Islamizacija

Vojna v Evropi: Načrtna islamizacija in destabilizacija Evrope

Večji del evropskega prebivalstva se ne zaveda tihega in načrtnega truda globalistov in njihovih organizacij, ki počasi pripravljajo razmere za izbruh nasilja po vsej Evropi. Življenje prebivalcev in živali je že sedaj ves čas ogroženo preko cepiv, razprševanja strupov po nebu in površju, elektromagnetnega sevanja (5G), slabšanja ekonomskih razmer,…. Vse to, poleg vojne v Ukrajini, pa je seveda šele začetek tega, kar se pripravlja za destabilizacijo celotne Evrope. Namen destabilizacije je razpad nacionalnih držav, ki je potreben za sprejetje enotne globalne ekonomske skupnosti, znane kot Novi svetovni red. Za to je potrebno izbrisati nacionalne suverenosti in jih predati pod vodstvo Združenih narodov in globalno kontrolirane centralizirane vlade.

Večina Slovencev ne razume, da je odstranitev ograje na južni meji Slovenije s strani premierja Roberta Goloba, usklajeno z načrti globalistov, katerim so sledile tudi vse predhodne vlade. S tem se je dramatično povečalo število ilegalnih migrantov in trgovina z ljudmi. Tukaj gre za eno izmed orodij za dosego omenjene skupne svetovne vlade.  Gre za ”Krizo migracij”, kjer mediji, politiki in nevladne organizacije financirane s strani globalistov, nameščajo prizore ”ubogih” imigrantov, ki prihajajo k nam brez vsakršnega imetja (pa vendar z najnovejšimi telefoni) z namenom golega preživetja. Vsi omenjeni, se zelo trudijo, da bi omehčali srca ljudi, ki naj bi v svoje domove sprejeli svojo, kot je videti, demografsko zamenjavo. Če podvomite oz. nasprotujete tej razlagi, vas napadejo z obtožbami kot npr. ”kako ste lahko tako nesočutni in ne želite pomagati pomoči potrebnim”.

Mass migration guided by mobiles and social media – The Irish Times

Migranti, ki so vodeni s pomočjo telefonov in družbenih omrežij

Lahko se spomnimo, kako je leta 2016 zloglasni George Soros najavil, da bo doniral 500 milijonov dolarjev evropski in ameriški pomoči beguncem. Pojasnilo kje in kako bo porabljen ta denar je takrat zavrnil podati. Očitno je šel ta denar, kot bomo spoznali kasneje, tudi za nakup flote ladij s katerimi danes prevažajo na tisoče beguncev. Namreč, sledi vpletenosti Sorosovih fundacij, lahko danes najdemo vsepovsod pri begunski krizi v EU. S tem valom je povezana tudi nekdanja nemška premierka Angela Merkel, ki je leta 2015 sprejela odločitev, da Nemčija z odprtimi rokami sprejme na tisoče beguncev. Brez vprašanj in brez omejitev! Več kot milijon beguncev, ne samo iz Sirije, so odbrzeli v Nemčijo in druge države EU. Ko se je oglasila opozicija je Merklova dejala: ‘‘Imam načrt.”

Janšo podprla tudi Merklova - Žurnal24

Angela Merkel in Janez Janša

Načrt so naredili pri možganskem trustu, ki ima pisarne v Berlinu, Bruslju in Istanbulu pod imenom ”The European Stability Initiative” (ESI). Glede na načrt Merklove 2016, naj bi Nemčija podelila azil 500.000 sirijskim beguncem v Turčiji, ob 1 milijonu dodatnih beguncev iz leta 2015. Načrt je bilo sprejeti na stotisoče beguncev v Nemčijo in ostale države EU, brez omejitve števila in to poimenovati ”nova normala”. Ko so prihajale horde migrantov, so novinarji in politiki zatrjevali, da gre za visoko izobražene ”atomske fizike” in poudarjali pomen ”multikulturnega bogatenja”. In kakšen je bil rezultat?

No, nemška statistika za leto 2017 je pokazala, da migranti povzročijo več kot ducat posilstev in spolnih napadov na dan. V primerjavi z letom 2014 je to 300% več. Državna policija Bundeskriminalamt (BDK), je v prvih 9 mesecev leta 2017 poročala o 3466 primerov (13 dnevno). V letu 2016 jih je bilo 9 dnevno, v 2014 5 dnevno in v 3013 2 dnevno. V letu 2018 je številka zrasla na 18 posiljenih Nemk na dan. Prav tako je poraslo število skupinskih posilstev nenemških prebivalcev in to za 120%, kljub temu, da ti predstavljajo manj kot 13% prebivalstva. Ob tem direktor BDK-ja, Andre Shultz, ocenjuje, da se 90% spolnih zločinov ne pojavi v službenih statistikah. 

Five myths about the refugee crisis | Refugees | The Guardian

”Atomski fiziki”

Nemška policija večkrat izpušča omembo migrantov v svojih poročilih. Če že, pa uporabljajo politično korektne izraze kot ”južnjaki”, ”moški temne polti” ali kombinacijo obojega. Ta praksa ima cilj prikriti morebitno povezanost napadalcev z islamom. Oblasti in predvsem levičarski liberalni globalistični mediji vse te napade predstavljajo kot izolirane incidente, da se ne bi razmahnili neželjeni antimigracijski občutki. Veliko posilstev in spolnih napadov se zgodi na javnih prevozih, vozilih in avtobusnih in železniških postajah. Problem v Berlinu je akuten saj je bilo v letu 296 poročil v napadih v avtobusih in vlakih. Potrebno je vedeti, da je v Nemčijo leta 2014 prišlo 500.000 migrantov, leta 2015 se je to število podvojilo na 1 milijon, v letu 2016 pa je dosegla neverjetnih 2.6 milijona prijav za azil. Nemška univerza je odkrila, da je 10.4% povečanje kriminala povezano z prihodom migrantov v južno regijo države.

40% of Germans Fear UN Migration Pact Will Result in More Migrants

Povečanje kriminala se je zgodilo v letu 2015 in 2016 na višku evropske migracije, ko je nemška kanclerka Angela Merkel ignorirala evropska pravila in dopustila odprto politiko za vstop migrantov in vojnih območij v Siriji. Glede na študijo Univerze Uporabnih znanosti v Zurichu, je več kot 90% omenjenega 10.4% povečanja v poročanih nasilnih zločinih, pripisanih mladim moškim migrantom v južni Nemčiji. Ogromen val migrantov je poplavil Evropo leta 2015 iz držav preko Grčije in Turčije, kar je peljalo v več kot milijon migrantov, ki so zaprosili azil v Nemčiji.

Horrific news from Sweden about sexual assaults by immigrants - Fabius Maximus website

Islamizacija Evrope pomeni posledično uvajanje šeriatskega prava, kar bo potegnilo Evropo nazaj v mračni srednji vek. Tam bodo naivni liberalni levičarji prve in najslajše žrtve. Ti bodo najprej konzumirani zaradi nerazumne samomorilne multikulturne tolerantnosti, ki bi bila le par desetletij  nazaj, nepojmljiva za vse generacije njihovih prednikov. Vse to ni nič novega in zgodovina se ponavlja. To pot je že prehodil Rim, ki je želel absorbirati ”barbare”. Sledila je degeneracija in utapljanje v dekadentnosti in perverzijah. Rimljani so se vse manj ženili in redkeje oblikovali družino. Tako so imeli manj otrok, ženske pa so vse bolj začele poudarjati pomembnost svoje družbene podobe, imetja in ekonomske neodvisnosti, kar je oblika feminizma. Rezultat tega je bil ta, da je družina izgubljala pomen. In kot vemo je družina temeljna celica družbe. 

K rušenju družine pripomore tudi s homoseksualizacijo prežeta ”politična korektnost”, ki promovira LGBT. In tako kot tukaj, se tudi glede migrantov ne smejo postavljati razumska vprašanja. Npr. kako to, da so večinoma moški migranti pustili ženske in otroke v vojni, čeprav so vojaško sposobni? Ali ni običajno ravno nasprotno? Kako to, da mladoletni migranti izgledajo stari 35 let? Zakaj so vsi rojeni na isti datum? Zakaj so ta zdravorazumska vprašanja prepovedana?

Refugee crisis: Hundreds break through Hungarian police lines near Serb border | CBC News

Če bi želeli dokaze o tem kdo stoji izza usmerjanja migrantskih tokov, potem lahko pogledamo v leto 2015, ko je poročevalec Sky News, Jonathan Samuels, na grškem otoku Lezbosu našel nekaj, kar je postalo znano kot ”Rokovnik migranta”. Knjižica vsebuje zemljevide, napotke in telefonske številke organizacij, ki bi lahko pomagale migrantom. Med njima sta Rdeči križ in Agencija ZN za begunce (UNHCR). Med tistimi, ki so izza te knjižice sta organizaciji WatchTheMed-Alarmphone in w2eu, kar pomeni ”Welcome To Europe”. Njihovi z indoktrinacijo prežeti prostovoljci, nudijo brezplačno pomoč za vodenje preko države. Ti prostovoljci so prepričani, da: ”Gre za reševanje življenj migrantom. Oni se odpravijo na pot v vsakem primeru, tako da je bolje jim dati napotke.” Spletna stran we2eu pravi: ”Pozdravljamo vse potnike na njihovi težki poti in vam želimo dobro potovanje – zato, ker je svoboda gibanja pravica vseh!”

Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants | World News | Sky News

Jonathan Samuels in ”Rokovnik migranta”

Kasneje je postalo jasno, da so bila ta navodila, napisana v arabščini, dana beguncem pred prečkanjem Mediterana s strani skupine imenovane ”Welcome to the EU”. Skupina je direktno financirana s strani Open Society Foundation zloglasnega Georga Sorosa. Prav tako je škandal leta 2020, razkril vohunjenje in sodelovanje evropskih nevladnih organizacij na Lezbosu v Grčiji, kjer je 33 zaposlenih iz štirih nevladnih organizacij s sedežem v Nemčiji, Avstriji in Norveški, imelo direktni dostop do turške vlade in dostop do turških internetnih strani, ki so zahtevale posebne šifre za vstop. Ob tem so bili povezani z norveško in avstrijsko državljanko, ki sta 2 leti živela na obalah Turčije in koordinirala ilegalne migracijske tokove v Grčijo.

Ženski sta dobivali informacije iz zaprtih internetnih strani turške vlade in nemudoma obveščali imigrante na turški obali, kje se nahaja grška mornarica in obalna straža, da bi lahko neovirani prispeli na Lezbos. Vpletene nevladne organizacije so:  Mare Liberum (iz Berlina), ki operira z ladjo Mare Liberum in jahto Sebastian K. , Sea Watch z ladjo Sea-Watch 4, FFM in Josoor. Med temi dogodki je bilo jasno, da so nevladne organizacije ustanovljene s strani Sorosa, skupaj z turško vlado in Muslimansko Bratovščino vmešane v kriminalne aktivnosti kot je vohunjenje in ropanje z namenom, da tihotapijo nelegalne imigrante v Nemčijo in ostale države EU. 

File:Mare Liberum Ship by Maria Klenner.jpg - Wikimedia Commons

Mare Liberum

Muslimanska Bratovščina danes deluje kot posrednik med Savdsko Arabijo in Egiptom. Okultno podzemlje sufizma, njihove  skrite šifre in mreža celic je pomagalo razviti Muslimansko bratovščino, da funkcionira učinkovito kot teroristična organizacija in vohunska mreža. Muslimanska bratovščina je danes ime svetovnega sunitskega islamističnega gibanja, ki je ustanovilo več religijskih in političnih organizacij na Srednjem vzhodu, vključno s Hamasom in Palestinskim islamističnim džihadom. Naj omenim, da se je številka dve Al Kaide, Ayman al-Zawahri, Muslimanski bratovščini priključil ko je bil star 24 let. Organizacija želi skozi islamizacijo ciljanih držav, ustanoviti islamistični imperij pod vladavino šeriatskega prava preko celotnega sveta. Gre za radikalno ideološko in fundamentalistično džihadistično skupino, ki ideološko združuje vse islamistične džihadistične skupine. Je globalna, ima ogromne finančne pomene in cilja na uničenje zahodne civilizacije.

Shia Islam and the Muslim Brotherhood: Could an alliance be on the cards? - Armadilla – Cooperazione internazionale, welfare community

Zastava Muslimanske bratovščine

Sorosove organizacije sodelujejo tudi s teroristično organizacijo ISIS in vodijo begunce v EU. Te aktivno financirajo zasebne ladje za tihotapljenje na deset tisoč nelegalnih beguncev iz Severna Afrike v EU preko južne Italije. Tihotapljenje ljudi je po poročanju povezano s tihotapskimi mrežami ISIS. Tihotapci na celini ali na morju v manjših tihotapskih čolnih, kličejo ladje nevladnih organizacij, da premestijo begunce. To zahteva tesno koordiniranje med tihotapskimi skupinami in nevladnimi organizacijami. Prav tako velike količine denarja s strani teh organizacij omogočajo manjšim agencijam, da najemajo ladje za tihotapljenje beguncev. Med tem ko begunci plačujejo do 560 dolarjev za prečkanje mediteranske obale, ISIS omogoča prost prestop tistim, ki se jim priključijo. Nevladne organizacije, ki omogočajo najemanje ladij za tihotapljenje so povezane s finančnim sponzorstvom Georgea Sorosa in njegovo Open Society Foundation, vključno s Save the Children in Medecins Sans Frontieres, ki ponujajo v najem mediteransko ladjo z imenom Aquarius. Vse to je proizvod Sorosove mreže.

MSF ship Aquarius ends migrant rescues in Mediterranean - BBC News

Aquarius

Avtor načrta in vodja European Stability Initiative (ESI) je avstrijski sociolog Gerald Knaus, ki je član European Council on Foreign Relations, katero sponzorira Soros. Prav tako je član Sorosove Open Society. Glede na nemški časopis Die Zeit, so ESI financirale Rockefeller Foundation, nemški Marshal Fund s sedežem v Washingtonu in Open Society Foundation. Večina ladij za ”reševanje” nevladnih organizacij imajo povezave s Sorosom, prav tako pa so dobile sredstva tudi od Clinton Foundation.

Dollármédia: Itt van Soros embere, aki a nemzetközi sajtó magyarellenes propagandáját irányítja

George Soros in Gerald Knaus

V ZDA so s pomočjo davkoplačevalskega denarja in Sorosa, ustvarili aplikacijo Notifica, kot orodje za ”zaščito imigrantov, ki živijo v ZDA nelegalno”. S klikom na gumb lahko ilegalec posvari družino, prijatelje in odvetnike, če mu na vrata pozvonijo državne avtoritete.  Skupina izza aplikacije se imenuje United We Dream in se opisuje kot največja mladinska imigrantska skupnost v državi. Ta neprofitna organizacija ima več kot 400.000 članov in trdi, da ”zaobjema skupen napor vseh temnopoltih ljudi in se upira rasizmu, kolonializmu in ksenofobiji”. Njihovi ključni projekti so pridobitev zaščite in pravic za nelegalne imigrante, zaščita pred deportacijo, pridobivanja izobrazbe za nelegalne imigrante in pridobivanje ”pravice in osvoboditev” za ”nedokumentirane LGBT imigrante in zaveznike’‘.

Sorosova podružnica United We Dream

Glede na ONG Monitor, organizacijo, ki je specializirana za analizo transparentnosti in delovanje neprofitnih organizacij,  Sorosova fundacija prispeva 4.000 milijonov evrov za financiranje 50-ih nevladnih organizacij v v Evropi, vključno s Human Rights Watch, Amnesty International, Human Rights House Foundation, Open Dialog, European Stability Initiative in Helsinki Committees on Human Rights.  Soros sodeluje z Muslimansko bratovščino oz. ISIS v Turčiji in Libiji, kjer promovira ilegalno migracijo v Evropo. Njegova povezava z Muslimansko bratovščino je jasna, ko vidimo, da financira njihove podporne organizacije, kot je tudi Islamic Relief iz Katarja, z namenom, da bi bila Muslimanska bratovščina družbeno sprejemljivejša v Evropi in še posebno Nemčiji ter, da bi lažje vsiljevala svojo ideologijo.  A Muslimanska bratovščina v Libiji ni zainteresirana za mir, Turčija pa nadaljuje svojo vojno in aktivnostmi provociranja v Siriji, Iraku, Libiji, Armeniji in Grčiji. EU in še posebno Nemčija to tiho opazujeta, med tem ko politiki povezani z Muslimansko bratovščino in Sorosom sodelujejo pri oblikovanju evropske politike.

Over anti-Semitism, US State Department ends ties with Islamic charity

V zadnjih letih je veliko zahodno ustanovljenih nevladnih organizacij povečalo svojo javno prisotnost v Sudanu in se sedaj trdno ustalilo v Kartumu. Nekaj od teh organizacij, kot je npr. Sudan Now in Enaugh Project, so direktno povezani s Soros Foundation. Direktor Enaugh Project, John Prendergast, bivši direktor za afriške zadeve v Nacionalnem varnostnem svetu ZN je v tesni povezavi bivšima ambasadorkama Susan Rice in Samantho Power ter Sorosovo International Crisis Group. To lahko pokaže nivo vpletenosti organizacij, ki delujejo v Sudanu in odkriva, da so direktno ali indirektno vodene s strani ameriških obveščevalnih služb.
Enaugh Project je še posebej primerna in dobro organizirana ustanova za vsiljevanje zahodne naracije glede Sudana nad splošno slabo informiranim revnim prebivalstvom. Filmski igralec George Cloney je eden od predstavnikov skupine, ki skupaj z Angelino Jolie, članico Sveta za zunanje zadeve (CFR), pomaga vzdrževati politično progresivno humanistično podobo skupine, zagotoviti ji vpliv na domišljijo Američanov, da je al-Bashir navadna pošast in da morajo zato ZDA ukrepati z namenom ”zagotavljanja demokracije”. Dokumenti, ki so prišli v javnost in poročilo ZN odkrivajo, da Sorosova Open Society Foundation deluje izza scen skupaj z ZN, da asistirajo ilegalnim migrantom, ki v karavanah potujejo proti južni meji ZDA. Kaj pa Slovenija?

John Prendergast, George Clooney in Angelina Jolie v Sudanu

Tukaj se cilja na sočutje in pomanjkanje zdravega razuma, ob tem pa ultra bogati pridobivajo poceni delavno silo, ki je cenejša in manj osveščena glede pravic in svoboščin, od domorodcev pretežno svetlejše polti. Vse to globalisti vodijo preko ideološkega spiranja možganov in finančne podpore levičarjem, ki situacijo vidijo, kot priložnost za ”uvoz” glasov za njihove stranke. Seveda pa ne pozabimo, da globalisti obvladujejo tudi desnico! Ta svoja dejanja s pomočjo medijev pri tej politiki prikriva, vendar pa jo popolnoma razkrije Marakeška deklaracija.

Gre za akcijski načrt sodelovanja pri gospodarski in migrantski politiki med EU in Afriko, ki se obnavlja na 2 leti. Od leta 2008 se vsako drugo leto v enem od afriških mest zberejo predstavniki afriških držav in komisarji EU, kjer oblikujejo akcijski načrt za naslednji 2 leti. Ti akcijski načrti sicer niso obvezujoči, vendar pa so oblikovani na osnovi temeljnega dokumentiranega dogovora. Ta nosilni dokument se imenuje Rabatski sporazum, ki je bil sklenjen leta 2006 v maroškem mestu Rabat. Podpisalo ga je 28 afriških držav in 30 držav v Evropi, med njimi tudi Slovenija. Po naročilu vlade Janeza Janše, ga je podpisal takratni notranji minister Dragutin Mate. Janševa vlada je poudarila, da bo:

“Slovenija migracije uvrstila med prioritetna področja v času svojega predsedovanja EU ter se trudila, v tesnem sodelovanju s Francijo kot naslednjo predsedujočo državo, za uresničevanje zastavljenih ciljev in ukrepov v okviru razvojno -partnerskega sodelovanja z Afriko.”

Resnica o Marakeški deklaraciji | MLADINA.si

Na osnovi Rabatskega sporazuma je potem Janševa vlada v Tripoliju podpisala tudi ”deklaracijo o migracijah in razvoju”. Nekaj mesecev kasneje je Janez Janša v Lizboni za Slovenijo podpisal tudi Lizbonsko deklaracijo, kot tudi skupno strategijo Afrika-EU in prvi akcijski načrt o migracijah in razvoju za 2008-2010. Na govorniškem odru je o pomembnosti migracijskih zadev izjavil:

Gospe in gospodje, skupna strategija in Akcijski načrt sta dobra okvira, zaveze so konkretne. Slovenija jih jemlje resno. Kot naslednja predsedujoča Svetu Evropske unije si bo skupaj s partnerji v EU in v Afriki prizadevala za njihovo implementacijo.

Janez Janša on Twitter: "No, sedaj lahko primerjate... https://t.co/EqhvJ1ngIv" / Twitter

Tipična dvoličnost politikov, ki jo dobro obvlada tudi Janez Janša

Tako je Janez Janša zacementiral zavezo Slovenije, da sodeluje pri oblikovanju in izvajanju akcijskih načrtov glede migracij. Vlada Marjana Šarca je 2. maja 2018 v Maroku pristala na sprejem Marakeške deklaracije, ne da bi o tem javnost karkoli vedela. Deklaracijo, ki jo predvsem spodbujajo Združeni narodi (ZN) je podpisal Miro Cerar kot zunanji minister, ki je kot slovenski premier podpisal tudi zloglasno Agendo 2030. S tem je Slovenija na široko odprla vrata ilegalnim migrantom. 

الصورة

Miro Cerar pri Združenih narodih podpisal Agendo 2030

Miro Cerar je bil tudi podpisnik sporazuma s Srbijo, ki omogoča lažje zaposlovanje državljanov Srbije v Sloveniji. S tem so zagotovili delavcem migrantom večjo pravno varnost in delodajalcem omogočili hitrejše in lažje zaposlovanje srbskih delavcev. Tako se je poleg arabizacije in albanizacije, pridružilo še posrbovanje. Javnosti so vlade svoj trud predstavile preko zmanjšanja brezposelnosti v Sloveniji, za katero pa je resnični vzrok ta, da se predvsem mladi Slovenci selijo v tujino z namenom zaposlitve in boljšega življenja. Ob tem se povečuje aktivno izpisovanje brezposelnih oseb iz Zavoda za zaposlovanje, zaradi neupoštevanja obveznosti oz. izpolnjevanja neumnih pogojev. Sem sodijo večmesečni tečaji pisanja prošenj, namesto da bi jim aktivno pomagali pri iskanju zaposlitve ali omogočili pridobivanja dodatnih znanj oz. prekvalifikacije. 

MIRO CERAR, PREDSEDNIK VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE V New Yorku ~

Zakonca Cerar z zakoncema Trump

Tukaj moramo vedeti, da gre za klasično predstavo za javnost, kjer se Janez Janša ponuja kot ”človek, ki zmore ustaviti prihod migrantov in se postavil po robu elitam”. Vendar pa njegova stranka izkorišča migrante za strašenje kot svojo lastno promocijo, med tem ko deluje usklajeno z ostalimi strankami pri izpolnjevanje globalnih načrtov. Ostale stranke se predstavljajo javnosti kot tisti, ki bodo rešili Slovenijo pred Janšo in jo naredili bolj odprto in moderno. Med tem pa je bila Cerarjeva vlada tista, ki je postavila ograjo, katero postavitev je izvedlo podjetje, ki je imelo isti naslov kot Cerarjeva stranka SMC v Žalcu. Bistveni del te politike je bil, da se poveča nadzor nad državljani in da dodatna pooblastila policiji. Resnica je ta, da je vsa slovenska politična garnitura obraz iste elite, ki ropajo državo že vse od njenega začetka. Ta elita ni nikoli služila ljudem, ampak le tistim najbogatejšim. Slovenija ni bila nikoli ustanovljena za ljudi, ampak za kapital in izvajanje rodomora.

Po večmesečnem prerivanju Miro Cerar in Janez Janša izenačena - siol.net

Omenjene akcije in načrte najbolj promovirajo pri ZN, kjer ima velik vpliv tudi ameriški milijarder George Soros. Njemu je že leta 2002, takratni predsednik države Milan Kučan, podelil državno odlikovanje. Nagrado naj bi prejel ”za zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji”.

Kot vemo je bil Soros aktiven v Sloveniji že kmalu po osamosvojitvi in je v obdobju 1992-2000 sofinanciral ”slovensko kulturo” v višini 150.000 dolarjev. Financiral je študijska potovanja za slovenske akademike, umetnike in novinarje v tujino, kjer so prejeli indoktrinacijo za leta naprej. Soros si je prizadeval za prihod čim večjega števila beguncev iz republik nekdanje Jugoslavije. Leta 1992 je Soros doniral 326 tisoč dolarjev za plače učiteljev, ki so poučevali otroke balkanskih beguncev. Ob ustanovitvi Sorosovega Mirovnega inštituta je njegova soustanoviteljica in redna profesorica na Filozofski fakulteti v Ljubljani, Vlasta Jalušič, o samostojnosti Slovenije dejala: ”S slovensko samostojnostjo je tako, kot z butalsko soljo.”

Soros in Slovenija | MLADINA.si

George Soros in Milan Kučan

Med projekti, ki jih v Sloveniji podpira Soros je bil tudi časopis Medijska preža oz. Media Watch, ki ga je izdajal Mirovni inštitut. Tukaj so tudi  še Amnesty International Slovenije, Slovenska filantropija, Greenpeace, Zveza prijateljev mladine Slovenije, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Vsi enaki – vsi enakopravni/Ministrstvo za izobraževanje in šport, Anglunipe – Romski informacijski center, Bilten Al, Bosanski mednarodni svet, Karitas Slovenija, Zagovorništvo človekovih pravic LGBT skupnosti Legebitra, CMEPIUS in Erasmus študijski programi, MOVIT – Zavod za razvoj mobilnosti mladih, Helsinki Monitor, Humanitas, Humanopis in Zavod KROG, Inštitut za afriške študije, Društvo Parada ponosa, Mladinski svet Slovenije, Rdeči križ Slovenija, Spletno oko, Loesje Slovenija, Mednarodna organizacija za migracije, Inštitut za romske študije, Zveza Romov Slovenije, Srbski kulturni center Danilo Kiš, Društvo študentski kulturni center, Za in Proti (ZIP), Slovenska filantropija – pomoč beguncev, Mladi liberalni demokrati (MLD), Zavod Voluntariat – SCI Slovenija, SKUC – Društvo študentski kulturni center, Mednarodni inštitut za bližnjevzhodne in balkanske študije, Kulturno društvo France Prešeren, Digital Media, Mladi za podnebno pravičnost, Inštitut 8. Marec, Zavod za kulturo raznolikosti Open, Ljubljana Pride, Zavod Transakcija, Danes je nov dan, 
Protestna ljudska skupščina, Mladi plus, Protestival, Društvo ODNOS, Kulturno izobraževalno društvo PiNA, Društvo za Združene narode za Slovenijo, Društvo Škuc, Koroška Pride in multimedijski centri v Mariboru ter Kopru.

Fundacija Open Society tesno sodeluje tudi z ljubljanskim županom Zoranom Jankovičem. Namreč Urad za mladino, ki deluje pod okriljem MOL je prav tako prejemnik denarja iz skladov fundacije. Vemo tudi, da je nekdanja ljubljanska sodnica in predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič prejemala štipendijo preko Sorosovega Zavoda za odprto družbo. Soros je financiral kampanije predvsem levih političnih strank.

Podpis gradnje džamije (Zoran Jankovič) in polaganje temeljnega kamna (Alenka Bratušek) v Ljubljani, ki bo zgrajena s pomočjo Katarja, enega bolj znanih financerjev islamskega terorizma

Sorosova plačanca sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl, ki sta v Evropskem parlamentu člana radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev. Pri mobilizaciji mladih za podporo Fajonovi in Vajglu je bila kontaktna oseba Tea Jarc, predsednica Sindikata Mladi plus. Dokumenti DCLeaks omenjajo povezave tudi nekdanjega predsednika RS Danila Türka, nekdanjega zunanjega ministra Samuela Žbogarja in Neli Dimc. S Sorosovim Zavodom za odprto družbo Slovenija je tesno povezana tudi Fakulteta za družbene vede, kjer kot sekretarka za mednarodno sodelovanje delovala omenjena Neli Dimc, ki je nekoč na Zavodu za odprto družbo skrbela za štipendiranje slovenskih študentov v ZDA. Sedaj dela v Generalnem sekretariatu Banke Slovenije.

Tihotapila migrante, zalotena, kako je danes? - Moja Dolenjska

Dejan Židan z Lidijo Mavretič, nekdanjo kandidatko Združene liste oz. sedanje SD, ki so jo policaji ujeli z možem pri tihotapljenju ilegalnih migrantov

Dokumenti Open Society Foundation, ki so zašli v javnost so pokazali vmešanost organizacije izza financiranja gibanja Black Lives Matter, katerega namen je federalizirati ameriške policijske sile. Po lastnih besedah, dokumentiranih na videu, je Soros dejal, da njegove plačane skupine ”preoblikujejo javno pripoved”, da bi dvignile vrednote skupnosti in rasne enakosti, kar je v resnici le ”nežnejši način namigovanja na odpravo svobodnega govora” v ZDA in tudi v Evropi. Ameriške vlade ves čas sodelujejo s Sorosom in npr. Obamina administracija je po tihoma porabila 9 milijonov dolarjev davkoplačevalskega denarja za vzpostavljanje in vzdrževanje poti ilegalnih migrantov preko južne meje v ZDA.

To pisanje bo po vsej verjetnosti kmalu uvrščeno v ”sovražni govor” s strani Obamine štipendistke in direktorice Inštituta 8. marec (med prejemniki Sorosovega denarja), Nike Kovač, ki je sprejela ponudbo premierja Roberta Goloba in prevzela vodenje ”strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora”. Zakaj o vsem tem ne slišite po televiziji? No, POP TV in A KANAL sta v lasti podjetja Pro Plus, ki je v lasti Central Media Enterprises s sedežem na Bahamih. Ta je postala last multinacionalke Time Werner, kjer ima delnice tudi George Soros.

Nika Kovač: To bomo delali v strateškem svetu #video - siol.net
Robert Golob in Nika Kovač

Za podporo mojemu trudu, lahko prispevaš donacijo preko aplikacije ”buy me a coffe”, ki se odpre s pritiskom na ikono kozarčka (levo spodaj). Sam mislim, da potrebujemo čim več svobodnih raziskovalcev, ki niso del uradnih medijev in v svet širijo resnico. Vse dobro na poti k osebni in kolektivni svobodi…in hvala ti iz srca.

Ikona ”buy me a coffe”

5 4 glasovi
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
1 Komentar
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
1
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link