Sistem slovenske politike je uradno naznanil začetek svojega konca

Sistem slovenske politike je uradno naznanil začetek svojega konca

 

Včeraj je naš obstoječi politični sistem omogočil razprodajo slovenske narave, katero bodo lahko tuje multinacionalke pokupile za drobiž. Izgubili smo namreč pravico do varovanja slovenske narave, saj so pretkano sprejeli dopolnitev zakona, ki večini nevladnih organizacij onemogoča varovanje slovenske narave. Oblast se je s sprejetjem včerajšnjega zakona še bolj postavila v vlogo ‘boga’ diktatorskega režima, katerega ustvarjajo. S tem pa so naredili najbolj pozitiven korak v zgodovini svojega vladanja, saj so uradno naznanili ‘začetek konca’ obstoječega političnega sistema, kater ljudstvo čedalje bolj nenasitno obira in nadzoruje.

Kljub temu, da se nas je na deževni delovni dan pred parlamentom zbralo več kot 1000, je bil zakon sprejet. S tem so naredili najbolj pozitivno potezo v njihovi zgodovini vladanja, saj so tudi uradno naznanili svoj konec. S sprejetjem zakona smo izgubili pravico do varovanja narave. Multinacionalke bodo sedaj lahko neovirano gradile najbolj okolju neprijazne objekte, ceste, tovarne, jedrske elektrarne, 5G bazne postaje, ker praktično ne bo več nikogar, ki bi lahko vplival na njihovo podlo delo.

Še več bo golosekov čudovitih gozdov in izvažanje kvalitetnega slovenskega lesa v tujino, istočasno pa bomo začeli uvažati drag, s kemikalijami tretiran les v Slovenijo, s katerim bomo še bolj zastrupljali naše domove. Še več bo tovaren, ki bodo neovirano izlivale strupene kemikalije v reke, v katerih že danes skoraj da ni več rib, še več bo ‘Kemisov’, ‘Cinkaren’ in ‘Anhovih cementaren’, še več bo umiranja za azbestozo in rakom na žlezi slinavki, še več bo raka v telesu, še manj pa v vodi, kamor tudi sodi. Še več bo letalskega prometa in njihovih kondenzacijskih sledi na nebu, še več bo megle in še manj bo sonca. Če bomo čez nekaj let še sploh videli Sonce, bomo imeli presneto srečo. Sistem slovenske politike je uradno naznanil začetek svojega konca

Čas je za enotnost

Upam, da se boste ljudje tega začeli zavedati. Upam, da vas bodo tovrstni ukrepi našega političnega sistema čimprej prebudili. Upam, da se zavedate, da vsi obstoječi obrazi na politični sceni, nimajo tam več kaj iskati. Upam, da se zavedate, da je delitev na leve in desne največja prevara v zgodovini Slovenije. Preko tega nas manipulirajo in že 30 let držijo skregane med sabo, da lahko oni neovirano izvajajo svoje posle.

Včeraj nismo protestirali levi, niti desni. Včeraj smo protestirali vsi tisti, ki vemo, da je ta sistem zlagan.

Včeraj smo protestirali vsi tisti, ki nam je mar za naravo in ki ne želimo več videti niti levih, niti desnih, niti sredinskih ali katerikolih drugih zlaganih obrazov na tej sceni.

Vsi se kotalijo v istem žaklju, iz katerega ne morejo več pobegniti, saj so se kot živali ujeli v past političnega sistema. Včeraj so levičarji pretkano izrabili izid glasovanja za svojo promocijo, s tem pa so delno omadeževali sam protest in njegov namen. Danes so sicer takšne poteze potegnili v Janševi vladi, ampak ne pozabimo, da identične poteze vlečejo vsi, ko imajo za to priložnost.

Nikogar več nočemo, da nam vlada, niti nikogar ne potrebujemo, da nam vlada. Vladali si bomo sami, Slovenci, ker to nam po ustavi pripada. Zakone bomo sprejemali sami, ker imamo odlično orodje za to – imamo referendum, ki je lahko skoraj zastonj, če se sistem glasovanja digitalizira. Glasovanja bi na tak način lahko potekala vsak teden in bi bila resnično zastonj. Ampak našim vladnim genijem ta ideja niti najmanj ni všeč, ker bi s tem oblast bila resnično v rokah ljudstva, kakor je tudi zapisano v ustavi. Sistem slovenske politike je uradno naznanil začetek svojega konca

Oblast je včeraj napovedala ‘vojno’ proti ljudstvu

Marsikaj bi lahko bilo drugače, če bi se naša kolektivna zavest pravočasno prebudila. Ker smo pa tako dolgo spali, smo prespali lažjo pot preobrazbe. Posledično se bomo morali precej bolj intenzivno boriti, da bomo uspeli. Če bi se pravočasno prebudili, bi nas včeraj bilo na Trgu Republike 100.000, namesto 1000, posledično pa bi bil izid glasovanja drugačen. Ampak takšno pot smo si kot kolektivna zavest izbrali. Še imamo čas, da se prebudimo in ukrepamo. Napovedane ‘vojne’ se lotimo modro.

Če bomo enotni, če bomo držali skupaj, če bomo razmišljali z istim fokusom in za isti cilj, nam bo zagotovo uspelo. Takrat nas ne bo nihče več delil na leve in desne. Takrat bomo zahtevali, da se odstranijo POPOLNOMA VSI! Če bomo v tej ‘vojni’ posegli po orožju in nasilju, bomo izgubili. Tega se vladni dobro zavedajo – od tod tudi lažna delitev na leve in desne, da se ljudje raje kregamo in prepiramo glede politične opredeljenosti in ukravjamo s sočlovekom, kot pa s sprejemanjem zakonov. Da se pogrevajo pol stoletja stare zgodbe, katerih tako ali drugače ne moremo več spremeniti, kot pa da bi iskali trajnostne rešitve za našo deželo. Politična opredeljenost ustvarja nasilje, zato se prenehajmo deliti, ker se danes vsi borimo za isti cilj – to je preživeti.

Sistem slovenske politike je uradno naznanil začetek svojega konca

Bíli bomo bitko ljubezni

Napovedane ‘vojne’ se bomo lotili z LJUBEZNIJO in jo tako tudi zmagali! Nobenega nasilja ne potrebujemo, nobenega orožja ne potrebujemo. Vse kar potrebujemo je ZAVEST in PRISOTNOST! Ko se bomo kot narod prebudili iz iluzije levih in desnih, bomo videli, da smo vsi samo ludje, Slovenci. Vsi smo krvavi pod kožo, vsi imamo srce, vsi dihamo isti zrak in vsi živimo v isti naravi, v isti državi. Cilje imamo različne, ampak v grobem imamo vsi isti cilj, živeti svobodno, v miru in blaginji.

Takrat bomo ENOTNI! Takrat se bomo delili samo še na ‘prebujene’ in na tiste, kateri se še bodo prebudili. Takrat bomo kot narod stopili pred ‘samooklicane’ in zahtevali njihov odstop. Takrat nas bo na mestnih trgih cela Slovenija. Ne bomo se več delili na leve in desne, ampak bomo vsi ENO, vsi bomo Slovenci! ❤️

Rešitev je enotnost in sprememba sistema, katera se začne z novo Ustavo.

Zato pozivamo ljudi k miru! Nasilje ni rešitev. Rešitev je samo enotnost in jasno zastavljeni cilji. Preprečimo kakršnokoli nasilje, tako da postanemo enotni, ker se vsi borimo za isti cilj. Vsi si želimo lepe prihodnosti in pravičnega sistema. Rešitev je enotnost in sprememba sistema, katera se začne z novo Ustavo, ki bo dodelana v tej meri, da bodo preurejeni, dodelani, dodani in izpopolnjeni vsi členi, ki so nam do zdaj povzročali nevšečnosti. Danes ni več vprašanje ali nam bo uspelo. Vprašanje je le, kdaj nam bo uspelo? Tem prej se uspemo poenotiti, tem prej bomo dosegli spremembe.

Mi smo Slovenci

Borili se bomo z ljubeznijo

Sistem slovenske politike je uradno naznanil začetek svojega konca

Comments are closed.