Pa ne moremo it nazaj v jamo

“Pa ne moremo it nazaj v jamo.”

Zadnje čase večkrat slišim stavek “Pa ne moremo it nazaj v jamo.”
Res ne moremo it nazaj v jamo, ampak trenutni razvoj kaže, da gremo naprej v jamo. Zakaj?
To, da je narava vse bolj onesnažena, da zdravje vse bolj peša, da je vsako leto prodanih več zdravil, da se človek brez GPS-a takoj izgubi, da je vse več nesrečnih ljudi, da je vse več ljudi, ki komaj pridejo čez mesec, da nam vsiljujejo tehnologijo, katere frekvenca je škodljiva za nas, da jemo strupe za hrano, da kupujemo vodo v plastenki, da se enkrat odžejamo, da je ljudi strah biti sam v gozdu, da nam je narava postala tuja, da se celo ne bomo smeli več družiti … to je zame definitivno jama, saj se vse opisane stvari zgoraj iz leta v leto samo povečujejo. Do kje mislite, da bomo zdržali živeti v tem stilu naprej? Do jame sigurno, ampak do grobne jame. Mislite, da se bo vse samo uredilo? Ne, ne bo se. Ne vladajoči, ampak mi moramo spremeniti način življenja, prav vsak posameznik posebej.
Potem pa slišim stavek: “Pa saj mene bo že zdržalo.” Ja vraga, celo za lastne otroke nam ni več mar? Nam je res vse to vseeno? Vseeno, da bodo naši otroci živeli na smetišču in jedli strupe s čipom v riti in vsako leto še injekcijo polnih strupov?
Če ne bomo enotno stopili skupaj in nam bo vseeno, je najbolje, da se kar pripravimo na življenje brez socialnih stikov, polno bolezni že v mladosti, delali bomo po cele dneve za druge. Usmerjal nas bo čip, na svojo voljo pa bomo morali pozabiti, sicer bodo sankcije. A si res to želimo?
Prišel je čas, ko moramo stopiti skupaj ne glede na vero, ne glede na levo in desno stran, ne glede na starost in status, ker vse kar se pripravlja gre v škodo vseh. Prebuditi moramo duh upora za svobodo, ki ga imamo od naših prednikov, Zato da bodo naši otroci živeli v lepem harmoničnem okolju in, da se bodo lahko normalno razvijali.
Dajmo bratje in sestre, Slovenci in Slovenke, mi moramo odločati za naša življenja, ne izdajalci in lopovi <3
Naj nas ne bo sram povedati kaj si mislimo in kaj želimo. Mi skupaj imamo vso moč.

Jernej Tramte

Comments are closed.