači z Bogom, kjer ima moč nad vso kreacijo. V delu pesmi z naslovom ”Human Pride”, Marx odkrije njegovo željo zamenjati Boga s samim seboj:

’’Besede, ki jih učim, so vse pomešane v hudičevo zmešnjavo.

Tako si lahko vsak misli, kar hoče.

S prezirom bom vrgel svojo rokavico v obraz sveta,

in glej propad tega pritlikavega velikana,

katerega padec ne bo zadušil mojega žara.

Takrat bom kot božji in zmagovit taval po ruševinah sveta.

In če bom svojim besedam dal aktivno moč,

se bom počutil enakega Stvarniku.’’

Prve dve vrstici pesmi razložijo tudi eden od glavnih namenov marksizma – ustvarjati zmedo. Z zvito uporabo besed, komunisti prepričajo ljudi, da lahko mislijo karkoli želijo, da se jim ni potrebno ubadati s tem kaj je prav in narobe saj je morala ’’subjektivna’’. In ko je to prepričanje položeno v temelje družbe, lahko komunisti izvajajo anarhijo. Nekaj verzov iz pesmi ”The Fiddler” so še bolj nazorne v odkrivanju Marxovega obsesivnega čaščenja Satana:

’’Dokler srce ne začara, dokler se čuti ne zavijejo:

S Satanom sem sklenil dogovor.

S kredo piše znake, premaga čas zame,

smrtni pohod igram hitro in brezplačno,…”

Vse te pesmi kažejo na osamljeno, psihično poškodovano osebo, ki je jezna na vse, na Boga, jezna na družbo, jezna na človeštvo in jezna na vse drugače misleče. Pravzaprav se zdi, da njegovo željo po uničenju vodi spoznanje lastne nepomembnosti in ničvrednosti, kar lahko nakazuje tudi na zlorabo v otroštvu. Duh teh pesmi je bil prav tako očiten tudi v Komunističnem manifestu in njegovih kasnejših govorih. Tako je 14. aprila 1856 dejal: ”Zgodovina je sodnik, proletariat njen izvršitelj.” Marx je našel veliko užitka pri govorjenju o terorju, o hišah označenih z rdečimi križi, ki označujejo, da je naseljene potrebno ubiti.

File:Karl Marx, 1875.jpg - Wikimedia Commons

Karl Marx, židovski radikalec, ki je navdahnil Lenina in Trockega s svojimi komunističnimi teorijami, je bil skriti Visok satanistični svečenik (Marx and Satan; Richard Wurmbrand). Na uradnem portretu Marx prikazuje enigmatično masonsko gesto ”skrita roka” 

Genologija židovskih kabalistov teče preko Aškenazi židov iz Kazarije, katerih skrita tradicija vključuje človeška žrtvovanja, kanibalizem in zlorabo otrok, tudi lastnih. Ta genologija prenaša nekakšen ”psihopatski gen” preko svojih potomcev že tisočletja. Njihovi potomci trdijo svoj izvor iz židovske svečeniške kaste imenovane ”Kohanim”, ki naj bi izvirali iz enega od 12 židovskih plemen, Levitov. To se razkriva v nekaterih njihovih priimkih kot so: Cohen, Coen, Kohn, Kahn, Kagan, Kogan in  Levy, Levin, Levine, Lewin,… Tradicijo, ki jo prakticirajo imenujemo ”rabinska kabala”. Njihov namen je:

”Izrael mora ustvarjati žrtvovanja Satanu, da bo lahko zapustil Izrael nemoten.” (Zohar 2:33a)

”Zlobni impulz je dober in brez zlobnega impulza Izrael ne more prevladati v svetu.” (Zohar 1:61a)

Vse do nedavnega sta bila dva čeka napisana na Karla Marxa s strani Nathana Rothschilda na razstavi v Britanskem muzeju, kar odkriva globoke povezave s to satanistično družino. A to ni edina povezava z njimi! Namreč, ena od Marxovih babic je bila Nanette Salomon Barent-Cohen, ki je pripadala bogati družini iz Amsterdama. Njena sestrična se je poročila z Nathanom Mayerjem Rothschildom in rodila barona Lionela Nathana Rothschilda.

How closely was Karl Marx related to the Rothschild family? - Quora

Finančno stran načrtovanja Lige komunistov je vodila družina oz. ”Hiša Rothschild”, ki je obogatela s svojimi povezavi s Francosko revolucijo, ko so si imperiji in kraljestva pri njih sposojali ogromne količine denarja. Rothschildi so imeli najboljši informacijski sitem v Evropi, ki so vedno uspeli dostaviti najbolj ključne novice preden so jih dobili ostali. Leta 1847 je Lionel Rothschild postal prvi židovski član britanskega parlamenta. 

Lionel de Rothschild - Wikipedia

Lionel Rothschild

Seveda ni naključje, da je rdeča barva tudi barva revolucije. Ta simbolizira prelivanje krvi in je tudi barva Rothschildov, katerih priimek izvira iz imena hiše njihovega prednika. Gre za ”Rdeči ščit” oz. Rothschild”. Namreč Adam Weishaupt in Hiša Rothschild so bili tisti, ki so začeli komunistično religijo in politično gibanje, ki je v ozadju predstavljala ogromen satanistični obred žrtvovanja. 

Red Baphomet Pentagram of The Church of Satan" Sticker for Sale by hclara23 | RedbubbleCommunist Red Star Laurel Wreath Stock Vector (Royalty Free) 65941093 | Shutterstock

Tako komunisti in delavci še danes praznujejo 1. maj kot rojstni dan svojega gibanja, vendar pa je to rojstni dan Iluminatov, ki jih je Weishaupt ustanovil 1. maja 1776. Seveda ima ta dan starejše okultistične oz. satanistične pomene, ki se skrivajo pri Keltih. Ti so na ta dan opravljali žrtvovanja živali in ljudi. V starodavni egipčanski religiji je rdeča barva predstavljala boga Seta (Set – Sat – Sat-an), prav tako je bil rdeči mak svet boginji Ceres, boginji žetve.

poppies | ferrebeekeeperForward to the bright future of socialism\!”: the role of images and symbols in promoting collectivization in Soviet Ukrain

Boginja Ceres

Tudi obraz boga vina, Dioniza, je bil občasno pobarvan z rdečo barvo. Potrebno je vedeti, da pri raziskovanju okultne tradicije, je rdeča barva vedno barva ognja, zlobe in uničenja. Tudi hudič je včasih prepoznan kot rdeča zver. Ali ni komunizem danes prepoznan kot ”rdeča pošast”? Tako tudi ni naključje, da komunisti uporabljajo ”pentagram” oz. peterokrako zvezdo, kot enega izmed njegovih simbolov. Gre za energijski vzorec, ki odpira portale preko katerih naj bi praktikanti komunicirali z drugimi bitji oz. demoni. Za odpiranje portalov potrebujete energijo, ki jo satanisti dobijo z žrtvovanji ali trpljenjem svojih žrtev. Barva krvi je rdeča!

1,675 Communist Party Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Rdeča zvezda s srpom in kladivom

Komunisti so za svoj simbol sprejeli tudi kladivo in srp za svoj uradni logo. Za starodavnega boga Saturna ( Sat-urn) so dejali, da nosi srp kot simbol smrti. Okultisti vidijo planet Saturn kot predstavitev Satana, ker je 6 planet od sonca in zaradi vloge, ki se mu pripisuje v mitologiji. On je tudi bog kovačev, Kronos, katerega orodje je kladivo.

Is the Communist Hammer & Sickle Based on the Symbol of Saturn? : r/conspiracy

Srp in kladivo

Slavni in pogumni ruski pisec, Aleksander Složecin (knjiga: Together For Two Hundred Years), ki je bil poimenovan ”vest 20. stoletja” je služil 8 let v sovjetskem sistemu zaporov. Danes ga sovražijo najvišji Židje v ZDA in sveta saj je razkril židovsko vodenje genocida milijonov komunističnih žrtev ”gulagov”. Danes vemo kako so Lenin, Trocki in ostali židovski zarotniki iztrebili dinastijo Romanov leta 1917 in vzpostavili svoj boljševiški totalitaren sistem. Rezultat so bili nočni atentati in zapiranja tisočih nedolžnih moških, žensk in otrok, katere je neusmiljena varnostna služba zaprla v tisoče koncentracijskih taborišč, poimenovanih ”gulagi”. Največje število žrtev so bili kristjani saj so Židje sovražili Jezusove sledilce. Vse skupaj je bilo ugrabljeno in ubito okoli 66 milijonov nedolžnih ljudi. Umrli so grozljive smrti s strani židovskih odredov ”Ivan Grozni”. 

Ausstellung Gulag Uniform

Štirje poveljniki ”gulaga”

Solžecin zapiše, da je preko 60% komisarjev, ki so vodili taborišča v SSSR, bili Židje. Ostali zgodovinarji ocenjujejo, da jih je bilo 80%. Vsak vodja zloglasne ČEKA, KGB in skrite policije je bil Žid, vključno z ”mesarjem” Lavretijem Pavlovičem Berio. Beria je bil Gruzijec kot Stalin, ki ga je klical ”moj Himmler”. Vključen v revolucionarne aktivnosti od svojih najstniških let in vodja skrite policije v Gruziji v svojih dvajsetih, je nadziral čiščenja v regiji. V Moskvo je prispel 1938 kot namestnik Nikolaja Ježova, ”krvoločnega škrata”, vodje sovjetske skrite policije.

Yezhov hi-res stock photography and images - Alamy

 Nikolaj Ježov

Kmalu je nasledil Ježova, kateri je bil ustreljen po ukazu Stalina in na prigovarjanje Berie, ki je nato vodil sovjetsko mrežo taborišč. bil je znan po svojemu sadističnemu uživanju ob mučenju in svoji nagnjenosti pretepanja in posiljevanja žensk in zlorabe mladih deklet. Nekoč je dejal: ”Pripeljite mi človek, jaz bom našel zločin.”

17 Beria Videos and HD Footage - Getty ImagesBeria with Stalin in the background and Stalin's daughter Svetlana

Lavrenty Beria na sredini (levo) in s Stalinovo hčerjo Svetlano (desno)

V primerjavi s sovjetskimi komunisti, so bili nacisti amaterji. Resnični holokavst se je zgodil v Sovjetski Zvezi in veliko teh smrti in mučenj, se je zgodilo že preden so nacisti zgradili svoje prvo taborišče. Še več, nacisti so se učili od Sovjetov. Namreč, sovjetska tajna policija ČEKA je bila ustanovljena 20.12.1917, njen prvi direktor pa je bil poljski žid Feliks Edmundovič Dzeržinski, ki je bil kasneje tudi notranji minister ZSSR.

Felix Dzerzhinsky - Wikidata

Feliks Edmundovič Dzeržinski

Samo dve leti kasneje je ČEKAzaposlovala več kot 100.000 ljudi in bila najbolje financirana služba.  Nekateri zgodovinarji trdijo, da je bila ČEKA odgovorna za 300.000 smrti. Ta boljševiška represivna arhitektura je tako navdušil naciste, da je direktor SS-a, Heinrich Himmler poslal Heinricha Müllerja v Sovjetsko Zvezo, da je preučil sistem ČEKE v času njihovega prikritega vojaškega sodelovanja. Leta 1939 je zamenjal Reinharda Heydrica na čelu nemške tajne policije GESTAPA in postal arhitekt iztrebljanja ujetnikov v koncentracijskih taboriščih.

Dve strani iste medalje

Komunizem je uničil hierarhično, neenako in sakralno družbo. Vzpostavil je egalitarizem in iz družbe pregnal boga, vero v nekaj višjega, pod pretvezo ”opija naroda”. Marksizem je manj ekonomska teorija, kot stanje uma iz katerega so razvite določene teorije in prakse. To stanje uma je skupinsko usmerjeno in vključuje pogled človekovega naravnega stanja v skupnosti. Kjer liberalci poudarjajo individualno odločanje in ekonomijo trga, pa podporniki komunizma iščejo rešitve mimo denarja kot oblike trgovanja v družbi v kateri ljudje delajo kot skupnost in skupaj ustvarjajo odločitve na način, da podpirajo vse ljudi v družbi. Komunistične družbe, v preteklosti in današnje, so komunistične le v imenu.

Podobnost med grbom ZSSR in logom Združenih narodov

Ob tem opazujemo danes, kako se danes Rusija uporablja za strašenje zahodnih držav, ki bodo prisiljene v supernacionalne povezave v katere ne bi nikoli stopile same po sebi (NATO, Združeni narodi). Imeti Rusijo za sovražnico podpira mednarodno poslovanje z orožjem, kjer profitirajo mednarodni židovski oz. iluminatski  bankirji. In mnogi verjamejo, da je Vladimir Putin, katerega mama je bila Židinja (priimek Shamalova), rešitelj sveta (https://www.prebujanjezavesti.si/nekategorizirano/2088/ ).

Putin is not Jewish but the president of Ukraine is - UnpackedIs Putin Jewish? - Quora

TOPSHOT - Russian President Vladimir Putin arrives at the remembrance... News Photo - Getty ImagesPutin attends unveiling of Moscow's first major Holocaust monument | The Times of Israel

Ukraine invasion puts Chabad 'between a rock and a hard place' – J.

The best of /r/vexillology — Un flag but it's communist… from /r/vexillology ...

5 1 glasuj
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
0 Komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link