COVID-19

Smrtonosni učinki cepljenja proti Covid-19

Ljudje vse bolj dvomijo, se sprašujejo in iščejo odgovore na vprašanja glede cepljenja in same ”epidemije Covid-19”. Pri iskanju odgovorov se morajo prebijati preko neverjetno obsežne in striktne cenzure imenovane ’’fact checking’’ oz. ’’preverjanje dejstev’’, ki nima nobenih znanstvenih osnov. Kako obsežna je ta cenzura nam pokaže podatek, da je v času pandemije družbeno omrežje Facebook odstranilo 16 milijonov kosov vsebine in podelilo približno 167 milijonov opozoril, Youtube pa je odstranil okoli 1 milijon posnetkov, ki se po njihovem, nanašajo na ’’nevarne ali zavajajoče covid-19 medicinske informacije’’. Med zadnjimi je Youtube umaknil tudi posnetek dr. Nade Hiti, slovenske zdravnice, ki je zbrala dokaze o tem, da testne palčke in cepivo proti Covid-19 vsebujejo veliko količino kovin in celo radioaktivni uran. Vse to je javnosti zamolčano in prikrito.

V času, ko so državne službe pospešile postopek odobritve cepiv, so ob tem trdile, da v postopku preverjanja njihove varnosti ni prišlo do nobenih kompromisov. Toda ta trditev, da za nobeno odobreno cepivo ni bila izvedena nobena študija za sledenje porazdelitve cepiva v človeškem telesu, enostavno ne drži. Namreč, takšne študije so standardna praksa pri testiranju varnosti zdravil, vendar pa to običajno ni zahtevano za cepiva. Že samo ta podatek je zelo zaskrbljujoč!

Na primer, raziskava biološke porazdelitve aluminija, ki ga vsebujejo cepiva je pred časom dvignila veliko skrbi glede iniciranega aluminija, ki prečka možgansko krvno pregrado in se tako odlaga v možganih, kjer se ga zaznava leta in leta po iniciranju. To je pomembno saj so cepiva drug način dostave kot npr. zaužit aluminij ali kovine, katere telo za razliko od tistih prejetih preko cepiv, zelo dobro izloča skozi prebavila. Tako je smešno primerjati zaužite kovine s tistimi, ki so inicirane v naše telo.  Kar se tiče posledic cepljenja proti Covid-19 je trenutno, največji pokazatelj letošnje poročilo ameriškega Sistema poročanja o nezaželenih dogodkih cepljenja (VAERS), ki kaže nenormalno povečanje primerov smrti. To vsekakor ni ”teorija zarote”, ampak golo dejstvo. Vsekakor lahko to poročilo poskusite razložiti po svoje, ga diskreditirati na tisoč in en način, vendar pa ga ne morete zanikati!

VAERS 2021

Če bi morda nekdo iskal razloge drugje in ne v cepljenju proti Covid-19, ga razoroži naslednja tabela, ki primerja smrti po cepljenju z ostalimi cepivi in cepivom proti Covid-19. Ogromno povečanje je zaznati predvsem pri cepljenju proti Covid-19, med tem ko so poročila o smrti pri ostalih cepljenih videti ”normalne”.

Mnogi strokovnjaki pri ameriški CDC (Centers for Disease Control) in FDA (Food and Drug Administration), še vedno zagovarjajo popolno varnost cepiv proti Covid-19. Niti eden izmed njih ni poskušal razložiti ali analizirati ali samo omeniti ogromno povečanje smrti po cepljenju proti Covid-19 iz poročila VAERS. Tišina nam lahko veliko pove…

Tukaj se je najprej potrebno vprašati ali je v razviti družbi sploh sprejemljivo cenzurirati in zasmehovati nasprotujočo si znanost, dokaze in mnenje strokovnjakov? Med tem pa vse, kar nam razlaga vlada, zdravstvene avtoritete in uradni mediji niso postavljeni pod drobnogled in zoperstavljeni kritičnim vprašanjem in znanstvenim podprtim argumentom. Kot vemo, se je že od začetka ’’epidemije’’ veliko govorilo o razvoju cepiv, njihovem (pre)hitrem razvoju in morebitnih posledicah le tega. Nekateri so bili prepričani, da so cepiva nevarna, vendar pa so bili stigmatizirani in zasmehovani kot ’’teoretiki zarot’’. Njihova opozorila so bila sprejeta kot nerazumna, domala smešna.

Ob vsem tem, tudi številne nasprotujoče si trditve in ukrepi strokovnjakov, ter dokazano zavajajoči prispevki medijev, niso doživeli epiloga ali kakršnih koli pojasnitev. Tako smo do sedaj doživeli zapiranje, zavračanje posegov in obravnavanje bolnikov z drugimi boleznimi, uporabo življenju škodljivih in na splošno neuporabnih testov, ki so bili pridobljeni preko koruptivnega poslovanja in nepravilno zdravljenje bolnikov z respiratorji. In danes?

Danes se že soočamo z okoliščinami ko se med ljudmi že govori o polnih oddelkih bolnikov, ki so se cepili proti covid-19 na samem začetku in primerih smrti zdravih ljudi, ki so se zgodile neposredno po cepljenju ali nekaj dni po cepljenju. Videti je, da se tako počasi začenjajo uresničevati najbolj črne napovedi ’’teoretikov zarot’’, ki jih počasi sprejemajo celo nekateri uradni in strokovni mediji. Ti že načenjajo skrbno predstavljeno sliko o cepljenju kot rešitvi človeštva. Namreč. članek v British Medical Journal (BMJ), ki ga je napisal dr. Peter Doshi, z naslovom ’’Covid-19 Vaccines: In The Rush for Regulatory Approval, Do We Need More Data?’’, dviguje skrbi glede cepljenja proti Covid-19. Članek se nanaša na raziskave in študije o tem kaj se zgodi s cepivom in njegovimi sestavinami po iniciranju v telo.

Študije ’’biološke porazdelitve’’ za cepiva Covid niso bile izvedene, ker so za njihovo izogibanje uporabili podatke iz preteklih študij, ki so bile opravljene s sorodnimi in ’’večinoma neodobrenimi spojinami’’, ki uporabljajo isto tehnologijo. Na zahtevo BMJ po dogovorih na vprašanja zakaj niso bile opravljene študije biološke porazdelitve pri novih mRNK izdelkih, ki so jih zastavili Pfizerju in Moderni, se le ti niso odzvali. Prav tako noben od proizvajalcev, niti ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA), niso poročali ali bodo te študije v bodoče zahtevane za odobritev izdelkov. Tako je npr. FDA odobrila RNK cepivo Pfizerja brez dolgoročnih varnostnih podatkov, kljub temu, da smo v preteklosti že lahko videli, da nove tehnologije cepiva ustvarjajo potencialne nezaželene učinke. To se je zgodilo pri cepivu z ’’mrtvim virusom’’ proti otroški paralizi, ki je dejansko povzročilo paralizo pri cepljenih. V procesu proizvodnje niso ”učinkovito ubili” samega virusa preden je bil ta iniciran oz. vnešen v uporabnika.

Bill Gates in cepivo ”proti” otroški paralizi

Potrebno se je zavedati, da cepiva na osnovi RNK predstavljajo posebno tveganje za povzročitev nezaželenih učinkov. Eden izmed teh učinkov oz. dogodek so tako imenovane prionske bolezni. Te povzroči cepivo z aktivacijo intrističnih beljakovin, ki tvorijo prione. Te beljakovine sodelujejo tudi pri povzročanju nevroloških boleznih kot sta Alzheimer in ALS. Cepivo, ko pride v telo oz. na gostiteljske celice, tam postavi novo molekulo, tako imenovano ’’spike protein’’ oz. ”beljakovinsko bodico”. Ta bodica je potencialni sprejemnik za drug nalezljivi agent. Študije omenjenih cepiv, ki so bile narejene na živalih in niso bile predstavljene javnosti, so pokazale, da m-RNK cepivo ne ostane na mestu vboda, ampak se široko širi izven območja. Glede na dokumente, so predklinične študije pokazale, da se aktivni del cepiva (m-RNK lipidni nanodelci), ki proizvajajo beljakovinske bodice, širijo po vsem telesu.

”Spike protein” ali S- Protein oz. ”bodičasta beljakovina”

Na Japonskem so študije pokazale, da ’’bodičaste beljakovine’’ ali S-beljakovine, pridejo v kri, kjer v krvnem obtoku krožijo nekaj dni po cepljenju, nato pa se akumulirajo v organih in tkivih, vključno z vranico, kostnemu mozgu, nadledvični žlezah in jajčnikih. Ko ti proteini krožijo po telesu, se lahko pripnejo na specifične ACE2 receptorje, ki so na krvnih ploščicah in celicah, ki obdajajo krvne žile in srca. S tem povzročijo huda vnetja, kar vodi v zlepljanje trombocitov, to pa lahko privede do strjevanja oz. krvnih strdkov in krvavitev.

Pri 86% mladih, ki so bili cepljeni, se je vnetje pojavilo v možganih, kar je povzročilo glavobol in migreno, zaznali so tudi spremembo obnašanja. Če se vnetje pojavi v srcu se imenuje miokarditis, kar lahko vodi tudi do srčnega infarkta. Kot vemo, vranica proizvaja kri in S-proteini lahko povzročijo onesposobitev proizvodnje krvi. Študija je nadalje pokazala, da se cepivo COVID-19 mRNA BNT162b2 izloča v človeško mleko in tako so dojenčki dobili trombotično trombocitopenično purpuro (TTP), kar je samo prefinjeni izraz za obsežno vnetje, kar je bil vzrok njihove smrti. Znaki TTP so: krvavitev, zmedenost, napadi, paraliza, vročina šibkost,..

Ob tem gre verjeti, da cepljeni, ki so v enakem okolju oz. bližini necepljenega, ne ostanejo brez posledic. Namreč, cepljeni preko dihanja izločajo S-proteine, ki vstopajo v telo necepljenega aerosolno oz. preko dihanja, kože ali stika z njihovimi izločki. S-beljakovina se prenaša tudi po zraku, zato imajo sedaj pse za njihovo zaznavo. Mikro mRNA se prav tako prenaša preko zraka, kar stvari še poslabša saj gre za tujo RNA programiranje. Tukaj se vprašajmo, ali zato ”nerazviti” in ”primitivni” prebivalci odročnih vasi v Indiji, danes uradnike s cepivi pričakajo s kamenjem in palicami? Zahodni svet pač ne razume, da je intuicija najvišja oblika inteligence, ki jo premore človek.

Psi za zaznavo ”covid-19” na letališču na Finskem

Kmalu bo človek dojel, da je inteligenca veliko bolj povezana s srcem kot možgani in da si je potrebno vzeti čas za razmišljanje o svojih občutkih. Potrebno se je soočati z morebitnimi stiskami in tako premagovati družbene in lastne dogme. Le to posameznika in skupnost vodi v premagovanje izzivov tega obdobja. Sprejeti bo treba odločitev tistih, ki so se odločili zastaviti svoje življenje in brezpogojno sledijo sistemu. Hkrati, pa se bom ostali vse bolj povezovali med seboj in začeli graditi drug, lepši in svobodnejši svet. Resnica je ta, da lahko tudi v tem času najdemo mir, ki je najvišja oblika ljubezni.

3 1 glasuj
Ocena članka
Naroči se
Obvesti me o
guest
2 Komentarjev
Starejše
Novejše Največkrat glasovano
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje
2
0
Zanima me kaj meniš. Komentiraj! :) x
Copy link