Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

Dragi moji SOKRAJANI in SOKRAJANKE, ki živite na Slovenskem ozemlju! Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

Pišem kot GLAS v imenu vseh nas, ki si želimo ohraniti tisto, kar nam je bilo podano skozi naravo, vsa živa bitja, skozi pokrajino, zelenje, vodovje, gorovja, vse kar nam prostor kjer živimo omogoča. Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

Pišem v imenu tistih, ki si zjutraj želimo slišati melodije ptic, čutiti utrip narave in njenih živih bitij, ki opravljajo svoja poslanstva, človeku nevidna, a še kako pomembna, da naš celoten ekosistem kot ga poznamo do sedaj OBSTOJI. Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

Razumem, da si mnogi želijo izkušnje, ki jo današnja tehnologija prinaša in omogoča, a vendar cena te izkušnje bo CENA narave in vsega kar nam je do sedaj poznano. Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

FREKVENCA, ki omogoča obstoj tehnologiji, ki jo do sedaj poznamo in uporabljamo ter tisti, ki prihaja med nas, je frekvenca, ki onemogoča obstoj naravi in vsem živim bitjem. Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

Vsak ima pravico do SVOBODNE IZBIRE in njene izkušnje, ki jo ta prinaša, a vendar, kje je uslišan glas narave, ki si ravno tako želi obstajati in biti.

Zato prosim SLOVENSKI NAROD, vse tiste, ki cenite naš biser lepote, katerega prihajajo obiskovati iz celega sveta, da občutijo in začutijo naš utrip narave, OHRANIMO to kar nam je bilo podano, kajti betonska tla, stolpnice, tovarne, pametna tehnološka mesta bodo na voljo po celem svetu za vse tiste, ki bodo to želeli izkusiti in občutiti utrip tehnološkega življenja. Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

Kaj pa mi, ki želimo občutiti naravo, to kar nam je še ostalo od nje na slovenskem ozemlju? Kam naj gremo mi? SLOVENIJA in njena lepota je samo ENA in edina, ni ji enake na celem svetu. Enaka mesta in njihov tehnološki napredek, pa bodo na voljo vsepovsod.

DOVOLITE nam, da imamo vsaj en kotiček, neokrnjene narave, kjer lahko dihamo z njo, kjer si želimo tehnologijo, ki sobiva z naravo in je ne uničuje in vodi do njenega izginotja.

Zato NAPROŠAM vse, ki si želite, ki cenite naš biser lepote, ki ga imamo na slovenskem ozemlju, POMAGAJTE da ohranimo in obdržimo to kar je še ostalo od njega.

Prav tako pa NAPROŠAM vse tiste, ki si želite pametnih tehnoloških mest, da nas RAZUMETE, kajti mesta lahko izgradimo, a vendar narave takšne kot je bila, ne moremo več povrniti, ko se jo enkrat izniči.

NAPROŠAM vas, da nam na celotnem planetu Zemlje pustite vsaj en kotiček, kjer bomo imeli še naravo v njeni prvotni obliki, kajti če vam ni pomembna sedaj, verjemite, ko bodo pametna tehnološka mesta vsepovsod, si boste zaželeli in začutili, da želite oddih od vsega kar bo pametna tehnologija prinašala in odnašala, kajti vse ima svojo pozitivno a tudi negativno plat. Ko bo prišel ta dan, boste hvaležni, da smo OHRANILI vsaj en kotiček, kjer boste lahko našli svoj mir ob naravi, se odpočili, spomnili in podoživeli svojo preteklost, kako je bilo, ko je človek še sobival in dihal skupaj z naravo.

NAJ BO TO VAŠA IN NAŠA SLOVENIJA, vsaj en kotiček na celotnem planetu, ki je resnično vreden, da ga ohranimo in ne uničimo, kajti če sedaj uničimo to kar nam je bilo danega, poti nazaj več ne bo. Poziv vsem sokrajanom in sokrajankam!

HVALA, da ste si vzeli čas in hvala, da nas razumete in podpirate, kajti vse kar si želimo je, da NARAVA in ČLOVEK skupaj SOBIVATA v harmoniji in ljubezni.

Vaša sokrajanka! 🙂

Comments are closed.